• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
הייתם מביאים את עדן שמיר בתור גיבוי לספסל ?
אני אישית חושב שהיתה לו תקופה טובה ואז ירידה חדה ביכולת .
הוא מאוד מטעה השחקן הזה .

לא יודע אם הייתי מביא את שמיר במצב רגיל אבל עצם העובדה שישנו סיכוי גבוה שרודריגז ואבו פאני לא יהיו פה השנה גורם לי לחשוב איזה שחקן ישראלי הייתי מביא לאמצע בהנחה שקארצב לא ריאלי.

שמיר פרימדונה כמו כל שחקני הבית של הסרדינים. תקראו את הראיון שלו היום בידיעות אחרונות, הוא מאשים את כולם חוץ מאשר את עצמו

מישהו יכול לעשות סדר בשמות לטובת אלה שלא רוצים לקרוא 20 עמודים חדשים בכל כניסה לפורום?

הבנתי שיש מגן ימני כמעט סגור - סונדגרן
קני סייף
חלוץ - פיירו

יש דיבור על מגן שמאל?
בלם?

Smile אמר:
מישהו יכול לעשות סדר בשמות לטובת אלה שלא רוצים לקרוא 20 עמודים חדשים בכל כניסה לפורום?

הבנתי שיש מגן ימני כמעט סגור - סונדגרן
קני סייף
חלוץ - פיירו

יש דיבור על מגן שמאל?
בלם?
השבדי מסתמן שסגור. פיירו מתלבט, עם סייף ורוקאביצב עשויים להיכנס למו"מ, הדיבור כרגע שהזר השישי יהיה בלם ולא מגן שמאלי.

Apoc אמר:
הרבה אינטרסים
הוכחה שהמועדון יכול לשמש כמקפצה עבור שחקנים
הוכחה שהמועדון לא עומד בפני שחקן שרוצה להתקדם ולכן אין מניעה לחתום פה על חוזים חדשים כשנגמר החוזה ואין טעם לעשות ויברח
ג'אבר צריך להפוך לשחקן הרכב
הבאה של שחקן בסגנון שאנחנו יותר צריכים כמו קארצב או 6 אחר

לדעתי לעמוד בפני השחקן וההתקדמות שלו אחרי שבקיץ הקודם הוא קיבל הבטחה שלא יעמדו בפניו אם תגיע הצעה, זה לא דבר חכם גם מבחינת ההשפעה המקצועית על השחקן עצמו.
ובלי קשר לכל האמור לעיל, יש לו סעיף יציאה וזה לא תלוי במכבי חיפה.

אני לא חושב שצריך להילחם בשחקן ולעמוד בפניו, בטח לא אחרי מה שהיה בקיץ הקודם. על זה אני מסכים איתך.
אבל אני כן חושב שצריך לתת לו את התחושה שהוא מאוד חשוב לנועדון, לשדרג לו את החוזה, להראות שנלחמים עליו.
לתת לו להבין שמאוד רוצים אותו, ובד בבד לתת לו להבין שאם ירצה לעזוב יש לו את ברכת הדרך ושלא נערים קשיים.

gargy אמר:
Apoc אמר:
הרבה אינטרסים
הוכחה שהמועדון לא עומד בפני שחקן שרוצה להתקדם ולכן אין מניעה לחתום פה על חוזים חדשים כשנגמר החוזה ואין טעם לעשות ויברח

לדעתי לעמוד בפני השחקן וההתקדמות שלו אחרי שבקיץ הקודם הוא קיבל הבטחה שלא יעמדו בפניו אם תגיע הצעה, זה לא דבר חכם גם מבחינת ההשפעה המקצועית על השחקן עצמו.

אני לא חושב שצריך להילחם בשחקן ולעמוד בפניו, בטח לא אחרי מה שהיה בקיץ הקודם. על זה אני מסכים איתך.
אבל אני כן חושב שצריך לתת לו את התחושה שהוא מאוד חשוב לנועדון, לשדרג לו את החוזה, להראות שנלחמים עליו.
לתת לו להבין שמאוד רוצים אותו, ובד בבד לתת לו להבין שאם ירצה לעזוב יש לו את ברכת הדרך ושלא נערים קשיים.

ברור ואני מסכים שצריך לרצות את השחקן, אבל יש שחקנים שמכוונים מראש לאירופה ולא מעניין אותם מה תציע להם.
אבופאני הוא ללא ספק אחד כזה.

הכתבה של טוכמן בוואלה מוציאה את החשק לדבר בכלל על שחקנים מהליגה.

סצוחק . חיים בסרט. שיתקעו עם הטאלנטים שלהם, נראה לאן הם והטאלנטים שלהם יגיעו

הפסקתי לקרוא ב ''2.5 מיליון על איתן אזולאי'' סצוחק

Apoc אמר:
gargy אמר:
Apoc אמר:
הרבה אינטרסים

ברור ואני מסכים שצריך לרצות את השחקן, אבל יש שחקנים שמכוונים מראש לאירופה ולא מעניין אותם מה תציע להם.
אבופאני הוא ללא ספק אחד כזה.

אבו פאני מכוון לאירופה?
ראשית, אני זוכר אותו מתראיין לא מזמן ודווקא אומר שהוא לא יעזוב לאירופה, אלא אם מדובר בקבוצה הרבה יותר גדולה ממכבי חיפה.
שנית, אם הוא מכוון לשם - אין צורך לרמוז לו שהוא צריך להתקדם.
דווקא במקרה שלו אני מהמר שיש עבורו הצעה סבירה (סטייל סלטיק, בלי שדרוג כלכלי או מקצועי ניכר) והוא לא ממהר לעזוב.

רונן22 אמר:
סצוחק . חיים בסרט. שיתקעו עם הטאלנטים שלהם, נראה לאן הם והטאלנטים שלהם יגיעו

הפסקתי לקרוא ב ''2.5 מיליון על איתן אזולאי'' סצוחק

הכתבה הזו היא אחת הסיבות העיקריות לכך שצריך להגדיל את מכסת הזרים המותרים בסגל

***הנה ראו פה תחשיפה חיפשו תכתבה ביוון מה היו עושים בלעדיי

. זה הולך ומחמיר. תצילו אותו ראבק

לאנשי המנג'ר
פיירו זה קרלוס פיירו שהיה קורע רשתות בליגה הישראלית? loll

עכשיו נזכרתי שהצלחתי להביא אותו בזמנו למכבי חיפה .
אם אני לא טועה בעונה 2013 ,פרופיל של מסי סיומת של גיל יצחק .

רונן22 אמר:
הם מבינים שאם הם לא ימכרו אותו הקיץ הם כבר לא יעשו עליו קופה. זה נדיר שמשלמים מעל מיליון יורו על שחקנים ישראלים בני 25 ומעלה
אפילו מכבי פ''ת ואשדוד לא דוחפים את הכוכבים שלהם החוצה באופן כזה בוטה.
עם מיליון יורו אתה לא יכול לקנות שחקן רוטציה באשדוד בימינו כמו עוז. בילו

Shocking4U אמר:
רונן22 אמר:
הם מבינים שאם הם לא ימכרו אותו הקיץ הם כבר לא יעשו עליו קופה. זה נדיר שמשלמים מעל מיליון יורו על שחקנים ישראלים בני 25 ומעלה
אפילו מכבי פ''ת ואשדוד לא דוחפים את הכוכבים שלהם החוצה באופן כזה בוטה.
עם מיליון יורו אתה לא יכול לקנות שחקן רוטציה באשדוד בימינו כמו עוז. בילו
כן זה מטורף.

לא יכול להיות שאבו פאני עולה 1.5-2 מיליון יורו ודורשים על קארצב 4 מיליון יורו ודברים כאלה.

בגלל זה אין שום טעם למכור שחקנים מחו''ל

דובר על זה פה עוד לפני שפורסמו מחירים כאלה ואחרים. השוק הישראלי דל בגלל מגבלת הזרים. קבוצות מקפיצות מחירים כשזה נוגע לקבוצות ישראליות אחרות. לכן צריך לייצר שחקנים אין האוס ולהכיר בזה שמכירת שחקן תשמש להבאת זר או שחקן שטרם פרץ. בסוף, אם קבוצות צמרת יפסיקו לרכוש ישראלים במחירים האלה המחיר לישראליות לא יהיה יקר בהרבה מלקבוצות בחו״ל. מובן מאד למה הפועל לא רוצה למכור את ליידנר למכבי ת״א באותו מחיר שהיא תתן לקבוצה זרה.

סונדגרן לא על הספסל במשחק של שוודיה נגד נורבגיה היום. לכאורה אחרי המשחק הוא חופשי כבר לטוס לכאן לעשות בדיקות ולחתום.

Shocking4U אמר:
סונדגרן לא על הספסל במשחק של שוודיה נגד נורבגיה היום. לכאורה אחרי המשחק הוא חופשי כבר לטוס לכאן לעשות בדיקות ולחתום.

או שהוא כבר טס בחשאיות

ברק.י אמר:
דובר על זה פה עוד לפני שפורסמו מחירים כאלה ואחרים. השוק הישראלי דל בגלל מגבלת הזרים. קבוצות מקפיצות מחירים כשזה נוגע לקבוצות ישראליות אחרות. לכן צריך לייצר שחקנים אין האוס ולהכיר בזה שמכירת שחקן תשמש להבאת זר או שחקן שטרם פרץ. בסוף, אם קבוצות צמרת יפסיקו לרכוש ישראלים במחירים האלה המחיר לישראליות לא יהיה יקר בהרבה מלקבוצות בחו״ל. מובן מאד למה הפועל לא רוצה למכור את ליידנר למכבי ת״א באותו מחיר שהיא תתן לקבוצה זרה.

או לחילופין צריך להפסיק עם מגבלת זרים, גם ככה לא ייצא כלום מהשחקן הישראלי אז לפחות שהרמה תעלה פה.

Liberman אמר:
ברק.י אמר:

או לחילופין צריך להפסיק עם מגבלת זרים, גם ככה לא ייצא כלום מהשחקן הישראלי אז לפחות שהרמה תעלה פה.

צריך מגבלה כלשהי כי אתה לא יכול לשחק פה עם סגל של 26 שחקנים זרים ולקרוא לזה ליגה ישראלית.
אבל בטח לא 6 (או "6 ורק ל5 מותר לשחק בו זמנית").
הייתי מעלה את המגבלה ל10, מה שיכריח שלפחות שחקן אחד בהרכב יהיה ישראלי. וזהו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה