• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה עמוד של חלון העברות ובכלל בקושי מדברים פה על רכש 😂😂😂😂😂😂

הסיפור עם בלטקסה הזייה. לא אופתע אם הוא לא עבר בדיקות רפואיות והכותרות על זה שהוא החליט לא לחתום שם זה ספין מצד הסוכן שלו

dyarok אמר:
רונן22 אמר:
ניקיטה גם יכול להיות החתמה רעה, הוא המשיך להיפצע בעונה האחרונה, והוא כבר בן 35. ונחמני יכול לתת עונת פריצה. שניהם הימור
אני מעדיף להמר על נחמני.

שנחמני יתן עונת פריצה בחדרה סטייל.
ניקיטה פציע אבל הוא לא נדרש למאמץ של 90 דק כל שבוע.

ניקיטה לא ייכנס לכושר הבקעה בלי דקות משחק משמעותיות. צאו מהסרט הזה. הצלחה של ניקיטה, אם תהיה כזו, תהיה על חשבון דין דוד או על חשבון החלוץ הזר שיגיע
אני מאו רוצה בהצלחתו אבל אנ מאוד סקפטי לגביו

מה זה כושר הבקעה? אף אחד לא חושב שהוא ייתן 20 שערים או אפילו 10, אבל שיהיה יותר טוב מבן שהר בתור חלוץ שלישי זה הימור בטוח

אתה מביא חלוץ בשביל שהוא יהיה יותר טוב מבן שהר? גם נחמני יהיה יותר טוב מבן שהר. ניקיטה בלי הופעות בהרכב לא ייכנס לכושר הבקעה, ראינו את זה העונה בבאר שבע, ובעונה האחרונה שלו אצלנו שלקח זמן להיכנס לכושר נורמלי אחרי הפציעה. וספק גדול אם הוא בנוי פיזית להופעות בהרכב בקצב שאנחנו משחקים. אני הולך על נחמני

ניקיטה כחלוץ שלישי יתרום יותר מנחמני לדעתי, ובכל מקרה צריך לתת לנחמני את הצ'אנס להיות שחקן הרכב ולהוכיח שהוא שווה משהו, וזה לא יקרה פה
לא מאמין בלתת לצעירים פירורי דקות פה ושם

אוהד קבוצה מ - 1994, רק הקאמבק של קייסי באמת היה מוצלח וכן ידוע שאני ממקטרגי קטן. העונות הכי גדולות של קטן היו טרם היציאה לאנגליה וכשחקן משלים.
חושש הן מקאמבק של ניקיטה והן מקאמבק של רפאלוב.

בסדר גם בג'אבר לא האמנת. הלוואי וניקיטה יצליח אצלנו, אין אחד שרוצה יותר ממני בהצלחתו. לצערי אני חושב שיש יותר סיכוי שהוא יגמור אצלנו כמו בן שהר, ויהיה עצוב לראות את זה

חברה אתם שוכחים שאנחנו קבוצה בריאה ואלופה שצריך חיזוק נקודתי והוא יגיע לאט לאט..זה לא כמו שנים קודמות שהיה פה סגל שבור לגמרי..

דם ירוק!!! אמר:
חברה אתם שוכחים שאנחנו קבוצה בריאה ואלופה שצריך חיזוק נקודתי והוא יגיע לאט לאט..זה לא כמו שנים קודמות שהיה פה סגל שבור לגמרי..
סוף העונה הראה שאתה צריך חיזוק משמעותי. שיחקנו כדורגל נוראי בשלושה חודשים האחרונים של הליגה ואם ב״ש היו פחות לוזרים היינו גם יכולים בקלות לאבד את האליפות.

lemmacantor אמר:
אוהד קבוצה מ - 1994, רק הקאמבק של קייסי באמת היה מוצלח וכן ידוע שאני ממקטרגי קטן. העונות הכי גדולות של קטן היו טרם היציאה לאנגליה וכשחקן משלים.
חושש הן מקאמבק של ניקיטה והן מקאמבק של רפאלוב.
ההבדל זה שרפאלוב (לא רואה שום סיכוי שמגיע) אם יחזור יהיה עם ציפיות ושכר של שחקן מוביל וניקיטה חוזר בשכר מופחת משמעותית וכחלוץ לרוטציה

לא אמרתי שאני לא מאמין בנחמני, הוא הראה יכולת מבטיחה בחלק הראשון של העונה. אני לא זורק עליו את הז'יטונים וזורק אותו להרכב ואני גם לא מאמין בלתת פירורי דקות לשחקנים צעירים. הם צריכים לקבל הרכב. או כמו לביא שנזרק מהנוער להרכב או כמו ארד ואבופאני וג'אבר שעשו השאלה ונראו טוב בקבוצות אליהן הם הושאלו ואז חזרו.
בשום סיטואציה זה לא יהיה עצוב שרוקאביצה יהיה פה לעונה אחת אחרונה.

Shocking4U אמר:
דם ירוק!!! אמר:
סוף העונה הראה שאתה צריך חיזוק משמעותי. שיחקנו כדורגל נוראי בשלושה חודשים האחרונים של הליגה ואם ב״ש היו פחות לוזרים היינו גם יכולים בקלות לאבד את האליפות.

זה כי הקבוצה הייתה גמורה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה