• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ab1729 אמר:
Liberman אמר:
ab1729 אמר:
כשהמנהל מתבטא ככה, מה הפלא שהרמה פה מתדרדרת ואנשים מרשים לעצמם למלא דפים שלמים בריבים ולטנף אחד על השני?

קודם כל לא טינפתי על מי מהמשתמשים פה, קראתי לאלברמן שרמוטה פעמיים כי זה מה שהוא בעיניי.
שנית, משתמשים לא מטנפים אחד על השני מלבד מקרה קטן שהוזהר.
אתה מוזמן להביע את אהבתך או שינאתך אליו בכל דרך שתבחר כל עוד לא איחלת לו מחלות ומוות.

תעביר עליו כמה ביקורת שאתה רוצה, אבל לקרוא לו "שרמוטה" לא מעלה פה את הרמה, בלשון המעטה, ונותן לגיטימציה גם לאחרים לכתוב רפש בסגנון דומה.
כלל אצבע: האם היית קורא לאלברמן "שרמוטה צהובה" בפרופיל הפייסבוק האישי שלך? אם לא, אז אל תתבטא כך גם פה.

אפשר גם להעלות סקר ולשאול אם אנשים היו מעדיפים שדברים כאלה לא ייכתבו כאן.

לגבי כלל האצבע - כן הייתי רושם שרמוטה צהובה.
לגבי הסקר אחי תשחרר כפרה עליך אל תאכל תראש, אם יש לך משהו נוסף להגיד שלח לי בפרטי זה מטריל לחלוטין מהנושא.

Liberman אמר:
שחר לא רוצה להתחרות, הוא אף פעם לא אהב תחרות.
לא יודע מה הסיבה, אני חושד שעסקית אין לו עניין בכך אחרת אין הסבר.

למה כולם מתפלאים?
מה, נולדנו אתמול?
דיברנו על זה המון פעמים.
מדובר בתסריט ידוע מראש.
גולדהאר חזר להיות רעב+איביץ= דגל לבן של יענקלה.
END OF STORY

ההגרלה הקשה באירופה רק נותנת לו תירוץ נוסף.
אפשר להתחיל לתכנן את חלון ההעברות לקיץ 2023.

David אמר:
Ohad אמר:
David אמר:
מה קשור נורהאי יפרח שחקן אגף אתה מכיר בכלל תשחקני נוער שלנו שעשית להשוואה הזאת ואני יודע שמידי פעם שיחקו איתו בנוער בשפיץ אבל יפרח מיועד להיות מחליף לאצילי לא הבנתי מה הקשר הטענה שלך

ערב טוב .
עושים פה המון השוואה בין ניקי שהוא שחקן רוטציה לגיטימי לילד שלא קרע זוג נעליים .
גם כמחליף לאצילי הוא לא מתאים .
אם עקבת וראית אותו אני מניח שהיית כותב שאין בו כלום עוד שחקן צעיר שמנסה את מזלו .

גם אוסקר גלוך לא קרע זוג נעליים וקיבל צ’אנס והראה ניצוצות למה שיפרח לא יראה גם זה הכי קל להגיד את זה על שחקני נוער אם לא תיתן להם צ’אנס איך יראו משהו?

אתה באמת משווה בין אוסקר גלוך לנהוראי יפרח???
גלוך סומן ככישרון ענק עוד בקבוצות הילדים.
לא חושב שהיה מישהו כזה מאז יוסי בניון , חיים רביבו ואייל ברקוביץ'.
ספק אם יגיע לרמה שלהם, כי כאלה יש באמת פעם בדור.

אבל בטוח שמדובר בשחקן עם פוטנציאל ענק, כמה דרגות מעל יפרח.

הבורד כנראה מחכה להוצאת החולצה להציג עם שחקני הרכש הזרים.

Nirgreen אמר:
הבורד כנראה מחכה להוצאת החולצה להציג עם שחקני הרכש הזרים.
החולצה תצא קצת לפני המשחק הרשמי הראשון אז יש עוד זמן

יום-טוב שוקרון אמר:
David אמר:
Ohad אמר:
ערב טוב .
עושים פה המון השוואה בין ניקי שהוא שחקן רוטציה לגיטימי לילד שלא קרע זוג נעליים .
אם עקבת וראית אותו אני מניח שהיית כותב שאין בו כלום עוד שחקן צעיר שמנסה את מזלו .

גם אוסקר גלוך לא קרע זוג נעליים וקיבל צ’אנס והראה ניצוצות למה שיפרח לא יראה גם זה הכי קל להגיד את זה על שחקני נוער אם לא תיתן להם צ’אנס איך יראו משהו?

מצטער אבל אתה ממש טועה.. רק התקשורת התלאביבית החליטה להעלות את "קרנו" של גלוך בשנה האחרונה כי לא היה להם כלום ושום דבר אחר

נחמני אמר אצל קטן שמגן שמאלי זר ששיחק בליגה בכירה באירופה ורצו להביא בעבר אבל לא היה ריאלי האופציה להביא אותו עלתה מחדש לאחרונה והמועדון מנסה לקדם את זה. הוסיף גם שבכר ואלברמן רוצים את ניקיטה אבל שחר והבורד דוחפים לשלב את סתיו נחמני.

Shocking4U אמר:
נחמני אמר אצל קטן. שמגן שמאלי זר ששיחק בליגה בכירה באירופה ורצו להביא בעבר אבל לא היה ריאלי האופציה להביא אותו עלתה מחדש לאחרונה והמועדון מנסה לקדם את זה. הוסיף גם שבכר ואלברמן רוצים את ניקיטה אבל שחר והבורד דוחפים לשלב את סתיו נחמני.

נחמני צודק, יש מו''מ עם מגן שמאל זר אני שמעתי את זה הבוקר

Nirgreen אמר:
Shocking4U אמר:
נחמני אמר אצל קטן. שמגן שמאלי זר ששיחק בליגה בכירה באירופה ורצו להביא בעבר אבל לא היה ריאלי האופציה להביא אותו עלתה מחדש לאחרונה והמועדון מנסה לקדם את זה. הוסיף גם שבכר ואלברמן רוצים את ניקיטה אבל שחר והבורד דוחפים לשלב את סתיו נחמני.

נחמני צודק, יש מו''מ עם מגן שמאל זר אני שמעתי את זה הבוקר
מקווה מאוד ששניכם צודקים. חייבים מגן שמאלי זר

יש יחצנות מטורפת לשחקני הבית של התלאביביות הבכירות. זה תמיד היה, אבל בשנה האחרונה זה נהיה פסיכי, מכונות תעמולה לכל דבר.

יום-טוב שוקרון אמר:
David אמר:
Ohad אמר:
ערב טוב .

יפרח כישרון לא פחות גדול מגלוך ההבדל זה ביחצ של התקשורת התל אביבית ושל אורי אוזן מהפודיום שיושב על טיקט של אחד שמבין בנוער(למרות שאין לו מושג), גלוך כישרון גודל שלא תטעה אבל יפרח לא נופל ממנו, הבעיה של יפרח זה הרצינות ואני מקווה שישפר את האספקט הזה.

אני לא מבין את קו המחשבה.
אם מביאים מגן שמאלי זר, זה אומר 3 זרים בהגנה בהרכב.
זה אומר עלי מוחמד/שרי/חלוץ זר - אחד מהם מחוץ להרכב...
מי?

silvas אמר:
אני לא מבין את קו המחשבה.
אם מביאים מגן שמאלי זר, זה אומר 3 זרים בהגנה בהרכב.
זה אומר עלי מוחמד/שרי/חלוץ זר - אחד מהם מחוץ להרכב...
מי?

יכול להיות שעלי יקבל תושב ארעי זה שלא שומעים על זה לא אומר שויתרו על הרעיון

הסלב נראה לי עוקב פה מפרסם על המגן השמאלי האיטלקי מבאזל שהשם שלו כבר עלה פה

חבל אם הסלב מפרסם אז עכשיו אני בטוח שזה שטויות. דווקא נראה לא רע בכלל

הסלב העתיק וניסח מחדש בפוסט ״סוכן סמוי״ שלו פוסט שכתבתי כאן על ראול פטרטה המגן השמאלי מבאזל בנושא סקאוטינג

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה