כדי לרדת צריך להיות גבוה. עם נחמני אתה הכי נמוך שאפשר להיותlemmacantor אמר:הגיוני שלא ירצו חלוץ שנמצא בירידה ברורה. שחררו מניקיטה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כדי לרדת צריך להיות גבוה. עם נחמני אתה הכי נמוך שאפשר להיותlemmacantor אמר:הגיוני שלא ירצו חלוץ שנמצא בירידה ברורה. שחררו מניקיטה.
רונן22 אמר:Kozmo אמר:KevinDurant אמר:לטעמי ספין של הסוכן ללחוץ על הקבוצה. לא רואה אותו עובר להודו.
אם כן, חבל
מקווה שאתה צודק.
לא ברור לי האנטי כלפי קאמבק שלו אלינו. חוליית חוד שמורכבת מדוד-זר(בתקווה שיהיה טוב)- ניקיטה היא השתדרגות משמעותית מהשנתיים האחרונות.
אם לא הוא את מי כבר נביא? מלמד? חמד? בסוף נשאר עם שהר.
מוזר אגב שאלה שהצדיקו את ההחלטה של המועדון בקיץ הקודם לא להאריך לו את החוזה, רוצים כעת שהוא יחזור.
Nirgreen אמר:Daniel123 אמר:הסלב פירסם שסונדגרן המליץ על אלכסנדר ירמייף .
נראה פצצה של שחקן .
הלוואי !
שחקן מפחיד מידי לליגה, אפוק פירסם עליו פה.
KevinDurant אמר:לטעמי ספין של הסוכן ללחוץ על הקבוצה. לא רואה אותו עובר להודו.MHFC4EVER אמר:דיווח בהודו: ATK מוהון בגאן על סף סיכום עם ניקיטה רוקאביצה לעונה הקרובה
סעמק
אם כן, חבל
MHFC4EVER אמר:מי זה הסלב?
Shocking4U אמר:חמד היה יותר מבוגר ונתן עונה טובה באחי נצרת. וייסמן היה טוב וחלוץ פותח במכבי נתניה ובקריית שמונה. נחמני בן 20 והיה חלוץ שלישי בנוף הגליל וסופסל על ידי קיזיטו וחביחאללה. יצא לי לראות לא מעט משחקים של נוף הגליל השנה במסגרת העבודה שלי והוא לא קרוב אפילו להיות בשל. הוא לא שחקן סגל לא בב״ש ולא בצהבת
Shocking4U אמר:העיקר שסתיו נחמני יודע לעלות מהספסל ולשנות משחקים. אני יודע שכשאנחנו בפיגור מול הצהבת וצריך גול מכריע אני מרגיש בטוח שהחלוץ השלישי של נוף הגליל עולה לשחק ולהביא את השינוי. בכל זאת 4 שערים בנוף הגליל זה שווה מקום במכבי חיפה. אולי גם נביא את האסלבנק מבית״ר בתור החלוץ הזר, 5 שערים בליגה בכל זאת.