• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
הגיוני שלא ירצו חלוץ שנמצא בירידה ברורה. שחררו מניקיטה.
כדי לרדת צריך להיות גבוה. עם נחמני אתה הכי נמוך שאפשר להיות

רונן22 אמר:
Kozmo אמר:
KevinDurant אמר:
לטעמי ספין של הסוכן ללחוץ על הקבוצה. לא רואה אותו עובר להודו.

אם כן, חבל

מקווה שאתה צודק.
לא ברור לי האנטי כלפי קאמבק שלו אלינו. חוליית חוד שמורכבת מדוד-זר(בתקווה שיהיה טוב)- ניקיטה היא השתדרגות משמעותית מהשנתיים האחרונות.

אם לא הוא את מי כבר נביא? מלמד? חמד? בסוף נשאר עם שהר.

מוזר אגב שאלה שהצדיקו את ההחלטה של המועדון בקיץ הקודם לא להאריך לו את החוזה, רוצים כעת שהוא יחזור.

לא מוזר. אני על הטיקט הזה - בשנה שעברה הוא משך את הקבוצה כשהיינו זקוקים לחלוץ בסגל כדי להתכונן למשחקים באירופה. הקבוצה חתכה עיניין וזהו (זה שהחתימו את הבן של בתיה זה כבר סיפור אחר).
השנה אנחנו צריכים עוד חלוץ בסגל - וכפי שנאמר - זו ההחתמה הכי קלה בעולם, הוא מחובר לקבוצה ולקהל - זה רק win - win, במיוחד כשאין אלטרנטיבה טובה- נחמני זה לא זה עדיין, חמד זה שכר ברמה אחרת ובמעמד אחר. מי נשאר מהישראלים? מלמד?

Nirgreen אמר:
Daniel123 אמר:
הסלב פירסם שסונדגרן המליץ על אלכסנדר ירמייף .
נראה פצצה של שחקן .
הלוואי !

שחקן מפחיד מידי לליגה, אפוק פירסם עליו פה.

התחיל בשבדיה, העלה את ערכו, יצא לדרזדן שבגרמניה 2, נפצע ולא הביא שם מספרים (4 שערים ו-2 בישולים ב-23 משחקים), המשיך לטוונטה ולא נראה שהרשים (שער ב-9 משחקים), חזר לשבדיה והתחיל להעלות את הערך שלו חזרה, כשכרגע הוא בפיק שלו (מלך שערי הליגה עם 10 שערים ו-3 בישולים ב-9 משחקים, כשהוא כרגע ברצף של 6 משחקים רצופים עם כיבוש בקבוצה שנמצאת במקום הראשון בליגה). במעבר לדרזדן הוא היה בשיא שלו מבחינת שווי שוק (1.1 מיליון, כמו דוד בשיאו), הוא ירד ל-650 אלף כשחזר מהולנד לשבדיה והתחיל לעלות שוב (כרגע, 900 אלף).

זה שחקן שצריך לבדוק לעומק את הסיפור שלו ולמה הוא לא הצליח בחו"ל.

אין שום ישראלי ריאלי בעמדה הזאת. היחידים שלכאורה רלוונטיים זה בריבו, מלמד ושבירו. כולם עם חוזים בקבוצות שלהם ויעלו כסף וכולם לא ירצו להיות חלוצים שלישיים. ניקיטה זה האופציה הכי טובה שיש בשוק מכל בחינה אפשרית כולל השכר שהוא ידרוש ככל הנראה. חבורה של טיפשים.

הרבה לפני המשחקים באירופה הוא היה מוכן לחתוםת
לא רצית אותו כי הצוות המקצועילא רצה אותו. עכשיו אתה רוצה אותי כי הצוות המקצועי רוצה אותו. ואם בצוות המקצועי יגידו שירדו ממנו, אתה שוב תצדיק אותם.

ניקיטה לא יכול לתרום לך כלום כשחלוץ שעולה פה ושם מהספסל
אין לו את האנרגיות לשנות משחק ולא את האופי של שחקן שעולה מהספסל ועושה שינוי. הוא מאלה שצריכים להרגיש מוערכים. וזה בלי קשר לזה שהוא לא ייכנס לכושר נורמלי בלי לשחק בקביעות
מקווה מאוד שהוא יחתום בהודו

KevinDurant אמר:
MHFC4EVER אמר:
דיווח בהודו: ATK מוהון בגאן על סף סיכום עם ניקיטה רוקאביצה לעונה הקרובה

סעמק
לטעמי ספין של הסוכן ללחוץ על הקבוצה. לא רואה אותו עובר להודו.

אם כן, חבל

עכשיו אני צוחק .
ניקי לא שרד מעבר לדרום .
עובדתית אחרי שנה הוא מתקפל .
אתם רואים את ניקי משחק מול מכבי גואה מול עשרות צופים ,במגרשים שלא ראויים למשחק .
נו באמת צחקתי בקול .

העיקר שסתיו נחמני יודע לעלות מהספסל ולשנות משחקים. אני יודע שכשאנחנו בפיגור מול הצהבת וצריך גול מכריע אני מרגיש בטוח שהחלוץ השלישי של נוף הגליל עולה לשחק ולהביא את השינוי. בכל זאת 4 שערים בנוף הגליל זה שווה מקום במכבי חיפה. אולי גם נביא את האסלבנק מבית״ר בתור החלוץ הזר, 5 שערים בליגה בכל זאת.

נחמני יכול להפתיע. מה עשה חמד בהשאלות הראשונות? 3 גולים במכבי הרצליה בעונה הראשונה 3 גולים במכבי הרצליה בעונה השנייה. מה עשה וייסמן בקריית שמונה ובעכו? נחמני בעונה הראשונה שלו כבש 4 שערים בליגת העל, זה יותר ממה שוייסמן וחמד עשו בעונה הראשונה שלהם כמושאלים.

חמד היה יותר מבוגר ונתן עונה טובה באחי נצרת. וייסמן היה טוב וחלוץ פותח במכבי נתניה ובקריית שמונה. נחמני בן 20 והיה חלוץ שלישי בנוף הגליל וסופסל על ידי קיזיטו וחביחאללה. יצא לי לראות לא מעט משחקים של נוף הגליל השנה במסגרת העבודה שלי והוא לא קרוב אפילו להיות בשל. הוא לא שחקן סגל לא בב״ש ולא בצהבת

נחמני הראה ניצוצות אני מסכים .
אני לא יודע מה הפציעה שהוא עבר ואיבד את המקום לחלוצים שלא יודעים לשים גול

MHFC4EVER אמר:
מי זה הסלב?

אלירן שליו ממכבי חיפה או למות הוא זורק שמות כמו בינגו ומשהו נתפס והוא רושם פירסום ראשון אחד מטומטם שמאוהב בחרטא שהוא מוכר

Shocking4U אמר:
חמד היה יותר מבוגר ונתן עונה טובה באחי נצרת. וייסמן היה טוב וחלוץ פותח במכבי נתניה ובקריית שמונה. נחמני בן 20 והיה חלוץ שלישי בנוף הגליל וסופסל על ידי קיזיטו וחביחאללה. יצא לי לראות לא מעט משחקים של נוף הגליל השנה במסגרת העבודה שלי והוא לא קרוב אפילו להיות בשל. הוא לא שחקן סגל לא בב״ש ולא בצהבת

וייסמן היה חלש מאוד בקריית שמונה ובעכו
עם נתניה הוא שיחק בליגה הלאומית
חמד היה נוראי בבני יהודה ובמכבי הרצליה
נחמני בעונה הראשונה שלו כשמושאל הרשים יותר ממה שוייסמן וחמד הרשימו בעונות הראשונות שלהם מחוץ למכבי חיפה. נא לדייק בעובדות

Shocking4U אמר:
העיקר שסתיו נחמני יודע לעלות מהספסל ולשנות משחקים. אני יודע שכשאנחנו בפיגור מול הצהבת וצריך גול מכריע אני מרגיש בטוח שהחלוץ השלישי של נוף הגליל עולה לשחק ולהביא את השינוי. בכל זאת 4 שערים בנוף הגליל זה שווה מקום במכבי חיפה. אולי גם נביא את האסלבנק מבית״ר בתור החלוץ הזר, 5 שערים בליגה בכל זאת.

ערב טוב .
מי זה סתיו נחמני ?
שראיתי אותו בקבוצה הצעירה לא התרשמתי שמדובר בכשרון על .
השחקן לא קרע זוג נעליים עדיין ואתם כבר משווים אותו לחלוץ מנוסה כמו ניקי .
זה לא חמד ולא ולא שון ,הלוואי שבעתיד נאכל את הכובע ,אני פשוט לא רואה בו משהו מיוחד ששווה להגיד שהוא הדבר הבא של הקבוצה .

אם ניקיטה רוצה לשחק במכבי חיפה שפשוט יפטר את האחיין שלו ויקח את דודו דהאן כסוכן. תוך יום הוא עם חוזה במכבי חיפה.

עד אז אין להם זמן אליו כי הם עסוקים מדי עם החוזה החדש לרמי גרשון

מדהים אותי איך האוהדים שלנו לא לומדים ממקרי עבר ונוטים תמיד לשרוף את שחקני הנוער ולהיות קצרי רוח לגביהם, לעומת שחקני רכש.
מעדיפים שחקן בן 35 פציע על פני שחקן צעיר עם כישרון, ואחרי זה מתלוננים ששחקני בית מקבלים את ההזדמנות בגיל 23-24 ועפים לאירופה.

אוי ואבוי אם על מלחמות אגו של ההנהלה הפסדנו את ניקי ועכשיו סתיו נחמני יהיה החלוץ ה3. מתחבר למה שאמרו פה שעל מי נסמוך יותר שצריך להפוך פיגור מהספסל, נחמני/ניקי.

כן ניקי יעלה מהספסל עם אש בעיניים. ברור. אתם בטוחים שאתם מכירים את השחקן?

מאכזב אם ניקיטה יחתום בהודו אבל במקרה כזה אני כבר מעדיף את נחמני על כל שאר החלוצים הבינוניים שיש בשוק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה