ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:קאקה הוא רכז המודיעין של הפורום בקבוצות פייסבוק, הוא יודע לסנן ההטרלות. תשאירו לו את העבודה.
חזיזוש אמר:לא נראה לי שמישהו מטריל או עושה בכוונה. אם הוא ראה משהו שרץ בוואטסאפ למה שלא יפרסם פה? גם אם זה תלוש, אפשר לסייג ולהגיד ״ראיתי בווטסאפ/ראיתי בפייסבוק״ ונקסט. זה כל הכיף בעונת מלפפונים
זה סהכ פורום אוהדים
אין לי ספק שזה לא היה בכוונה, אבל יש שמועות שלא צריך לשתף איתן פעולה ועוד לחתום עליהן שהן אמינות. זה פרסום מופרךחזיזוש אמר:לא נראה לי שמישהו מטריל או עושה בכוונה. אם הוא ראה משהו שרץ בוואטסאפ למה שלא יפרסם פה? גם אם זה תלוש, אפשר לסייג ולהגיד ״ראיתי בווטסאפ/ראיתי בפייסבוק״ ונקסט. זה כל הכיף בעונת מלפפונים
זה סהכ פורום אוהדים
Nirgreen אמר:וולאקם למאבטח השוודי בשעות הקרובות.
כובע קש אמר:חזיזוש אמר:לא נראה לי שמישהו מטריל או עושה בכוונה. אם הוא ראה משהו שרץ בוואטסאפ למה שלא יפרסם פה? גם אם זה תלוש, אפשר לסייג ולהגיד ״ראיתי בווטסאפ/ראיתי בפייסבוק״ ונקסט. זה כל הכיף בעונת מלפפונים
זה סהכ פורום אוהדים
מסכים
בלי שמועות/הנפצות היו פה 10 עמודים בלחץ
Smurk אמר:אין לי ספק שזה לא היה בכוונה, אבל יש שמועות שלא צריך לשתף איתן פעולה ועוד לחתום עליהן שהן אמינות. זה פרסום מופרךחזיזוש אמר:לא נראה לי שמישהו מטריל או עושה בכוונה. אם הוא ראה משהו שרץ בוואטסאפ למה שלא יפרסם פה? גם אם זה תלוש, אפשר לסייג ולהגיד ״ראיתי בווטסאפ/ראיתי בפייסבוק״ ונקסט. זה כל הכיף בעונת מלפפונים
זה סהכ פורום אוהדים
Apoc אמר:כובע קש אמר:חזיזוש אמר:לא נראה לי שמישהו מטריל או עושה בכוונה. אם הוא ראה משהו שרץ בוואטסאפ למה שלא יפרסם פה? גם אם זה תלוש, אפשר לסייג ולהגיד ״ראיתי בווטסאפ/ראיתי בפייסבוק״ ונקסט. זה כל הכיף בעונת מלפפונים
זה סהכ פורום אוהדים
מסכים
אם אתם כל כך נהנים משטויות כמו "מכבי חיפה תגיש הצעת חוזה לזהבי ודסה" או "מגן מסביליה שרכשו ב5 מיליון יורו בקיץ הקודם מועמד", תפתחו נושא "שטויות הזויות שילדים בני 12 הפיצו בוואטסאפ ואנחנו נהנים לדון בהן" ותגיבו שם חופשי.
עדיף שנושא מלפפונים יתרכז במועמדים שהוזכרו בדיווחים של אתרי תקשורת, בארץ או בחו"ל.
Shocking4U אמר:מצד אחד אני אשמח אם העסקה של פיירו תתפוצץ. אני לא מאמין בו מקצועית.
מצד שני מפחד שאין למועדון באמת אלטרנטיביות רציניות. ירמייף מרגיש לי מועמד לא ריאלי ודה קוסטה מרגיש כמו סתם שם שנזרק. מקווה שהם הכינו חלופות משמעותיות שלא נתקע בסוף עם אופציה ז׳.
Nirgreen אמר:וולאקם למאבטח השוודי בשעות הקרובות.
חזיזוש אמר:Apoc אמר:כובע קש אמר:מסכים
אם אתם כל כך נהנים משטויות כמו "מכבי חיפה תגיש הצעת חוזה לזהבי ודסה" או "מגן מסביליה שרכשו ב5 מיליון יורו בקיץ הקודם מועמד", תפתחו נושא "שטויות הזויות שילדים בני 12 הפיצו בוואטסאפ ואנחנו נהנים לדון בהן" ותגיבו שם חופשי.
עדיף שנושא מלפפונים יתרכז במועמדים שהוזכרו בדיווחים של אתרי תקשורת, בארץ או בחו"ל.
מה זה שונה משהו ששיקו הזה מפרסם ממשהו שאיזה משתמש כותב פה? אמיתי