• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
פייר קורנו הזה לא שיחק מעל לשנה באף קבוצה בקריירת הבוגרים שלו. שיחק עד לפני שנתיים רק בקבוצות מילואים או בקבוצות בליגה השלישית בספרד. שנה שעברה הקבוצה שלו ירדה ליגה והוא עבר לאוביאדו.

לפני איזה 10 ימים היה דיווח שטולוז וסנט אטיין מעוניינות בו וכל האוהדים של אוביאדו היו בהלם ואמרו שהוא לא ברמה ושאלו אם נגמרו הכדורגלנים בעולם

אלה נתונים מדאיגים...

התגובות שלהם בטוויטר זה מה שהכי מפחיד אותי. הם ראו אותו עונה שלמה ויודעים מה הוא שווה.

GKagelmacher אמר:
התגובות שלהם בטוויטר זה מה שהכי מפחיד אותי. הם ראו אותו עונה שלמה ויודעים מה הוא שווה.

על מי מדובר?
בד”כ ששחר רואה שבעלים אחר שופך כסף הוא לוקח צעד אחורה. מקווה מאוד בשבילו שישקיע והרבה בחלוץ ובמגן שמאלי,אם לא צריך לעשות פה בלאגן

greenguy אמר:
GKagelmacher אמר:

על מי מדובר?
בד”כ ששחר רואה שבעלים אחר שופך כסף הוא לוקח צעד אחורה. מקווה מאוד בשבילו שישקיע והרבה בחלוץ ובמגן שמאלי,אם לא צריך לעשות פה בלאגן
פייר קורנו. היה ציוץ לפני שבוע וקצת שהוא מועמד לטולוז, סנט אטיין, אולימפיאקוס וכו׳ ואוהדים של הקבוצה שלו אמרו שהוא לא ברמה לקבוצות האלה ושאלו אם נגמרו שחקני הכדורגל בעולם שרוצים להביא דווקא אותו

לא ברמה לאולימפיאקוס וטולוז, לא אומר שלא ברמה למכבי חיפה.

https://twitter.com/nehe_dorta/status/1540983190927687686?ref_src=twsrc%5Etfw

מישהו יודע להגיד על מה מדובר?

בכל מקרה הפריגרה הזה בלם בן 23 מאקוואדור
https://www.transfermarkt.com/erick-ferigra/profil/spieler/331501

אפשר להחתים בלם זר רק אם עלי או סונדגרן יקבלו אזרחות.

Shocking4U אמר:
benrey אמר:
זהבי לבד לא יביא להם אליפות, אבל לתת לשחקן חוזה של מליון ורבע דולר לעונה זו הצהרת כוונות, ואני בטוח שגם אם זהבי היה בא ליעקנלה ואומר לו שהוא מעדיף לשחק פה בשביל הסכום הזה ( היפותטית כמובן ), בחיים לא היה משלמים לו את זה.
אני לא בטוח אפילו שלא בצדק. זה סכומים פסיכיים לליגה הישראלית. אם הם לא עושים שלב בתים ואליפות זה כישלון מטורף

שבוע טוב .
בהרבה פחות שחר היה יכול להביא את זהבי בפעם הראשונה ובהפרש של חמישים אלף דולר העדיף לתת לו ללכת למערב גרמניה .

איך בא לי את ירמייף המפלצת גם בא בכושר.
טיפשים תביאו אותו

מה זה אומר הצהרת כוונות? מיץ' משלם שכר גבוה מאוד במונחי הליגה שלנו בכל העשור ומשהו אחרון. הכוונות שלו תמיד להתחרות על אליפות.

רק אני חושב שירמייף עדיף בהרבה על פיירו?
מקווה שאולי זה חלק מהטקטיקה של המועדון - שיחפרו כל היום בתקשורת על פיירו ומשום מקום יציגו את ירמייף

Pralija אמר:
רק אני חושב שירמייף עדיף בהרבה על פיירו?
מקווה שאולי זה חלק מהטקטיקה של המועדון - שיחפרו כל היום בתקשורת על פיירו ומשום מקום יציגו את ירמייף

חחחח אל תבנה על זה

דלוקים על פיירו, חושבים שהוא יעשה פה וואקמה ...בסוף יהיה אידריסו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה