• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
אלחמיד שחקן חופשי כרגע או שיש לו חוזה לעוד עונה בב"ש ?

חתום עד 2024

הבנתי .
אם ככה אלונה תוציא לנו את המיץ ותדרוש עליו המון כסף, הייתי ממליץ לרדת ממנו ולא לבזבז את הזמן עליו .
הייתי מנסה להביא את עומרי גנדלמן .

ראית את גנדלמן משחק? הוא לא שווה הרכב במכבי חיפה וסגל ידרוש עליו סכומים הזויים

גידי ליפקין מדווח שהשבדי בארץ לקראת חתימה ושמתקדמים עם דל פיירו

נחתתתתתת

סופסוף קצת אקשן, נמאס לשמוע דיבורים על אלחמיד ואם הוא יסכים לחלטר פעם ב כמגן או לא

Hulk אמר:
Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
חתום עד 2024

הבנתי .
אם ככה אלונה תוציא לנו את המיץ ותדרוש עליו המון כסף, הייתי ממליץ לרדת ממנו ולא לבזבז את הזמן עליו .

ראיתי, ראיתי גם את הגול לחיבור שירה אצילי על אלחמיד .
הוא היה בעונה גרועה לא צריך להתאבד עליו, פצוע כרוני ושחקן שעושה פרצופים בחדר ההלבשה אם משהו לא נראה לו .
אם יש אופציה להביא שיביאו אבל אני לא מתלהב ממנו בכלל .
גנדלמן צעיר ויוכל להתפתח במכבי חיפה .

Apoc אמר:
נחתתתתתת

סופסוף קצת אקשן, נמאס לשמוע דיבורים על אלחמיד ואם הוא יסכים לחלטר פעם ב כמגן או לא

השבדי זה לא אקשן. הוא סגור מזמן

Smurk אמר:
Apoc אמר:
נחתתתתתת

השבדי זה לא אקשן. הוא סגור מזמן

הוא סגור כבר שבועיים אבל אין קשר, רוצים שיחתמו כמה שיותר מהר השחקנים כדי שיתחילו להתאמן ולהכנס לעניינים

Daniel123 אמר:
Hulk אמר:
Daniel123 אמר:
הבנתי .

ראיתי, ראיתי גם את הגול לחיבור שירה אצילי על אלחמיד .
הוא היה בעונה גרועה לא צריך להתאבד עליו, פצוע כרוני ושחקן שעושה פרצופים בחדר ההלבשה אם משהו לא נראה לו .
אם יש אופציה להביא שיביאו אבל אני לא מתלהב ממנו בכלל .
גנדלמן צעיר ויוכל להתפתח במכבי חיפה .

תראה אני האחרון שיגן על אלחמיד לא מחזיק ממנו יש לי בעיה עם האופי שלו וכשחקן שמתבסס על מהירות הוא בגיל שהוא יתחיל לאבד ממנה.
ולמרות כל זה כבלם שלישי שמפנה לי מקום של זר למגן שמאל הוא החתמה הכי טובה שאפשר לעשות.
גנדלמן לא מתאים לסגנון של קבוצה גדולה הוא כבד ואיטי ולא טכני, במשחק האחרון מול נתניה שיחקנו עם דוניו וציבוטה והבענו אותו פעם אחר פעם, בקבוצה כמונו שיחפשו לעקוץ במתפרצות זה כישלון ידוע מראש.

מאוד לא אוהב את הדיווחים סביב זה שפיירו מתקרב. אני ממש לא מתרשם מהשחקן הזה ולדעתי זאת הולכת להיות נפילה גדולה. ממש לא החלוץ זר שפיללנו לו

אני דווקא כן אוהב את זה שהולכים עליו במיוחד שהצוות המקצועי ממש להוט להחתים אותו. לגבי אלחמיד, אומנם משחק בהרבה עמדות אבל יש לו אופי חרא. תמיד יש איתו בעיות, בכל קבוצה.

שמע זה לא שהסגל שלנו מורכב משחקנים עם אופי זהב, יש לנו קבוצה של ברברים, הרבה שחקנים אצלנו אוהבים לעשות פרצופים וכמעט לכולם בקבוצה הזאת יש פתיל קצר. מאמין שאלחמיד ירגיש בבית אצלנו.

Shocking4U אמר:
מאוד לא אוהב את הדיווחים סביב זה שפיירו מתקרב. אני ממש לא מתרשם מהשחקן הזה ולדעתי זאת הולכת להיות נפילה גדולה. ממש לא החלוץ זר שפיללנו לו

נוטה להסכים איתך זה שחקן שלאורך כול הקריירה לא סיפק מספרים למעט העונה האחרונה בסכום שיביאו אותו אפשר להביא יותר טוב היה עדיף תשוודי

רונן22 אמר:
שמע זה לא שהסגל שלנו מורכב משחקנים עם אופי זהב, יש לנו קבוצה של ברברים, הרבה שחקנים אצלנו אוהבים לעשות פרצופים וכמעט לכולם בקבוצה הזאת יש פתיל קצר. מאמין שאלחמיד ירגיש בבית אצלנו.

אלחמיד זה שחקן קלאסי לחרבונים מול גרמניה בבלומפילד, מהראש אני זוכר אותו מקבל לפחות 2-3 אדומים מולם כששיחק בבאר שבע, בקטע הזה הוא באמת יהיה בעייתי, חייב להביא זרים שישדרגו את המנטליות בקבוצה

הקבוצות של בכר ברבריות
גם באר שבע שלו היתה ברברית
בעיקר בגלל זה אני חושב שהוא לא בשל
כרגע לאמן בליגה נורמלית בארופה, גם לא בבלגיה

רונן22 אמר:
הקבוצות של בכר ברבריות
גם באר שבע שלו היתה ברברית
בעיקר בגלל זה אני חושב שהוא לא בשל לאמן בליגה נורמלית בארופה, גם לא בבלגיה

אי אפשר אחרת בארץ אחרת השופטים והיריבויות מחרבנים עליך.
שנים בכינו כאן שהשחקנים אנמיים ולמה הם לא באים לשופטים וטובים מידי.
ועכשיו שזה שונה זה גם לא בסדר

Shocking4U אמר:

פוטנציאל לפלופ רציני .

היהודי הזה שדיברו עליו פה יעבור מבחנים בעפולה. קיצר סתם שחקן

David אמר:
Shocking4U אמר:

נוטה להסכים איתך זה שחקן שלאורך כול הקריירה לא סיפק מספרים למעט העונה האחרונה בסכום שיביאו אותו אפשר להביא יותר טוב היה עדיף תשוודי

גם החלוץ השבדי לדעתי לא יצליח פה.
צריך שחקנים ניידים ולא טנקים שנמצאים ברחבה, זה לא מתאים לסגנון שלנו.

NOSFERATU ZODD אמר:
David אמר:
Shocking4U אמר:

יש את דוד על תקן החלוץ שעושה תנועה ויהיה גם את רוקאביצה. אנחנו צריכים משהו שאין לנו וזה שחקן עם פיזיות ונוכחות ברחבה שיודע לשחק עם הגב לשער. גם משחק הראש שלו נהדר ויוכל לעזור לנו מאוד.

Apoc אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
David אמר:

יש את דוד על תקן החלוץ שעושה תנועה ויהיה גם את רוקאביצה. אנחנו צריכים משהו שאין לנו וזה שחקן עם פיזיות ונוכחות ברחבה שיודע לשחק עם הגב לשער. גם משחק הראש שלו נהדר ויוכל לעזור לנו מאוד.

הייתי מביא את חמד במקום ניקיטה ואז זר נייד עם דריבל.
כל הקודים האלו פיזיות, נוכחות מראות שמדובר בשחקן שלא יכול לעבור עמוד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה