KevinDurant
נשיא המועדון
ירמייף נראה בדיוק כמו פרופיל החלוצים שמכבי ת''א מביאים לאורך השנים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:ירמייף נראה בדיוק כמו פרופיל החלוצים שמכבי ת''א מביאים לאורך השנים
גיל 28-29 זה אחלה גיל לחלוץ. לא יודע כמה דמי העברה ישימו עליו אבל אם אתה מרוויח חלוץ איכותי ל2-3 שנים זה שווה את זה.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:ירמייף נראה בדיוק כמו פרופיל החלוצים שמכבי ת''א מביאים לאורך השנים
עפתי עליו בהתחלה נראה גולר מטורף, הבעיה שהוא לא הצליח בשום מקום חוץ מבשוודיה ולא תגיד שמדובר בשחקן צעיר שהעתיד לפניו הוא כבר בן 28 .
זה קצת מדאיג .
KevinDurant אמר:גיל 28-29 זה אחלה גיל לחלוץ. לא יודע כמה דמי העברה ישימו עליו אבל אם אתה מרוויח חלוץ איכותי ל2-3 שנים זה שווה את זה.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:ירמייף נראה בדיוק כמו פרופיל החלוצים שמכבי ת''א מביאים לאורך השנים
עפתי עליו בהתחלה נראה גולר מטורף, הבעיה שהוא לא הצליח בשום מקום חוץ מבשוודיה ולא תגיד שמדובר בשחקן צעיר שהעתיד לפניו הוא כבר בן 28 .
זה קצת מדאיג .
Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:גיל 28-29 זה אחלה גיל לחלוץ. לא יודע כמה דמי העברה ישימו עליו אבל אם אתה מרוויח חלוץ איכותי ל2-3 שנים זה שווה את זה.Daniel123 אמר:עפתי עליו בהתחלה נראה גולר מטורף, הבעיה שהוא לא הצליח בשום מקום חוץ מבשוודיה ולא תגיד שמדובר בשחקן צעיר שהעתיד לפניו הוא כבר בן 28 .
זה קצת מדאיג .
אין לי בעיה עם הגיל שלו ספציפית, יש לי בעיה שעד גיל 28 הוא לא הצליח באף קבוצה מחוץ לשוודיה .
אולי יש לו קשיי הסתגלות .
Smurk אמר:אני לא בקיא בחוקים, להיות נשוי ליהודייה זה קייס טוב לאזרחות?
Kaka אמר:ספורט 5 טוענים שחיפה תפעל לאזרוח של סונדגרן...
Smurk אמר:https://youtu.be/Mjha_IWEvHI
Hulk אמר:וואו אם כן זה הופך אותו לרכש טוב בהרבה משחשבתי.
את רקוביצה איזרחו די מהר בזמנו אז מאמין שהמועדון יכול להספיק עוד לפני פתיחת הליגה
GKagelmacher אמר:אוסקר אסטופינאין זה שחקן של רק משחק ראש. טעות להביא אותו. ירמייף קילר לעומתו.
GKagelmacher אמר:אוסקר אסטופינאין זה שחקן של רק משחק ראש. טעות להביא אותו. ירמייף קילר לעומתו.
Daniel123 אמר:GKagelmacher אמר:אוסקר אסטופינאין זה שחקן של רק משחק ראש. טעות להביא אותו. ירמייף קילר לעומתו.
אם מביאים את אוסקר לוקחים אליפות עוד לפני שהעונה התחילה .