KevinDurant אמר:מי עף על סטריין? על מה אתה מדבר?Jerry אמר:אתה גם עפת על סטריין מזכיר לך, מציע לך לא להיסחף ולא להסתכל רק על הפעולות הטובות שלו, אף אחד לא אמר שזה משומר 2 אבל בשורה התחתונה זה לא שחקן שסוחף קבוצה אלא עוד טים פלייר שיהיה טוב כשכולם יהיו טובים וחלש כשהקבוצה במשבר, המטרה של החלון הזה צריכה להיות להביא כמה שיותר כלים התקפיים נוספים ו1-2 שחקנים טובים להגנה כדי לייצב את השורות, לא יותר מזהKevinDurant אמר:ראיתי קצת את קמארה בזמן שראיתי את סונדגרן, בכלל לא התרשמתי ממנו וגם המספרים שלו לא מלהיבים, קשה לי לראות אותו עובר לאולימפיאקוס (במיוחד אחרי שקנו אותו ב3.5 מיליון יורו מפולהאם)
גם אלברמן אמר את זה באחד הראיונות שלו, לא זוכר כמעט שחקנים שהגיעו לארץ מליגה איטלקית כלשהי (אולי פטרוצי? וזהו)
לגבי השבדי, מצחיק אותי שאנשים לא ראו אותו משחק 2 דקות ואומרים שהוא רז מאיר השבדי, בחייאת.
אני אתן התייחסות יותר רצינית כשהוא יחתום ואני אגיד שוב, לא היה במכבי חיפה מגן עם איכויות כמו שלו ב10 שנים האחרונות לדעתי ומי שעוקב אחרי מה שאני רושם פה על שחקני רכש יודע שאני לא נוהג להגזים עם שחקנים שלנו.
לא נסחף ולא רואה רק פעולות טובות שלו, אתה לא ראית את השחקן 5 דקות וקבעת שהוא טים פלייר ולא שחקן שסוחף קבוצה.
אתה אומר ששחקן הוא רז מאיר ולא מתאים לקבוצה בלי לדעת שזה בדיוק החוזקות שלו והוא הכי מתאים לקבוצה ולמה שחסר לה.
אני לא רוצה להתייחס סופית לעניין המקצועי שלו עד שהוא יחתום (ואז נעשה את זה בנושא שלו) אבל בחייאת, אם לא ראיתם שחקן אל תגיבו עליו מקצועית ותגידו מתאים לא מתאים.
קודם כל ראיתי את השחקן יותר מ5 דקות ויותר מזה גם בדקתי לגביו אצל האוהדים של אריס ולדעתי זה המדד הכי טוב שיש בניגוד למספרים של אתרי סטטיסטיקה. לא אמרתי שהשחקן ברמה של רז מאיר אלא שמבחינת אופי ומה שהוא יביא לקבוצה הוא בפרופיל דומה ואני חושב שהיינו צריכים משהו אחר. ואם כבר אתה בקטע של עצות אז תן לי לתת לך עצה, כדורגל זה לא מדע טילים וזה לא קורס במדעי המחשב, זה משחק פשוט להמונים וברוב הפעמים לאוהדים יש כושר שיפוט יותר טוב מהחננות שאוספים נתונים ומסתכלים על כדורגל כמו לוח שחמט או תרגיל בפיזיקה קוונטית, לא מדבר עליך ספציפית אבל אני רואה מגמה של צעירים בטוויטר שלא מסוגלים לדבר על כדורגל בלי לדבר על המספרים מאחורי. סטטיסטיקה זה כלי חשוב שצריך להשתמש בו אבל זה לא חזות הכל. לגבי השבדי, אני חושב שיש קונצזוס בקהל שלנו לגבי מה הקבוצה שלנו צריכה מעמדת המגן הימני בטח כשנראה שלא הולכים להביא מגן שמאלי זר, קיווינו לשחקן יותר בומבסטי ושם יותר סוחף, מה שאני כן אוהב בהחתמה הזאת שאפשר לדעת למה לצפות ממנו וזה שהוא מגיע מהליגה היוונית שהיא מזכירה את הליגה שלנו