GKagelmacher
מכונת תארים
Amit Green אמר:אין לי טיפת מושג אם זה נכון
אבל קראתי איפשהו תגובה שבגלל שההופעה היחידה שלו בנבחרת שוודיה היא במשחק ידידות אז הוא יכול להיות בנבחרת ישראל
אני הבנתי שלא יכול לשחק. נחכה ונראה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אבל קראתי איפשהו תגובה שבגלל שההופעה היחידה שלו בנבחרת שוודיה היא במשחק ידידות אז הוא יכול להיות בנבחרת ישראל
Kaka אמר:Daniel123 אמר:Kaka אמר:נשבע שאתה חי בפוטבול מנג'ר.
גם על ירמייף נראה לי אמרת שאין סיכוי ועכשיו הוא מועמד רציני .
על הקרואטי אמרתי אין סיכוי.
Kaka אמר:את ניקיטה איזרחו מהר למרות שלא יכל לשחק בנבחרת . כשאתה נשוי ליהודיה זה אמור להיות מהר .
במצבו הוא אפילו במצב יותר משחקן מהלה ליגה, שחקן בן 25 אחרי עונת שיא בפורטוגל עם כרטיס ביד. הוא אמור למצוא בקלות קבוצות טובו מאיתנוDaniel123 אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:גם על ירמייף נראה לי אמרת שאין סיכוי ועכשיו הוא מועמד רציני .
גבר אתה לא יכול לדעת מה עובר לו בראש, יכול להיות שלמשל אופציה לשחק במפעל אירופי זה משהו שמאוד יעניין אותו .
אולי ההצעות שיש לו עכשיו לא מספיק אטרקטיביות בשבילו .
אנחנו לא מדברים פה על שחקן מהפרמייר ליג או מהלה ליגה, עם כל הכבוד .
אין לנו מה להפסיד לא צריך להרים ידיים מראש ולהגיד שהוא לא ירצה להגיע לכאן .
לדעתי הוא כן ריאלי וצריך לנסות .
Daniel123 אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:גם על ירמייף נראה לי אמרת שאין סיכוי ועכשיו הוא מועמד רציני .
גבר אתה לא יכול לדעת מה עובר לו בראש, יכול להיות שלמשל אופציה לשחק במפעל אירופי זה משהו שמאוד יעניין אותו .
אולי ההצעות שיש לו עכשיו לא מספיק אטרקטיביות בשבילו .
אנחנו לא מדברים פה על שחקן מהפרמייר ליג או מהלה ליגה, עם כל הכבוד .
אין לנו מה להפסיד לא צריך להרים ידיים מראש ולהגיד שהוא לא ירצה להגיע לכאן .
לדעתי הוא כן ריאלי וצריך לנסות .
GreenGlory אמר:שום פוליטיקה ושום קשקוש כזה או אחר,ברק.י אמר:GreenGlory אמר:רק שם כמו במקרה ויטור יש אינטרס לאזרח מהר כדי שישחקו בנבחרת ויעזרו לנבחרת, פה זה פחות המקרה כי כמו עלי מוחמד גם אם הוא יאוזרח הוא לא יוכל לשחק בנבחרת ישראל
עלי זה עניין של הרבה פוליטיקה.
פה אין אף סיבה לעכב אותם בתהליך.
אם הוא היה יכול לשחק בנבחרת שלנו היה מקבל אזרוח מהר כמו ויטור, זה כל ההבדל.
במקרה ויטור את מירב העבודה עשתה ההתאחדות ולא אלונה, שאומנם גם היא עבדה אבל היה עוד גוף שלוחץ וגורם לזירוז הדברים.
במקרה עלי יש רק את מכבי, שום התאחדות ושום נעליים מן הסתם, ואז נכנסים כל החרטות של זה בגלל הפוליטיקה, הרגולציה ועוד כל מיני תירוצים להאריך את הזמן שזה יקרה.
בוא נגיד שיהיה לך יותר קל לאזרח שחקן טוב שיכול לשחק בנבחרת ישראל אם יאוזרח וצריך אותו מאשר שחקן שלא יכול
Smurk אמר:Kaka אמר:את ניקיטה איזרחו מהר למרות שלא יכל לשחק בנבחרת . כשאתה נשוי ליהודיה זה אמור להיות מהר .
אישתו של ניקיטה כבר הייתה מוכרת כישראלית. אשתו של השבדי עדיין לא, מניח שזה ייקח כמה זמן.
דם ירוק!!! אמר:מה השם של החלוץ מפורטוגל??
David אמר:מה החלוץ הפורטגלי בדרך אלינו שאתם מדברים עליו הרבה
Hulk אמר:אוסקר זה חלום
שחקן ב4 רמות מעל הליגה אם אפשר להתאבד עליו שיתאבדו.
Kozmo אמר:Hulk אמר:אוסקר זה חלום
שחקן ב4 רמות מעל הליגה אם אפשר להתאבד עליו שיתאבדו.
למה בכלל מדברים עליו פה? איפה ראיתם שהוא בכלל מועמד/מוזכר מלבד פה בבורד?
Jerry אמר:אי אפשר כבר להבין מה הולך, אנשים פה מריצים שמות ואחרי זה אומרים הלוואי יגיעו, הפסקתי לעקוב. חוץ מפיירו כל השמות שרשומים פה זה המצאות