• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עם אלחמיד יגיע מה יעשו עם ינון אליהו הוא יהיה מיותר

David אמר:

אלחמיד בלם+ מגן שמאל אליהו מגן ימין.
בכל מקרה עם רז יחזור טוב מהפציעה אני לא רואה סיכוי שהוא יישאר אחרי ינואר

David אמר:

יהיה רודריגס החדש של בכר.
אליהו יהיה מחליף ימין, סאן מחליף שמאל ואלחמיד בלם ומחליף בעמדות נוספות לפי צורך.

זה מה שחסר לנו, את הפרצופים של אלחמיד בכל פעם שיבקשו ממנו להיות מגן, זה יש לו פרצוף נפט כמו דאבור כשהוא לא מבסוט. בכל פעם גולדברג מגן שמאלי למי ששכח, הוא יכול לשחק שמה באירופה, בליגה הוא הגנתי מדי

במידה וחאתם יגיע נראה הרבה פעמים את הקבוצה משחקת ב-3 בלמים. במיוחד באירופה. שון בלם שמאלי, פלאניץ' באמצע וחאתם בלם ימני.

בתכלס מביאים את רודריגז הישראלי. גם אלחמיד כמו רודריגז ''יכול לשחק בכמה עמדות'' ולא מספיק איכותי בשום עמדה. רודריגז עם מהירות

Hulk אמר:
David אמר:

אתה רואה כדורגל אלחמיד מגן ימין לא שמאל למרות שהוא יכול לשחק בשמאל אבל הייתי מעדיף שלא

אגב משמח לראות שבכר לא בונה הרים וגבעות על שון ודוד, עם כל הכבוד לעונה שלהם שניהם לא ברמה המספקת ואפשר לשאוף ליותר, לא יודע אם אלמחריד הוא התשובה אבל לפחות בחלוץ נראה שהולכים להשקיע הרבה כסף

רונן22 אמר:
בתכלס מביאים את רודריגז הישראלי. גם אלחמיד כמו רודריגז ''יכול לשחק בכמה עמדות'' ולא מספיק איכותי בשום עמדה. רודריגז עם מהירות

לא מדויק. העמדה הטבעית של אלחמיד (בלם) הרבה יותר נחוצה מהעמדה הטבעית של חוסה (קשר אחורי). מיותר לציין שאלחמיד לא תופס מקום של זר.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
אלחמיד שחקן חופשי כרגע או שיש לו חוזה לעוד עונה בב"ש ?

חתום עד 2024

הבנתי .
אם ככה אלונה תוציא לנו את המיץ ותדרוש עליו המון כסף, הייתי ממליץ לרדת ממנו ולא לבזבז את הזמן עליו .
הייתי מנסה להביא את עומרי גנדלמן .

אי אפשר גנדלמן ופלאניץ' ביחד, צריך להביא סוג אחר של בלם, ניר ביטון היחיד שעונה על ההגדרה אבל לא ראיתי אותו מספיק כדי לקבוע אם הוא לא גמור. צריך להביא זר אי אפשר להתחמק מזה

אנחנו היינו העונה קבוצה מוגבלת טקטית בין היתר בגלל המחסור בחלוץ אמיתי. דוד עשה את המוטל עליו, וכל הכבוד לו, אבל הוא לא הראה יכולות של חלוץ אמיתי
לא תנועה, לא סיומת, לא משחק עם הגב, לא יכולת להחזיק כדור, לא נוכחות. היה ברור שיגיע חלוץ

רונן22 אמר:
אנחנו היינו העונה קבוצה מוגבלת טקטית בין היתר בגלל המחסור בחלוץ אמיתי. דוד עשה את המוטל עליו, וכל הכבוד לו, אבל הוא לא הראה יכולות של חלוץ אמיתי
לא תנועה, לא סיומת, לא משחק עם הגב, לא יכולת להחזיק כדור, לא נוכחות. היה ברור שיגיע חלוץ
מסכים, למרות שהחלוץ שמועמד לא נראה בכיוון, נראה גם כן שחקן מאוד מוגבל ובינוני עם הכדור, נקווה שיחתימו את רוקאביצה כגיבוי למקרה שהוא לא יצליח

Smurk אמר:
רונן22 אמר:

לא מדויק. העמדה הטבעית של אלחמיד (בלם) הרבה יותר נחוצה מהעמדה הטבעית של חוסה (קשר אחורי). מיותר לציין שאלחמיד לא תופס מקום של זר.

אלחמיד שיחק גם כקשר אחורי, גם בבאר שבע, גם באשדוד וגם בבלגיה. הוא רודריגז הישראלי כי הוא לא מספיק איכותי בשום עמדה, בדיוק כמו רודריגז
לשניהם גם יש פתיל קצר ושניהם גם מרבים להיפצע. הוא רודריגז עם מהירות

Jerry אמר:
אי אפשר גנדלמן ופלאניץ' ביחד, צריך להביא סוג אחר של בלם, ניר ביטון היחיד שעונה על ההגדרה אבל לא ראיתי אותו מספיק כדי לקבוע אם הוא לא גמור. צריך להביא זר אי אפשר להתחמק מזה

מגן שמאלי זר הרבה יותר קריטי מבלם זר .
יש על זה קונצזוס ואם במועדון לא יביאו מגן שמאלי זר אז מגיע להם להיכשל העונה, זה נחוץ בדיוק כמו חלוץ זר .
אני דווקא כן חושב שגנדלמן ופלאניץ יכול להיות ציוות טוב ואני לא בעד לתת לפלאניץ מקום של קבע בהרכב, אני בעד להוריד אותו לספסל אם הוא ימשיך את היכולת הגרועה שלו מהסיבוב השני של עונה שעברה.
גם ככה הוא תמיד מפשל מול קבוצות אירופאיות וכל הליקויים שלו נחשפים .

David אמר:
Hulk אמר:
David אמר:

אתה רואה כדורגל אלחמיד מגן ימין לא שמאל למרות שהוא יכול לשחק בשמאל אבל הייתי מעדיף שלא
וואלה משום מה זכרתי שהרגל החזקה שלו זה שמאל,כן במילא הוא לא רוצה לשחק מגן והוא גם יבהיר את זה לבכר.

רונן22 אמר:
Smurk אמר:
רונן22 אמר:

אלחמיד שיחק גם כקשר אחורי, גם בבאר שבע, גם באשדוד וגם בבלגיה. הוא רודריגז הישראלי כי הוא לא מספיק איכותי בשום עמדה, בדיוק כמו רודריגז
לשניהם גם יש פתיל קצר ושניהם גם מרבים להיפצע. הוא רודריגז עם מהירות
שניהם מספיק איכותיים בעמדתם המקורית. לא מחזיק גדול מאלחמיד אבל הוא בלם בסדר גמור, במיוחד כבלם שלישי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה