MHFC4EVER אמר:בחייאת קאקא מה לוקח לשבדי כל כך הרבה זמן להגיע?
יש אימון פתיחת עונה בעוד יומיים
לפחות שהיה עובר בדיקות רפואיות בינתיים
כמו ששלמה וויס אמר יום ראשון הוא וגוש כהן יחתמו רשמית
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:בחייאת קאקא מה לוקח לשבדי כל כך הרבה זמן להגיע?
יש אימון פתיחת עונה בעוד יומיים
לפחות שהיה עובר בדיקות רפואיות בינתיים
Shocking4U אמר:אלחמיד צריך לדחוף הרבה יותר חזק אם הוא רוצה להשתחרר. ברמה של להחרים אימונים ולהודיע לאלונה דרך התקשורת שהוא לא ישחק יותר בהפועל באר שבע. אם זה ממשיך כמו שזה כרגע אז אני לא רואה אותה נותנת לו ללכת
Kaka אמר:לא יודע וזה פחות קריטי כי הוא מגיע בזמן לאימונים, זה לא שיש לחץ של מחנה אימונים.
Shocking4U אמר:כמו שאני מכיר אותנו בטח אומרים לאלחמיד אם אתה רוצה להגיע תשיג שחרור בחינם ותצהיר שאתה רוצה להגיע רק למכבי חיפה לפני שאנחנו נכנסים איתך למו״מ.
בכל מקרה צריך להתנהל פה בזהירות כי אתה לא רוצה להיתפס כמי שמנסה לערער שחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצה אחרת.
Shocking4U אמר:כמו שאני מכיר אותנו בטח אומרים לאלחמיד אם אתה רוצה להגיע תשיג שחרור בחינם ותצהיר שאתה רוצה להגיע רק למכבי חיפה לפני שאנחנו נכנסים איתך למו״מ.
בכל מקרה צריך להתנהל פה בזהירות כי אתה לא רוצה להיתפס כמי שמנסה לערער שחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצה אחרת.
benrey אמר:השם החם עכשיו זה איזה מגן שמאלי ספרדי מהלה ליגה ( לא מרסלו סמנופף )
לא יודע מה רמת האמינות

Shocking4U אמר:כי אנחנו קיבלנו את זה בהכנעה אבל בעיקרון זה נחשב כcontract tampering וזה לא חוקי אם אפשר להוכיח שזה קרה. זה גם מבוא לזה שהם ינסו לעשות את אותו דבר לנו.
אני לא רואה את העסקת הזאת יוצאת לפועל. הם ידרשו תמורה שחקנים שאנחנו לא מוכנים לתת או כמות כסף שהוא לא שווה. בסוף מדובר בשחקן בן 31 עם היסטוריה של פציעות. אני לא משלם עליו יותר מחצי מיליון יורו פיצוי בגג