ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:למה לקרוץ על מישהו שכבר סגור זה מפגר
Daniel123 אמר:מעניין את מי בכר מעדיף את השוודי או את פיירו
David אמר:עושה רושם שהמעודון שינה פאזה ובגלל הסעיף יציאה הזול של אלכסנדר הולכים עליו
בגלל עליות יותר זולות אם הוא חוסך לי כסף בשביל עמדת המגן השמאלי אז עדיף ואישית חושב שהוא יותר טוב מפיירו וגם שיהיה חבר למגן באימונים יהיה להם יותר קל להסתגלSmurk אמר:David אמר:עושה רושם שהמעודון שינה פאזה ובגלל הסעיף יציאה הזול של אלכסנדר הולכים עליו
איך הגעת לרושם הזה
אבל אתה זה לא המועדון. לפי כל הדיווחים פיירו הוא השחקן שבכר הכי רוצהDavid אמר:בגלל עליות יותר זולות אם הוא חוסך לי כסף בשביל עמדת המגן השמאלי אז עדיף ואישית חושב שהוא יותר טוב מפיירו וגם שיהיה חבר למגן באימונים יהיה להם יותר קל להסתגלSmurk אמר:David אמר:עושה רושם שהמעודון שינה פאזה ובגלל הסעיף יציאה הזול של אלכסנדר הולכים עליו
איך הגעת לרושם הזה
Smurk אמר:אבל אתה זה לא המועדון. לפי כל הדיווחים פיירו הוא השחקן שבכר הכי רוצהDavid אמר:בגלל עליות יותר זולות אם הוא חוסך לי כסף בשביל עמדת המגן השמאלי אז עדיף ואישית חושב שהוא יותר טוב מפיירו וגם שיהיה חבר למגן באימונים יהיה להם יותר קל להסתגלSmurk אמר:איך הגעת לרושם הזה
Liberman אמר:מי העלה פה תשם של ירמייף ראשון?
lemmacantor אמר:קצת מטריד שירמייף למעשה הצליח באמת רק בהאקן.
במאלמו לדעתי הוא לא הצליח להטביע חותם והיה מחליף לא כך?
מחוץ לשוודיה נכשל.
Liberman אמר:כמועמד..
השם לו נזרק פה לראשונה ע״י משתמש לא?
Smurk אמר:הועלה פה לראשונה בנושא הסקאוטינג. באופן מפתיע הראשון שדיווח עליו כמועמד לקבוצה זה הסלב שכתב שהמגן המליץ עליו
Liberman אמר:כמועמד..
השם לו נזרק פה לראשונה ע״י משתמש לא?