• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה קורה בגזרת החלוצים ? למה מחכים אין עוד מועמדים ?
הצהבת תכף עם פריצה, יובאנוביץ וזהבי בחוד .
זה לא כוחות .
חייבים לשבור את תקרת הזכוכית בכל הקשור למחירים של הזרים אחרת נחזור לראות את הגב של הצהבת .
זה מתחיל להיראות לא טוב אי אפשר להמשיך בהתנהלות הזאת .
הם ימשיכו לקחת אליפויות ואנחנו מידי פעם נתגנב וניקח אליפות שתיים בעשור .
אסור למועדון כמו מכבי חיפה למתג את עצמו כמועדון השני בגודלו בארץ שנחות ממכבי ת"א . רק שלא יהיה פה כמו בכדורסל .

זה מה יש. זו התקרה שלנו עם שחר. אליפויות אנחנו יכולים לקחת כשהיריבות לא מספיק טובות. שום דבר לא באמת תלוי בנו

מה זאת אומרת למה מחכים? יש מו"מ עם פיירו וקבוצתו ויש את דה קוסטה שידוע שהוא אחד מהאופציות החלופיות.
בנוגע לצהבת (מתאים לנושא ליגת העל הכללי ולא לפה) לא יהיה מצב של פריצה+יובאנוביץ'+זהבי. או שזהבי לא יגיע או שפריצה יעזוב.

בוקר טוב .
בכנות אני לא מצליח להבין למה אתם מוציאים קיטור .
אני לא באמת חושב שמישהו פה היה מעורב במו"מ ולכן לא נדע מעולם כמה היינו רצינים כלפי אותו שחקן וכמה באמת היינו קרובים לחתימה מולו .
עוד נקודה ,השחקן חתם כבר בגרמניה ,השערות האם טעינו או לא ומה הקבוצה הייתה צרכה לעשות בדיעבד
לא רלוונטיות .
הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר .

מה זה נותן לשחק אותה ''מקורב''? לא מבין את השריטה הזאת של משתמשים פה. ויותר הזוי שזורמים איתם

רונן22 אמר:
מה זה נותן לשחק אותה ''מקורב''? לא מבין את השריטה הזאת של משתמשים פה. ויותר הזוי שזורמים איתם

בוקר טוב .
לא ממש הבנתי את המשפט לשחק אותה מקורב ?

יש פה שמשתמשים שמשחקים אותה מקורבים למועדון
לא הבנתי מה זה נותן לכם. מביאים את הטרלול של הפייסבוק לפה

אין לכם באמת מושג מה קרה במועדון. לקשקש כל אחד יכול

בן לדרמן הוא לא רק יהודי הוא גם ישראלי-פולני-אמריקאי
שחקן בסגנון של אבופאני, אם ימכרו אותו אולי תהיה סיבה להביא אותו, אבל לא יודע באילו עלויות מדובר

Apoc אמר:
מה זאת אומרת למה מחכים? יש מו"מ עם פיירו וקבוצתו ויש את דה קוסטה שידוע שהוא אחד מהאופציות החלופיות.
בנוגע לצהבת (מתאים לנושא ליגת העל הכללי ולא לפה) לא יהיה מצב של פריצה+יובאנוביץ'+זהבי. או שזהבי לא יגיע או שפריצה יעזוב.

הפיירו הזה יכול למשוך אותנו גם עוד חודש לא הצענו לו מספיק כסף לכן הוא מתלבט, אחרת הוא כבר היה חותם פה אם היו נותנים לו מה שהוא רוצה ( למרות שאני ממש לא התרשמתי ממנו ) .
הצהבת בהחלט מכוונים לשלושתם בסגל, הם לא ישחררו את פריצה ולא מזמן הודיעו שהוא נשאר .
יהיו להם 3 חלוצים בכירים בעוד לנו כרגע יש רק את דין דוד .
אני מודאג, כי יש כל כך הרבה עמדות בקבוצה שצריך לשפר וזה בעייתי לעשות את כל הריענון הזה בעונה אחת .
אין מגן שמאלי מועמד אפילו, אין בלם, אין קשר במקום רודריגז ואין מחליף לשרי שבעונה הבאה כבר יהיה על אדי הדלק האחרונים שלו .
אגב, לדעתי אבו פאני יעזוב ונצטרך להביא גם לו מחליף .
אם היו מביאים לכאן 3 זרים קליברים שהיו מעלים את הרמה של הקבוצה ב 2 רמות לפחות אף אחד לא היה מתלונן .
המדיניות הזו של שחר יכולה להוביל אותנו להתרסקות בעונה הקרובה .

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:

הפיירו הזה יכול למשוך אותנו גם עוד חודש לא הצענו לו מספיק כסף לכן הוא מתלבט, אחרת הוא כבר היה חותם פה אם היו נותנים לו מה שהוא רוצה ( למרות שאני ממש לא התרשמתי ממנו ) .
הצהבת בהחלט מכוונים לשלושתם בסגל, הם לא ישחררו את פריצה ולא מזמן הודיעו שהוא נשאר .
אני מודאג, כי יש כל כך הרבה עמדות בקבוצה שצריך לשפר וזה בעייתי לעשות את כל הריענון הזה בעונה אחת .
אין מגן שמאלי מועמד אפילו, אין בלם, אין קשר במקום רודריגז ואין מחליף לשרי שבעונה הבאה כבר יהיה על אדי הדלק האחרונים שלו .
אם היו מביאים לכאן 3 זרים קליברים שהיו מעלים את הרמה של הקבוצה ב 2 רמות לפחות אף אחד לא היה מתלונן .

יכול למשוך? בשביל זה יש חלופות
החוזה של פריצה התחדש אוטומטית להבנתי, בכל מקרה זה לא בעיה להשתחרר משחקן עם ביקוש, אין סיכוי קודם כל מבחינה מקצועית (עזוב כלכלית) שפריצה נשאר אם זהבי בא.
פיירו, דוד ורוקאביצה צריך להיות שדרוג גדול על דוניו, דוד ושהר שאלו היו שלישיית החלוצים שלנו בעונה החולפת להזכירך. מה שחשוב זה להשתדרג משמעותית מעונה לעונה במקומות הפחות חזקים שלך. אם נשתדרג בעמדות החלוצים והמגנים זה מספיק אפקטיבי בשביל לעלות אותנו ברמה או שתיים. סונדגרן על הנייר שדרוג עצום אל מול אלפונס, רק צריך שיהיה כשיר ובריא.

אם תל אביב יעשו דברים נכון הם יחזרו לשלוט. צריך להפנים את זה. אנחנו לא תלויים בעצמנו. במדיניות הזאת אנחנו תלויים ביכולת של היריבות
ב-2 העונות הקודמות ניצלנו את החולשה של תל אביב ובאר שבע

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
Apoc אמר:

יכול למשוך? בשביל זה יש חלופות
החוזה של פריצה התחדש אוטומטית להבנתי, בכל מקרה זה לא בעיה להשתחרר משחקן עם ביקוש, אין סיכוי קודם כל מבחינה מקצועית (עזוב כלכלית) שפריצה נשאר אם זהבי בא.
פיירו, דוד ורוקאביצה צריך להיות שדרוג גדול על דוניו, דוד ושהר שאלו היו שלישיית החלוצים שלנו בעונה החולפת להזכירך. מה שחשוב זה להשתדרג משמעותית מעונה לעונה במקומות הפחות חזקים שלך. אם נשתדרג בעמדות החלוצים והמגנים זה מספיק אפקטיבי בשביל לעלות אותנו ברמה או שתיים. סונדגרן על הנייר שדרוג עצום אל מול אלפונס, רק צריך שיהיה כשיר ובריא.

אם יביאו מגן שמאלי זר וחלוץ ברמה גבוהה ( בהנחה שהמגן הימני גם מעל הליגה ) אז נהיה במצב טוב .
אבל ע"פ המועמדים שמפרסמים בתקשורת זה לא נראה ככה .
מחפשים בליגה שניה בצרפת ? אז לכו כבר תחפשו בליגה שניה בספרד או באנגליה נראה לי שהשחקנים שם יהיו ברמה יותר גבוהה מהליגה השניה בצרפת .

זה הזמן לנסות להחתים את ליידנר
מאמין שהאחים ירדו לקרקע אחרי ההופעה המביכה של ליידנר אתמול בנבחרת. להציע להפועל כסף ושחקנים. יש לנו שחקנים מיותרים שיכולים מאוד לעניין אותם

רונן22 אמר:
מאמין שהאחים ירדו לקרקע אחרי ההופעה המביכה של ליידנר אתמול בנבחרת.

החתמה מעניינת ,השאלה היא כמה עמוק תצטרך להכניס את היד לכיס .

הוא חור הגנתי מהלך הוא לא ישדרג אותנו זה יהיה מביך באירופה .
המטרה שלנו היא להחתים מגן שישדרג אותנו בעיקר בפן ההגנתי, הקשר של ליידנר להגנה לא קיים . אין לו יסודות .
ססואולו עאלק .
רק מגן שמאלי זר .

Ohad אמר:
רונן22 אמר:

אחי, שיכניסו. את מי זה מעניין כמה זה עולה?

Liberman אמר:
Ohad אמר:
רונן22 אמר:

הלוואי .
אחלה שחקן עם פוטנציאל .

אחי, שיכניסו. את מי זה מעניין כמה זה עולה?

אותי ואותך בטח שלא מעניין זה לא הכסף שלנו .
לא רואה איך היד הרועדת של שחר רושמת סכום מפתה ומשחררת את השחקן מקבוצתו .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה