• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אנשים מדברים כאילו הוא בא להיות חלוץ ראשון. הוא בא בתור חלוץ שלישי עם משכורת בהתאם. במקום ששחקן חסר ניסיון כמו נחמני יזרק למשחקים שבהם אנחנו צריכים משהו מהספסל או שחקן שהמאמן בבירור יש לו אפס אמונה בו כמו בן שהר נקבל שחקן מוכח כמו ניקיטה ששווה גם בעונה בינונית 6 שערים במינימום בליגה.

Shocking4U אמר:
אנשים מדברים כאילו הוא בא להיות חלוץ ראשון. הוא בא בתור חלוץ שלישי עם משכורת בהתאם. במקום ששחקן חסר ניסיון כמו נחמני יזרק למשחקים שבהם אנחנו צריכים משהו מהספסל או שחקן שהמאמן בבירור יש לו אפס אמונה בו כמו בן שהר נקבל שחקן מוכח כמו ניקיטה ששווה גם בעונה בינונית 6 שערים במינימום בליגה.

בכר רצה את בן שהר. ראה שהוא גמור פיזית והוריד את כמות הדקות שלו. אותו דבר עלול לקרות עם ניקיטה.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

בכר רצה את בן שהר. ראה שהוא גמור פיזית והוריד את כמות הדקות שלו. אותו דבר עלול לקרות עם ניקיטה.
לפי מה שאני שמעתי הוא לא ממש רצה את בן שהר אבל היה בעיות עם דין דוד וניקיטה לא רצה לתת תשובה עדיין אז סגרו עם בן שהר אחרי שבכר הבהיר לו שמבחינתו דוניו ודין דוד בהיררכיה לפניו ושהמעמד שלו בהתאם. מהר מאוד ראית כמה שהוא לא מאמין בו ולקראת סוף העונה הוא כבר באמת יובש בצורה קיצונית. בכר גם ניסה להנחית לו חלוצים על הראש כל שנה בב״ש. הוא לא מאמין בו באמת.

עזוב שאני לא אוהב את המונחים האלה חלוץ ראשון חלוץ שני חלוץ שלישי, כי מי שטוב משחק
אבל נזרום

אם ניקיטה יצליח אצלנו זה כחלוץ ראשון או לפחות כחלוץ שמשחק המון, כלומר בקביעות
'כחלוץ שלישי , כלומר כזה שמקבל פירורים, עולה פה ושם מהספסל, הסיכוי שהוא לא ייראה רע הוא קלוש

Shocking4U אמר:
רוקאביצה זה לא רק מהירות ויציאה מהמקום. יש לו חוש מפחיד להתמצאות ברחבה ומיקום נהדר. יש לו גם חיבור מעולה עם שרי וגם עם אצילי שלא זכינו לראות אותם משחקים ביחד מהתקופה בבית״ר.

מחזק, ומעבר לזה מה שרשמת אלה בדיוק הסיבות שהייתי מאוד רוצה שהוא ישאר אצלנו בתור מאמן חלוצים אחרי הפרישה.
מה שהוא כבר שכח, חלוצים כמו דין דוד לא ילמדו לעולם.
יש לו המון מה לתרום.

רונן22 אמר:
איזה תקרה יש לניקיטה כחלוץ שמקבל פירורים? ועוד בגיל 35. אתה רואה אותו נכנס לכושר מ15 דקות פה 20 דקות שם?
התקרה אצל ניקיטה מתבטאת בזה שאם במקרה הוא יצטרך להיכנס לכמה משחקים בהרכב (כמו שהיה אצלנו למשל בתחילת השנה שלא היה ברור מי החלוץ הפותח ומה עושים) הוא יכול להיכנס לפורמה טובה ואפילו להפוך לחלוץ שני/ראשון בעת הצורך, מה שאני לא רואה כרגע מנחמני.

בנוסף, רוקאביצה תמיד פותח טוב את העונה באירופה ולדעתי עם מחנה אימונים טוב ומלא מתחילת העונה הוא יכול להגיע בכושר טוב ולא בתלות גדולה ואפילו לפתוח באירופה.

תוסיף לזה שחקן שמכיר את המערכת, לא צריך התאקלמות, מכיר את העיר, את השחקנים שמשחקים מאחוריו ומצדדיו בתיאום כמעט עיוור ומאוד רוצה להגיע לכאן ולדעתי זה אחלה עסקה עם סיכון נמוך מאוד ופוטנציאל לא רע.

נחמני אולי פוטנציאל טוב אבל עדיין בוסר וצריך לחזור במעמד יותר רציני ומהדלת הראשית

הויכוחים האלה שוב חוזרים על עצמם. הנושא הזה מרגיש כמו לופ בלתי נגמר

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

לפי מה שאני שמעתי הוא לא ממש רצה את בן שהר אבל היה בעיות עם דין דוד וניקיטה לא רצה לתת תשובה עדיין אז סגרו עם בן שהר אחרי שבכר הבהיר לו שמבחינתו דוניו ודין דוד בהיררכיה לפניו ושהמעמד שלו בהתאם. מהר מאוד ראית כמה שהוא לא מאמין בו ולקראת סוף העונה הוא כבר באמת יובש בצורה קיצונית. בכר גם ניסה להנחית לו חלוצים על הראש כל שנה בב״ש. הוא לא מאמין בו באמת.

אתה צודק בכר לא רצה את סהר .
כל אוהד שקצת מכיר את הכדורגל מבין שזה היה חתול בשק .
אבל לעיתים צריך להתפשר מסיבות כאלה ואחרות.

gargy אמר:
David אמר:
Shocking4U אמר:
אני מודה שאני מאלה שלא העריכו את וייסמן ועדין אין מה להשוות. וייסמן שיחק בתור חלוץ פותח בהשאלות בקריית שמונה ומכבי נתניה והיה סביר עד טוב. נחמני היה עכשיו חלוץ שלישי רוב העונה בנוף הגליל ולא כבש גול כמעט חצי שנה. זה לא אותו מעמד והשחקן לא עבר את אותה דרך כדי לחזור לכאן.
ברגע שנפגע בזרים ונשמור על רוב החומר הקיים לי אישית אין בעיה שנורהאי יפרח יהיה מחליף לאצילי ונחמני מחליף שלישי ההפך אני חושב שזה פשוט חובה ואני מאמין בשני הילדים האלה שיפרחו וגם עם אבו פאני עוזב הייתי נותן צ’אנס לבאסם זערורה רק ככה תבסס תשנים קדימה שלך השוק ההישראלי נהיה יקר אז אתה צריך לדאוג שיהיה לך חומר מקומי שיודע להתמודד עם לחצים של קהל ובכללי ככה איביץ בנה את מערב גרמניה בקדנצייה הראשונה שלו וגילו שמה שחקנים שלא חשבו שהם יהיו משהו כמו גלזר יונתן כהן ודור פרץ שלפניו היו סתם שחקנים נחמדים לליגה

מה גרם לך להאמין בסתיו נחמני?

שאני ראיתי אותו למצבים הוא יודע להגיע רק צריך לעבוד על הסיומת שלו

David אמר:
gargy אמר:
David אמר:
ברגע שנפגע בזרים ונשמור על רוב החומר הקיים לי אישית אין בעיה שנורהאי יפרח יהיה מחליף לאצילי ונחמני מחליף שלישי ההפך אני חושב שזה פשוט חובה ואני מאמין בשני הילדים האלה שיפרחו וגם עם אבו פאני עוזב הייתי נותן צ’אנס לבאסם זערורה רק ככה תבסס תשנים קדימה שלך השוק ההישראלי נהיה יקר אז אתה צריך לדאוג שיהיה לך חומר מקומי שיודע להתמודד עם לחצים של קהל ובכללי ככה איביץ בנה את מערב גרמניה בקדנצייה הראשונה שלו וגילו שמה שחקנים שלא חשבו שהם יהיו משהו כמו גלזר יונתן כהן ודור פרץ שלפניו היו סתם שחקנים נחמדים לליגה

לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.

KevinDurant אמר:
David אמר:
gargy אמר:

לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.
יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19

David אמר:
KevinDurant אמר:
David אמר:
יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19

אני מסכים עם מה שאתה אומר באופן כללי, לא מסכים לגבי נחמני.
ממה שראיתי ממנו, לא יותר מדי התרשמתי. וגם העובדות הן שהוא לא היה מספיק טוב כדי לתקוע יתד בנוף הגליל, אפילו לא כחלוץ שני, אז למה שאצלנו הוא יהיה בן ה 19 שמצליח לתקוע יתד ולפרוץ בגיל הזה? מעבר ליכולת, גם צריך אופי מעולה כדי לפרוץ בגיל הזה.
לג׳אבר היה את זה, גם היכולת וגם האופי, לנחמני נראה שלא.

ג׳אבר היה שחקן הרכב בנוף הגליל 2 עונות. נחמני היה חלוץ שלישי בנוף הגליל עונה אחת שזאת העונה הראשונה שלו בבוגרים. מי שרוצה שהוא יהיה כאן חלוץ שלישי עושה לו לדעתי עוול גדול.

gargy אמר:
David אמר:
KevinDurant אמר:

ממה שראיתי ממנו, לא יותר מדי התרשמתי. וגם העובדות הן שהוא לא היה מספיק טוב כדי לתקוע יתד בנוף הגליל, אפילו לא כחלוץ שני, אז למה שאצלנו הוא יהיה בן ה 19 שמצליח לתקוע יתד ולפרוץ בגיל הזה? מעבר ליכולת, גם צריך אופי מעולה כדי לפרוץ בגיל הזה.

אני מניח שגם לא היית מסכים לגבי ויסמן נכון? וגם לגבי ג’אבר נכון?
ומה עם אבו פאני?
נחמני שחקן מוכשר מאוד שפשוט לא מקבל יח״צ כמו שהגרמנים הצעירים מקבלים ובגלל זה נפוץ לחשוב שהוא ויפרח וזערורה לא מוכשרים מספיק ולא יכולים להשתלב.

לא מאמין שמתכוונים פה ברצינות לאופציה של החזרת סתיו נחמני ויפרח.
הרי מה בדיוק המטרה של השאלה?
שחקן שלא זוכה לקבל דקות משחק, יוצא לקבוצה אחרת קטנה יותר, שם מנסה להוכיח את יכולתו.
במידה וירשים- יחזור הביתה בדלת הראשית.

דוגמאות לא חסר:
אריק בנאדו ואלון חרזי שהושאלו לביתר, אבו פאני בחדרה וכמובן איגבני יעקובו לכ"ס.
במכבי ת"א אפשר לציין את דור פרץ ודן גלזר, שהושאלו וחזרו במעמד שונה לגמרי.

נחמני הגיע לנוף הגליל, ללא ספק הקבוצה החלשה בליגה, אפילו לא הצליח לתפוס מקום קבוע בהרכב הראשון.
כנ"ל נהוראי יפרח, שלא הראה גדולות ונצורות בעפולה.

David אמר:
KevinDurant אמר:
David אמר:
ג'אבר לא היה שחקן בולט בנוער ולא היה מהמסומנים. לעומת זאת, עשה 2 עונות השאלה טובות מאוד בליגה הלאומית והיה שחקן העונה באלופה נוף הגליל דאז.

דווקא במקרה של ג'אבר הרווחנו אותו ממש בפריצה.

Hulk אמר:
gargy אמר:
David אמר:

ומה עם אבו פאני?
נחמני שחקן מוכשר מאוד שפשוט לא מקבל יח״צ כמו שהגרמנים הצעירים מקבלים ובגלל זה נפוץ לחשוב שהוא ויפרח וזערורה לא מוכשרים מספיק ולא יכולים להשתלב.
וייסמן היה שחקן משמעותי בכמה קבוצות ועם ביקוש גדול מאוד (ק''ש, נתניה), כולל עונה של 12 שערים בלאומית ב21 הופעות בנתניה.

אבו פאני עשה עונת השאלה טובה ומשמעותית בחדרה לפני שחזר לכאן מהדלת הראשית.

לכל שחקן יש מסלול שונה ואין איזה כלל מושלם שצריך לעבוד לפיו.

אל תשכח שלגבי וייסמן, אבו פאני, נטע, ארד ואפילו רז מאיר נניח שפרצו פה כביכול, כל זה היה בתקופות חשוכות יותר שנתנו להם להתגלח על הקבצה.

שקבוצה רצה לאליפות יותר קשה לתת הזדמנויות ולשלב שחקנים צעירים.

מסכים אתך שלנחמני יש פוטנציאל והוא שחקן מוכשר מאוד, אבל במצב הנוכחי של מכבי חיפה אי אפשר להבטיח לו יותר מדי דקות משחק וצריך לתת לו לעשות עונת השאלה טובה ומשמעותית בקבוצה בליגה ולהחזיר אותו בהמשך

KevinDurant אמר:
David אמר:
KevinDurant אמר:
ג'אבר לא היה שחקן בולט בנוער ולא היה מהמסומנים. לעומת זאת, עשה 2 עונות השאלה טובות מאוד בליגה הלאומית והיה שחקן העונה באלופה נוף הגליל דאז.

דווקא במקרה של ג'אבר הרווחנו אותו ממש בפריצה.

Hulk אמר:
gargy אמר:

ומה עם אבו פאני?
וייסמן היה שחקן משמעותי בכמה קבוצות ועם ביקוש גדול מאוד (ק''ש, נתניה), כולל עונה של 12 שערים בלאומית ב21 הופעות בנתניה.

אבו פאני עשה עונת השאלה טובה ומשמעותית בחדרה לפני שחזר לכאן מהדלת הראשית.

לכל שחקן יש מסלול שונה ואין איזה כלל מושלם שצריך לעבוד לפיו.

אל תשכח שלגבי וייסמן, אבו פאני, נטע, ארד ואפילו רז מאיר נניח שפרצו פה כביכול, כל זה היה בתקופות חשוכות יותר שנתנו להם להתגלח על הקבצה.

שקבוצה רצה לאליפות יותר קשה לתת הזדמנויות ולשלב שחקנים צעירים.

מסכים אתך שלנחמני יש פוטנציאל והוא שחקן מוכשר מאוד, אבל במצב הנוכחי של מכבי חיפה אי אפשר להבטיח לו יותר מדי דקות משחק וצריך לתת לו לעשות עונת השאלה טובה ומשמעותית בקבוצה בליגה ולהחזיר אותו בהמשך
דווקא אחרי השחקני הנוער האלה עקבתי בזמנו סתיו נחמני הרגיש לי מוכשר שלא יודע לסיים טוב מול השער כפיל שון וויסמן בתחילת דרכו ההבטחות שהיו שמה יפרח זערורה לאופר ועילאי חגג בסימן שאלה הייתי מסכים עם ההשאלות עם זה היה קורה בגיל 16/17 ככה יוצא שאתה יכול לקבל תילד בשל בגיל 19 ויש לך תשלוש שנים כשחקן להרוויח אותו

גולדשטיין: אם אלחמיד לא יגיע, מכביחיפה תפנה לסטקוביץ

אשכרה דודו דהאן מנהל לנו המועדון. הוא גם המנהל וגם המאמן. אותי זה לא מפתיע, אני אומר את זה מהיום הראשון של בכר פה.

דודו הוא הסמכות המקצועית הבכירה ביותר
בכר מספר 2
אלברמן מספר 3

צאו מהסרט לגבי אלחמיד הוא תחת חוזה למה שאלונה תביא לנו אותו בכלל וכנ״ל לגבי פריצה תפסיקו להקשיב לכתבים או לסלב שני אלה לא יהיו אצלנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה