• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש שם חדש, מאורו דוס סנטוס. בלם בן 32 שמשחק בהודו. בעברו שיחק בספרד עם חמד באלמריה .

רדיו חיפה מדווחים על בלם ארגנטינאי בן 32 מאלמריה מה נהיינו פנסיונרים

בן 33 חודש הבא, עונה חצי אחרונה בהודו, בשנת 2020 שיחק בליגה היפנית.

ליגה יפנית שנייה. שחקן שכבר בשלבי סיום קריירה .

מדאיג שהסביבה של השחקן אישרה את ההתעניינות, לא מדובר בעוד הנפצה.

זה מאשר שמחפשים בלם זר לספסל
כנראה יוצאים מנקודת הנחה שחייבים להביא זר בפרופיל נמוך יותר כי יהיו 5 זרים עם מעמד של שחקני הרכב
אני פחות מאמין בגישה הזאת של להביא זר שיהיה "זר שישי" מראש. ככה מקבלים כל מיני דוניו.

אם ככה היה עדיף כבר להישאר עם חוסה. שחקן שסוגר פינה ב-3 עמדות. קשר, מגן שמאלי, מגן ימני. בנוסף מכיר את המערכת ומחובר למועדון. לא ברור הצעד הזה של לוותר עליו אם זאת הגישה של זר שישי ברמה נמוכה.

אגב זה בלם שבתקופה שלו בליגה הספרדית לפחות היה סופר מהיר והתבסס מאוד על המהירות שלו, שאני מניח שלא נשאר ממנה הרבה עכשיו כשהוא בפנסיה כבר תקופה

Apoc אמר:
אגב זה בלם שבתקופה שלו בליגה הספרדית לפחות היה סופר מהיר והתבסס מאוד על המהירות שלו, שאני מניח שלא נשאר ממנה הרבה עכשיו כשהוא בפנסיה כבר תקופה
סה''כ נכתב שמכבי חיפה התעניינה בשחקן, דווקא זה שהשם שלו יצא לדעתי מעיד על זה שאין פה שום דבר רציני.

Smurk אמר:
אם ככה היה עדיף כבר להישאר עם חוסה. שחקן שסוגר פינה ב-3 עמדות. קשר, מגן שמאלי, מגן ימני. בנוסף מכיר את המערכת ומחובר למועדון. לא ברור הצעד הזה של לוותר עליו אם זאת הגישה של זר שישי ברמה נמוכה.
העניין שרודריגז יקר וכנראה שהדוסנטוס הזה או זר שישי כמו דוניו עולים פי 2 ופחות מזה.

עם שחקנים כמו הבלם הזה לעולם לא נתקדם.
אוי ואבוי אם זה הרכש שאנחנו מצפים לו.

קיצר מאשר את מה שחשבתי שהם הולכים להביא זר שישי במשכורת של 150 אלף דולר סטייל קוסטדינוב. איזה טיפשים אלוהים. להביא בלם שאין מצב שבינואר עדיין יהיה בקבוצה, שחקן שלפי הרזומה שלו סיים את הקריירה ואת השאיפות המקצועיות שלו לפני חצי עשור. תשאירו כבר את רודריגס וזהו חבורה של הזויים.

מכרתם לנו שלא משאירים את רודריגס כי חייבים עם העמדה של הזר הזאת להביא שחקן שישדרג אותנו ובמקום זה נראה שהם מחפשים להביא לנו קוסטדינוב בתור בלם שלישי. פשוט טמטום מוחלט.

מצביע על מגמה לדעתי. הם מחפשים להביא זר שישי זול שיחמם בעיקר את הספסל ויבוא במשכורת של זרים ברמה של קוסטדינוב ואצק וכו׳. אני מציע להם באמת לחסוך כבר את הכסף עד הסוף ולחסוך מאיתנו את הפלופים האלה. מעדיף להישאר עם ארד או דהן מלהביא פנסיונר מהליגה ההודית והיפנית השנייה שישב על 200 אלף דולר. מבחינתי שיתרמו את הכסף הזה לצדקה לפחות שנדע שהוא הלך למטרה טובה

הצב כבר לא יחזור,קיבל הודעה ממי שצריך שהוא לא בתוכניות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה