David אמר:יש דיווח שירמאייף נמכר במליון יורו לאיזה קבוצה זה?
איפה ראית ?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:יש דיווח שירמאייף נמכר במליון יורו לאיזה קבוצה זה?
Daniel123 אמר:David אמר:יש דיווח שירמאייף נמכר במליון יורו לאיזה קבוצה זה?
איפה ראית ?
Daniel123 אמר:שים קישור
Daniel123 אמר:שים קישור
לא רואה שום דיווח עליו נראה לי חרטא
David אמר:Daniel123 אמר:שים קישור
לא רואה שום דיווח עליו נראה לי חרטא
איך מעלים את זה
Kozmo אמר:לתחושתי הסכומים המדוברים בעסקת פיירו מנופחים.
בכל אופן בין אם נכונים ומתכוונים לשלם הרבה לבין אם מנופחים, אני מקווה שלא יחשבו בבורד שבגלל שמשלמים הרבה כסף על חלוץ זה ניתן לחסוך בעלויות במגן שמאלי ולהתפשר על שחקן בינוני "כי כבר השקענו סכום גבוה".
דלפ- אני חושב שעד כה ההתנהלות נכונה בחלון ולפי מה שמדווח בתקשורת יש חשיבה אמיתית, אם מוצלחת או לא ימים יגידו אבל בחלון הזה התחושה היא שמנהלים בחלון ולא מתנהלים, ולכן יש פה הזדמנות טובה לחזק את הקבוצה משמעותית עם מגן ימני שכבר חתם, חלוץ שלפי כל הדיווחים אמור להיות מישהו בקליבר טוב ומגן שמאלי. כל אלו די סותמים לנו את החורים והלקויות שהיו לנו אשתקד.
David אמר:איך לעזעזל מעלים פה תמונה למה זה כזה קשה?
silvas אמר:תשים קישור, למה צריך תמונה?
Kozmo אמר:לתחושתי הסכומים המדוברים בעסקת פיירו מנופחים.
בכל אופן בין אם נכונים ומתכוונים לשלם הרבה לבין אם מנופחים, אני מקווה שלא יחשבו בבורד שבגלל שמשלמים הרבה כסף על חלוץ זה ניתן לחסוך בעלויות במגן שמאלי ולהתפשר על שחקן בינוני "כי כבר השקענו סכום גבוה".
דלפ- אני חושב שעד כה ההתנהלות נכונה בחלון ולפי מה שמדווח בתקשורת יש חשיבה אמיתית, אם מוצלחת או לא ימים יגידו אבל בחלון הזה התחושה היא שמנהלים בחלון ולא מתנהלים, ולכן יש פה הזדמנות טובה לחזק את הקבוצה משמעותית עם מגן ימני שכבר חתם, חלוץ שלפי כל הדיווחים אמור להיות מישהו בקליבר טוב ומגן שמאלי. כל אלו די סותמים לנו את החורים והלקויות שהיו לנו אשתקד.
GKagelmacher אמר:silvas אמר:תשים קישור, למה צריך תמונה?
אחשליDavid אמר:GKagelmacher אמר:silvas אמר:תשים קישור, למה צריך תמונה?
כי חבר שלח לי את זה בצילום מסך בלי קישור זה דיווח בשבדיה ולא מצליח לעלות אותו פה
לא קשור לירמייף פשוט לא מכיר תארגז כלים פה בכללי לעלות תמונה או משהו שואל כדי לדעת ולא מחפש להקניט או משהו סתם כדי לדעת כי אני חדש פהLiberman אמר:אחשליDavid אמר:
כי חבר שלח לי את זה בצילום מסך בלי קישור זה דיווח בשבדיה ולא מצליח לעלות אותו פה
טקסט הבא שאתה כותב על ירמייף אתה בחוץ שבועיים ודילגת בשקט על טבלת אזהרות.
10 פוסטים על איך לעלות תמונה על שחקן שבכלל לא רלוונטי לנו.
שחרר אותנו מחבר שך ושחרר אותנו מירמייף יאללה נקסט.
David אמר:לא קשור לירמייף פשוט לא מכיר תארגז כלים פה בכללי לעלות תמונה או משהו שואל כדי לדעת ולא מחפש להקניט או משהו סתם כדי לדעת כי אני חדש פהLiberman אמר:אחשליDavid אמר:כי חבר שלח לי את זה בצילום מסך בלי קישור זה דיווח בשבדיה ולא מצליח לעלות אותו פה
טקסט הבא שאתה כותב על ירמייף אתה בחוץ שבועיים ודילגת בשקט על טבלת אזהרות.
10 פוסטים על איך לעלות תמונה על שחקן שבכלל לא רלוונטי לנו.
שחרר אותנו מחבר שך ושחרר אותנו מירמייף יאללה נקסט.