• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
אני לא מבין למה לא משאירים את רודריגס. עד עכשיו טענו שרוצים להשתמש בזר השישי כדי להביא מגן שמאלי טבעי ועכשיו מסתבר שאלברמן אומר שבכלל לא יודעים עדיין מה הם רוצים לעשות עם הזר השישי ואולי זה יהיה בלם. במצב כזה פשוט תשאירו את רודריגס וזהו.

כי רודריגז קשר וכמעט חצי עונה לא שיחק בתפקיד הזה אלא כסותם חורים מימין, משמאל או כחצי בלם.
אי אפשר להפוך אילתור לשיטה גם אם היה סביר - ולא יותר מזה- כמגן בצד ימין לא תמך בהתקפה, בצד שמאל סרס לגמרי את חזיזה.
אני לא מבין את התפנית והרצון להביא בלם זר- אבל אם יחליטו כך אז לפחות יביאו בלם (אני מקווה) ולא אילתור.
העדיפות צריכה להיות מגן שמאלי. אלחמיד יכול להיות סוג של פשרה סבירה- גם בלם וגם יכול לשחק כמגן (ואת זה חייבים להבהיר איתו- אם וכאשר..)

רונן22 אמר:
אני אוהב את ההחתמה של איביץ בתלאביב
אולי עכשיו אצלנו יתחילו יותר לעבוד ופחות לקשקש, ואולי גם יפסיקו לדחוף את הכוכבים שלנו החוצה. אני בעד תחרות. רק דרך תחרות משתפרים.

לא היית כאן ב 30 שנה האחרונות?

dyarok אמר:
Shocking4U אמר:
אני לא מבין למה לא משאירים את רודריגס. עד עכשיו טענו שרוצים להשתמש בזר השישי כדי להביא מגן שמאלי טבעי ועכשיו מסתבר שאלברמן אומר שבכלל לא יודעים עדיין מה הם רוצים לעשות עם הזר השישי ואולי זה יהיה בלם. במצב כזה פשוט תשאירו את רודריגס וזהו.

כי רודריגז קשר וכמעט חצי עונה לא שיחק בתפקיד הזה אלא כסותם חורים מימין, משמאל או כחצי בלם.
אי אפשר להפוך אילתור לשיטה גם אם היה סביר - ולא יותר מזה- כמגן בצד ימין לא תמך בהתקפה, בצד שמאל סרס לגמרי את חזיזה.
אני לא מבין את התפנית והרצון להביא בלם זר- אבל אם יחליטו כך אז לפחות יביאו בלם (אני מקווה) ולא אילתור.
העדיפות צריכה להיות מגן שמאלי. אלחמיד יכול להיות סוג של פשרה סבירה- גם בלם וגם יכול לשחק כמגן (ואת זה חייבים להבהיר איתו- אם וכאשר..)

אני מסכים לגמרי עם מה שרשמת, אבל השאלה היא אם חושבים להביא בלם זר בלאי בסגנון הרמה של דוניו רק בבלם, כי זה מה שהם חושבים על זר שישי, למה לא להשאיר כבר את רודריגז וזהו.

GreenGlory אמר:
רונן22 אמר:
אני אוהב את ההחתמה של איביץ בתלאביב
אולי עכשיו אצלנו יתחילו יותר לעבוד ופחות לקשקש, ואולי גם יפסיקו לדחוף את הכוכבים שלנו החוצה. אני בעד תחרות. רק דרך תחרות משתפרים.
התחרות היחידה שמנהלים בקבוצה שלנו זה התחרות של ההנהלה להתעקש על התקציב ולשמור את התקציב שקבעו כמו שהוא.
הגעה של איביץ לא תשנה את זה, הזרים שיגיעו היו מגיעים עם ההגעה של איביץ או בלעדיו, הרכש כפוף לתקציב שמשפחת שחר החליטה שזה מספיק (שלפי הדיווחים זה 2-3 מיליון יורו, בלי מכירת אבו פאני) והרכש הוא בהתאם, בתקווה שהרכש יהיה פגיעה, כי המחיר מן הסתם לא תמיד מעיד על איכות הרכש.

אחלה. אז שתל אביב יחזרו לשלוט. זה לא מפחיד אותי. אני לא רוצה להיות אלוף רק כשאין יריבות איכותיות.

למה שהם יחזרו לשלוט? כי איביץ' הגיע?
מאמן שעף תוך יומיים וחצי מהליגה השנייה באנגליה, נו באמת.
בסופו של דבר אם הסגל שלהם לא יהיה טוב מספיק הם לא יעשו יותר ממה שעשו העונה.
דווקא קרסטאיץ' הזה לדעתי לא היה מאמן רע בכלל.

dyarok אמר:
Shocking4U אמר:

אם הם מביאים בלם כזר שישי בדרג יחסית נמוך כפי שמסתמן אז בהחלט עדיף להשאיר את רודריגס שיכול לשחק ב4 עמדות ולעשות את כולם בצורה טובה מזר סטייל קוסטדינוב או דוניו. גם עם איך שעלי מוחמד ונטע לביא נראו בחודשים האחרונים אני בכלל לא בטוח שרודריגס נופל מהם כקשר אחורי. אם לא מביאים בלם/מגן שמאלי ברמה אז כן חד משמעית משאיר את רודריגס שהוא שחקן מצויין שהתאקלם פה מעולה ועושה כל מה שהמאמן מבקש ממנו על הצד הטוב ביותר. עדיף בהרבה על סבטקוביץ.

Pralija אמר:
רק לי זה מרגיש שמתפשרים פה עם ההחתמה הצפויה של השבדי?
לא עדיף לחכות עוד קצת ולהביא מישהו יותר טוב?

לא נקבל פרופיל טוב ממנו. אם הוא בריא זה נראה מגן טוב מאוד.

ראיתי את השמועה הזאת אבל זה לא נראה לי נכון. הבן אדם המריא עוד לפני שהמשחק של שוודיה נגמר? אני יודע שהוא לא היה בסגל אבל עדיין מניח שנשאר עד סוף המשחק, עשה אימון שחרור והשתתף באסיפה מסכמת.

Shocking4U אמר:
ראיתי את השמועה הזאת אבל זה לא נראה לי נכון. הבן אדם המריא עוד לפני שהמשחק של שוודיה נגמר? אני יודע שהוא לא היה בסגל אבל עדיין מניח שנשאר עד סוף המשחק, עשה אימון שחרור והשתתף באסיפה מסכמת.

הבחור צודק, השוודי נוחת לקראת 3 לפנות בוקר בנתבג
זה מה שאני שמעתי

מקווה שאתם צודקים. חייבים להתחיל להניע דברים. אני רוצה לראות השבוע חתימה של השוודי, ניקיטה וחוזה חדש לג׳וש.

לגביי ניקיטה זה קצת מסובך. ממה שהבנתי בכר רוצה אותו
אבל בהנהלה רוצים לקדם את נחמני.

Undertheknife אמר:

שבוע טוב .
דיברתי על זה ,בכר מבקש x ומקבל y .
מי שמחליט זה הבורד.
לי באופן אישי מרגיש שהרכש הזר נעשה באילוץ של תקציב וזמן מבלי לעשות בדיקות מקיפות יותר וחבל .

Ohad אמר:
Undertheknife אמר:

שבוע טוב .
מי שמחליט זה הבורד.
לי באופן אישי מרגיש שהרכש הזר נעשה באילוץ של תקציב וזמן מבלי לעשות בדיקות מקיפות יותר וחבל .
מה אתה אומר שבכר לא מקבל תזרים שהוא רצה?

David אמר:
Ohad אמר:
Undertheknife אמר:

שבוע טוב .
מי שמחליט זה הבורד.

ערב טוב .
אני לא אומר אני יודע .
כתבתי על זה, התקציב ברור ואין חריגה ,גם אם גרמניה יחתימו את השחקן הכי טוב שבעולם .
אני לא מבין למה אתה מופתע ?

Ohad אמר:
David אמר:
Ohad אמר:
שבוע טוב .
מי שמחליט זה הבורד.

ערב טוב .
אני לא אומר אני יודע .
כתבתי על זה, התקציב ברור ואין חריגה ,גם אם גרמניה יחתימו את השחקן הכי טוב שבעולם .
אני לא מבין למה אתה מופתע ?
לא מופתע פשוט רושמים החלוץ שרצה והמגן זה נראה לי התפשרות למרות שהוא נראה רכש יותר איכותי מהחלוץ אני לא יודע מה הייתה הרשימה שלו אז אין לי דרך לדעת מה הוא רצה

Ohad אמר:
Undertheknife אמר:

שבוע טוב .
מי שמחליט זה הבורד.

תפסיק לבלבל את המוח
בורד שמבורד
החלוץ והמגן זה הוא בחר

Nirgreen אמר:
Ohad אמר:
Undertheknife אמר:

שבוע טוב .
מי שמחליט זה הבורד.

תפסיק לבלבל את המוח
בורד שמבורד
החלוץ והמגן זה הוא בכר
אני לא אמרתי שבכר לא מחליט .
בכר מתפשר מטעמי תקציב
לגבי ניקי הוא לא מחליט נקודה .
לגבי הבורד(מועצת מנהלים ) ,אין לך שמץ מה קורה במועדון אם אתה מבטל את מה שאני אומר מבלי לבדוק לעומק .
זה שיש בינינו חילוקי דעות מקנה לך לקרוא לי מבלבל מוח ?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה