• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה טוב שמתווכחים פה בין ירמייף, דה קוסטה, אסטפוניאין ופיירו, ולא בין דוניו לדה-חסוס ודניאל הבר.
מקווה שלא יקרה כמו שקרה בעבר שאחרי שעלו הרבה שמות של זרים בקאליבר מסוים הגיע בסוף איזה אחד מליגת חובבנים באיי המלך שלמה.

דעה אישית שלי אגב;
אסטופיניאן > ירמייף > פיירו > דה קוסטה

אם זה אכן מצליח זה מהלך גאוני של אלברמן, זה משהו שאולי אולי רק ג'ורדי בזמנו היה חושב לעשות.

lemmacantor אמר:
Hulk אמר:
וואו אם כן זה הופך אותו לרכש טוב בהרבה משחשבתי.
את רקוביצה איזרחו די מהר בזמנו אז מאמין שהמועדון יכול להספיק עוד לפני פתיחת הליגה

די מהר אחרי שחתם פה. אבל הוא כבר שיחק בבית"ר לפני כן על תקן זר.

חושב שהתהליך עם ניקי היה מהיר כי אשתו כבר מוכרת כישראל. כאן, אשתו צריכה להתאזרח ורק אח״כ בני המשפחה יוכלו גם לקבל אזרחות. גם כשישראלים מחפשים דרכון זר זה מתעכב כי קודם הסבא/סבתא צריכים להוכיח שיש להם זכאות לדרכון אירופאי ורק אז שאר המשפחה יכולה ״להתלבש״ על ההזדמנות.

ברק.י אמר:
אם גילו שהיא יהודיה כבר במהלך הסקאוטינג, שאפו.
אם לא יחשב כזר נוכל לדאוג גם למגן שמאלי וגם לבלם.
תושב אירעי למוחמד בכלל יהיה חלום. רק לדמיין סוללת מתאזרחים וזרים שכוללת את ג׳וש, סונדגורן, פלאניץ׳, בלם זר, מגן שמאלי זר, מוחמד, קשר זר, שרי, ניקיטה וחלוץ זר... זה יכול להיות כמעט הרכב שלם ללא ילידי ישראל ששווה מאבק אליפות בליגה.

כמו נבחרת ישראל בכדורסל

GKagelmacher אמר:
אוסקר אסטופינאין זה שחקן של רק משחק ראש. טעות להביא אותו. ירמייף קילר לעומתו.
כן שחקן בן 28 ששיא הקריירה שלו זה 11 שערים בליגה השבדית קילר לעומת שחקן בן 25 שכבש 15 שערים בליגה הפורטוגלית.

ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:
Hulk אמר:
וואו אם כן זה הופך אותו לרכש טוב בהרבה משחשבתי.
את רקוביצה איזרחו די מהר בזמנו אז מאמין שהמועדון יכול להספיק עוד לפני פתיחת הליגה

די מהר אחרי שחתם פה. אבל הוא כבר שיחק בבית"ר לפני כן על תקן זר.

חושב שהתהליך עם ניקי היה מהיר כי אשתו כבר מוכרת כישראל. כאן, אשתו צריכה להתאזרח ורק אח״כ בני המשפחה יוכלו גם לקבל אזרחות. גם כשישראלים מחפשים דרכון זר זה מתעכב כי קודם הסבא/סבתא צריכים להוכיח שיש להם זכאות לדרכון אירופאי ורק אז שאר המשפחה יכולה ״להתלבש״ על ההזדמנות.

ברגע שאשתו יהודייה זה עניין של שבוע-שבועיים עד שתקבל תעודת זהות כחולה.
לגביו והמשפחה זה סיפור אחר שוב אני מאמין שאם יתאמצו אפשר לאזרח אותו סמוך לפתיחת הליגה קרי סוף אוגוסט.

אסטופיניאן זה חתיכת חלוץ. חיית רחבה מפחידה.
לכן אין סיכוי שיגיע.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
תושב אירעי למוחמד בכלל יהיה חלום. רק לדמיין סוללת מתאזרחים וזרים שכוללת את ג׳וש, סונדגורן, פלאניץ׳, בלם זר, מגן שמאלי זר, מוחמד, קשר זר, שרי, ניקיטה וחלוץ זר... זה יכול להיות כמעט הרכב שלם ללא ילידי ישראל ששווה מאבק אליפות בליגה.

כמו נבחרת ישראל בכדורסל
רק שם כמו במקרה ויטור יש אינטרס לאזרח מהר כדי שישחקו בנבחרת ויעזרו לנבחרת, פה זה פחות המקרה כי כמו עלי מוחמד גם אם הוא יאוזרח הוא לא יוכל לשחק בנבחרת ישראל

GreenGlory אמר:
Apoc אמר:
ברק.י אמר:

כמו נבחרת ישראל בכדורסל
רק שם כמו במקרה ויטור יש אינטרס לאזרח מהר כדי שישחקו בנבחרת ויעזרו לנבחרת, פה זה פחות המקרה כי כמו עלי מוחמד גם אם הוא יאוזרח הוא לא יוכל לשחק בנבחרת ישראל

עלי זה עניין של הרבה פוליטיקה.
פה אין אף סיבה לעכב אותם בתהליך.

GKagelmacher אמר:
Daniel123 אמר:
GKagelmacher אמר:
אוסקר אסטופינאין זה שחקן של רק משחק ראש. טעות להביא אותו. ירמייף קילר לעומתו.

אם מביאים את אוסקר לוקחים אליפות עוד לפני שהעונה התחילה .

ראית אותו? בלי משחק ראש אין לו כלום.

ראיתי מלא גולים שלו לא רק בראש .
יש לו סיומת פגז , הוא עוצמתי בטירוף והוא גם שחקן חופשי .
לתת לו שכר של 550K והוא יגיע .
גם ככה לפיירו הזה רצו לתת שכר של 500K .

Daniel123 אמר:
GKagelmacher אמר:
Daniel123 אמר:
אם מביאים את אוסקר לוקחים אליפות עוד לפני שהעונה התחילה .

נשבע שאתה חי בפוטבול מנג'ר.

Apoc אמר:
זה טוב שמתווכחים פה בין ירמייף, דה קוסטה, אסטפוניאין ופיירו, ולא בין דוניו לדה-חסוס ודניאל הבר.
מקווה שלא יקרה כמו שקרה בעבר שאחרי שעלו הרבה שמות של זרים בקאליבר מסוים הגיע בסוף איזה אחד מליגת חובבנים באיי המלך שלמה.

דעה אישית שלי אגב;
אסטופיניאן > ירמייף > פיירו > דה קוסטה
אני איתך בדירוג חוץ מזה שלא הספקתי עדיין מספיק להתרשם מאסטופיניאן אבל זה לא נראה לי שם ריאלי בלשון המעטה

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
GKagelmacher אמר:

גם על ירמייף נראה לי אמרת שאין סיכוי ועכשיו הוא מועמד רציני .

תבינו שאנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם. להגיד בלי ביסוס "להביא לו חצי מיליון יורו והוא יגיע" זה לא רציני, זה שחקן שכבש העונה 15 שערי ליגה בליגה בפורטוגל, אני חוזר 15 שערי ליגה בפורטוגל והוא רק בן 25. הוא ימצא קבוצות הרבה יותר טובות מאיתנו. גם בפן המקצועי וגם בפן הכספי.

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

גם על ירמייף נראה לי אמרת שאין סיכוי ועכשיו הוא מועמד רציני .

על הקרואטי אמרתי אין סיכוי.

Shocking4U אמר:
הסוכן של השוודי זה מישהו מסוכנות סקנדינבית שמייצגת בעיקר שחקנים שוודים. סתם ספקולציה שלי אבל אני מניח שהעסקה הזאת אם תסגר תהיה בשיתוף פעולה עם סוכן ישראלי שישתף איתו פעולה להנחית אותו כאן. שם שלא יפתיע אותי אם מעורב במהלך: בועז גורן שהביא לפה בעבר את ווילדסחוט ואשכנזי.
״ ברוך הבא דניאל!
דניאל סונדגרן השבדי בן ה-31, חתם במכבי חיפה לשנתיים באמצעות סוכנו, בעז גורן”

מהאתר הרשמי. הייתה לי תחושה בוא נגיד את זה ככה 😁

ברק.י אמר:
GreenGlory אמר:
Apoc אמר:
כמו נבחרת ישראל בכדורסל

עלי זה עניין של הרבה פוליטיקה.
פה אין אף סיבה לעכב אותם בתהליך.
שום פוליטיקה ושום קשקוש כזה או אחר,
אם הוא היה יכול לשחק בנבחרת שלנו היה מקבל אזרוח מהר כמו ויטור, זה כל ההבדל.
במקרה ויטור את מירב העבודה עשתה ההתאחדות ולא אלונה, שאומנם גם היא עבדה אבל היה עוד גוף שלוחץ וגורם לזירוז הדברים.
במקרה עלי יש רק את מכבי, שום התאחדות ושום נעליים מן הסתם, ואז נכנסים כל החרטות של זה בגלל הפוליטיקה, הרגולציה ועוד כל מיני תירוצים להאריך את הזמן שזה יקרה.
בוא נגיד שיהיה לך יותר קל לאזרח שחקן טוב שיכול לשחק בנבחרת ישראל אם יאוזרח וצריך אותו מאשר שחקן שלא יכול

את ניקיטה איזרחו מהר למרות שלא יכל לשחק בנבחרת . כשאתה נשוי ליהודיה זה אמור להיות מהר .

אין לי טיפת מושג אם זה נכון
אבל קראתי איפשהו תגובה שבגלל שההופעה היחידה שלו בנבחרת שוודיה היא במשחק ידידות אז הוא יכול להיות בנבחרת ישראל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה