ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:לך לא היה עצוב. לי ולאחרים יהיה עצוב מאוד לראות אותו מקבל פירורי דקות ונראה זוועה על המגרש, כמו בן שהר
רונן22 אמר:אני יודע איך זה ייגמר, כמו שידעתי איך זה ייגמר עם בן שהר.
David אמר:רונן22 אמר:אני יודע איך זה ייגמר, כמו שידעתי איך זה ייגמר עם בן שהר.
עם בן שהר זה היה ברור מראש שזה יהיה כישלון רק בנאדם טיפש לא היה רואה זאת וגם רואקביצה זה יהיה כישלון צריך להכניס דם צעיר ולתת לנחמני צ’אנס בתור חלוץ שלישי כי במקרה הכי גרוע יש לנו את ציבוטה שיכול לשחק לפרקים גם חלוץ לא צריך להחזיר שחקן שהלך לא אוהב פריטים ישנים זה לעולם לא מצליח
Shocking4U אמר:ההבדל זה שרפאלוב (לא רואה שום סיכוי שמגיע) אם יחזור יהיה עם ציפיות ושכר של שחקן מוביל וניקיטה חוזר בשכר מופחת משמעותית וכחלוץ לרוטציהlemmacantor אמר:אוהד קבוצה מ - 1994, רק הקאמבק של קייסי באמת היה מוצלח וכן ידוע שאני ממקטרגי קטן. העונות הכי גדולות של קטן היו טרם היציאה לאנגליה וכשחקן משלים.
חושש הן מקאמבק של ניקיטה והן מקאמבק של רפאלוב.
מחזק. פוטנציאל הנפילה עם ניקיטה נמוך מאוד. מספיק שיתן 6/7 שערים ויעזור להוריד עומסים והוא עשה את שלו. אנשים פה לא מעריכים מספיק כמה זה משמעותי שחקן שיש לו ניסיון במעמדים כאלה ועם לחץ לעומת שחקן בן 20 שלא הצליח להתעלות גם בנוף הגליל ויזרק להציל את המולדת במשחקים עם לחץ אמיתיApoc אמר:David אמר:רונן22 אמר:אני יודע איך זה ייגמר, כמו שידעתי איך זה ייגמר עם בן שהר.
עם בן שהר זה היה ברור מראש שזה יהיה כישלון רק בנאדם טיפש לא היה רואה זאת וגם רואקביצה זה יהיה כישלון צריך להכניס דם צעיר ולתת לנחמני צ’אנס בתור חלוץ שלישי כי במקרה הכי גרוע יש לנו את ציבוטה שיכול לשחק לפרקים גם חלוץ לא צריך להחזיר שחקן שהלך לא אוהב פריטים ישנים זה לעולם לא מצליח
הייתי מבדיל בין שחקנים שחוזרים להוביל כמו בניון וכאלה לבין שחקנים שחוזרים להיות סטייל שלום תקווה ולתת כמה דקות מהספסל פה ושם.
אין שום לחץ על הכתפיים המזדקנות של רוקאביצה. בסך הכל הוא החלוץ הישראלי הכי טוב שאפשר להביא בחלון הנוכחי להיות חלוץ שלישי בסגל.
רונן22 אמר:לשלום תקווה היה קסם ברגליים, הוא לא היה צריך להיות בשיא הכושר כדי להשפיע מהספסל. ניקיטה זה סיפור אחר, הוא שחקן של תנועה מהירות וסיומת, בידיוק כמו שהר
עצוב שצריך להסביר לך דברים כאלה. ולמה נתת דוגמה את תקווה ולא את עטר לא הבנתי
Apoc אמר:David אמר:רונן22 אמר:אני יודע איך זה ייגמר, כמו שידעתי איך זה ייגמר עם בן שהר.
הייתי מבדיל בין שחקנים שחוזרים להוביל כמו בניון וכאלה לבין שחקנים שחוזרים להיות סטייל שלום תקווה ולתת כמה דקות מהספסל פה ושם.
אין שום לחץ על הכתפיים המזדקנות של רוקאביצה. בסך הכל הוא החלוץ הישראלי הכי טוב שאפשר להביא בחלון הנוכחי להיות חלוץ שלישי בסגל.
רונן22 אמר:אתה באמת לא מבין?
שלום תקווה ועטר לא היו צריכים לרוץ הרבה בשביל להשפיע, היה להם קסם ברגליים. ניקיטה כל הקיירה שלו התבסס על מהירות תנועה וסיומת
אתה באמת חושב שבגילו הוא מסוגל לעלות מהספסל ל15 דקות פה 20 דקות שם ולהזכיר את החלוץ הנפלא שהוא היה? זה ייגמר כמו בן שהר.
David אמר:Apoc אמר:David אמר:עם בן שהר זה היה ברור מראש שזה יהיה כישלון רק בנאדם טיפש לא היה רואה זאת וגם רואקביצה זה יהיה כישלון צריך להכניס דם צעיר ולתת לנחמני צ’אנס בתור חלוץ שלישי כי במקרה הכי גרוע יש לנו את ציבוטה שיכול לשחק לפרקים גם חלוץ לא צריך להחזיר שחקן שהלך לא אוהב פריטים ישנים זה לעולם לא מצליח
עם אני יענקלה בקטע של רואקביצה לא סופר את בכר ושם את נחמני רואקביצה יכול להיות שכר תקוע ופצוע לאורך כול העונה זה תהיה עיסקה מפגרת מהצד שלנו להחזיר אותו ככה אני רואה תתמונה