• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
David אמר:
שמעתי שמערב גרמניה הולכים להביא קשר בן 22 מאייאקס

מה שכן, זה מובן מאליו שאם מיץ' יחליט לפזר את הכסף שלו בפרעות שוב, זו פשוט לא תחרות. אנחנו מהצד שלנו צריכים לעשות את הטוב ביותר כדי שבמקרה הגרוע ביותר הפערים לא יהיו כמו אלו שראינו בעשור האחרון.

זה כבר לא יקרה אחרי שהוא נכווה מהפיירפליי
פה ושם יגיע שחקן ב2 מליון, אבל לא רואה מצב שהוא משתגע כמו פעם

רונן22 אמר:
ביטון וקניקובסקי שחקני התקפה. לא יודע מה מצבו של ריקן מבחינת חוזה ואם איביץ בונה עליו, ואני לא רואה את ייני מקבל דקות משמעותית בקישור.
איביץ' ירצה לכל הפחות 5 קשרי אמצע איכותיים

ביטון וקניקובסקי משחקים גם באמצע.
בסוף השאלה היא כמובן איך איביץ' ישחק, לאור העובדה שיש לו לפחות 2 חלוצים שאמורים לפתוח.

אז אני מבין שזה נושא מלפפונים של הצהבת בעצם, לא של מכבי חיפה.
ברצינות, חלאס לדבר עליהם!

lemmacantor אמר:
כתבה שמעמידה
https://sports.walla.co.il/item/3512342
נראית כמו כתבה ממומנת, דווקא יותר טוב לו להגיע בלי ציפיות כי הוא לא נראה כמו שחקן שיגרום לכולם להתאהב בו ולקנות חולצות עם המספר שלו וזה בלשון המעטה

lemmacantor אמר:
כתבה שמעמידה
https://sports.walla.co.il/item/3512342
אני אומר פה כבר בתקופה שאני מאוד מבסוט על ההחתמה הזאת ואני מאוד אופטימי לגבי השחקן הזה.

לא, סתם כתבת צבע על שחקן שעוד לא חתם. כנראה נמאס להם לחכות שם.

אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות
אני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
- מדבר על השכר באריס

אריס רצו שיישאר, אבל לא היו יכולים להתמודד עם ההצעות הכספיות שקיבל. גם א.א.ק אתונה מאוד רצו אותו, אבל בחיפה כנראה משלמים טוב יותר
- ציטוט של עיתונאי יווני

אז אם ביוון משלמים פי 6-7 יותר משוודיה, ובישראל משלמים טוב יותר, למה לא בודקים שם יותר שחקנים?

omribenjamin אמר:
אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות
אני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
- מדבר על השכר באריס

אריס רצו שיישאר, אבל לא היו יכולים להתמודד עם ההצעות הכספיות שקיבל. גם א.א.ק אתונה מאוד רצו אותו, אבל בחיפה כנראה משלמים טוב יותר
- ציטוט של עיתונאי יווני

אז אם ביוון משלמים פי 6-7 יותר משוודיה, ובישראל משלמים טוב יותר, למה לא בודקים שם יותר שחקנים?

נשמע קצת מוגזם.
אם זה פי 6, זה אומר שהוא מרוויח בשבדיה בלחץ 40 אלף יורו. זה נשמע הגיוני?

silvas אמר:
omribenjamin אמר:
- מדבר על השכר באריס

- ציטוט של עיתונאי יווני

נשמע קצת מוגזם.

נכון ל2020 השחקן שהרוויח הכי הרבה בליגה השוודית שיחק במאלמו והרוויח 4,000,000 קרונות שוודיות שזה 373,000 אירו

omribenjamin אמר:
- מדבר על השכר באריס

- ציטוט של עיתונאי יווני

פעם התעמקתי בזה בפורום הקודם ופירטתי בדיוק מה סדר הגודל של הסכומים שמשלמים בשלושת הרמות (קבוצת תחתית, קבוצת מרכז טבלה, קבוצת צמרת) בכל ליגה באירופה (וקצת בעולם כמו מקסיקו, יפן, ארה"ב) ואיפה זה עומד ביחס לסכומים שמשלמים במכבי חיפה.

בקצרה, כשמדובר בליגות דרג ב' ומטה וכשלא מדובר במועדון צמרת באותה הליגה אנחנו משלמים הרבה יותר.

silvas אמר:
omribenjamin אמר:
- מדבר על השכר באריס

- ציטוט של עיתונאי יווני

נשמע קצת מוגזם.
צריך לזכור שהוא גם לא היה איזה כוכב ענק בליגה השבדית והגיע יחסית מלמטה, וגם מדובר בשחקן הגנה שבדר''כ לא מרוויחים הרבה

יש שם דמי העברה יחסית גבוהים, אבל המשכורות יחסית נמוכות לדעתי

בזמן האימונים בנבחרת הודה בפני הכתבים השבדים שבחודשים האחרונים לעיתים הוא מרגיש דפיקות לב מואצות וקשיי נשימה אחרי אימונים מאומצים, או כאבי ראש בבקרים. "ענייני פוסט קורונה", אמר. "עברתי בדיקות והכול נראה טוב. אני מכיר את הגוף שלי ולמדתי להתאמן עם זה. אני לא אחד שמוותר. כל הרופאים אמרו לי בעבר שגמרתי עם כדורגל והפרכתי את זה. זה משהו שאני מאוד גאה בו".

בסוף זה עוד עלול ליפול כל העסק

MHFC4EVER אמר:
בזמן האימונים בנבחרת הודה בפני הכתבים השבדים שבחודשים האחרונים לעיתים הוא מרגיש דפיקות לב מואצות וקשיי נשימה אחרי אימונים מאומצים, או כאבי ראש בבקרים. "ענייני פוסט קורונה", אמר. "עברתי בדיקות והכול נראה טוב. אני מכיר את הגוף שלי ולמדתי להתאמן עם זה. אני לא אחד שמוותר. כל הרופאים אמרו לי בעבר שגמרתי עם כדורגל והפרכתי את זה. זה משהו שאני מאוד גאה בו".

זו בעיה רצינית.
ודרך אגב, זה גם מראה כמה כל אלה שאמרו שקורונה זה "סתם שפעת" מדברים שטויות.

MHFC4EVER אמר:

רשמתי על זה פה כבר לפני כמה ימים. הוא אמר את זה בראיון לתקשורת השוודית לפני כמה ימים כשהם דיברו איתו על הזימון לנבחרת וגם ההצעה ממכבי חיפה. לכאורה הוא אומר שהוא מרגיש בסדר אבל כשזה בא ממישהו שכבר היו לו בעיות בריאה זה עלול להיות מדאיג

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה