ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:אשכרה הולכים על שמואל שיימן הצרפתי. לא שציפיתי מאלברמן ובכר להביא משהו יותר איכותי, אין לי אמונה בהם. עדיין זה מדכא ומייאש
קולאוטי היה נער פוסטר בבוקה, בבאנפילד הייתה לו עונה אחת טובה.lemmacantor אמר:MHFC4EVER אמר:מה היה הרזומה של קולאוטי שהגיע לפה?
מסיללה? ז'וטאוטאס? קנדאורוב? יעקובו?
ולחילופין סאדאת בוקארי, אוברניאק, דרינצ'יץ, שאראנוב, קראמר, סיינסברי וכו'...
ז'וטא היה שחקן ליגה רוסית טוב. קולאוטי עם עבר בבוקה, בנפילד ושוויץ.
חחחחחח הלוואי שהקונגלזי יבוא במקום פיירו עלאק הפגהDaniel123 אמר:אם אשכרה מביאים לפה את החלוץ הקונגולזי הזה צריך ללכת למסגר ולהפגין בכל הכוח .
זו תהיה בושה .
שיתבייש האפס הזה לא רוצה לפתוח את הכיס ולהנחית כאן שחקנים ראויים .
והוא עוד אשכרה מתקשר לרונן קצב לברך אותו על ההגעה של זהבי .
Daniel123 אמר:אם אשכרה מביאים לפה את החלוץ הקונגולזי הזה צריך ללכת למסגר ולהפגין בכל הכוח .
זו תהיה בושה .
David אמר:חחחחחח הלוואי שהקונגלזי יבוא במקום פיירו עלאק הפגהDaniel123 אמר:אם אשכרה מביאים לפה את החלוץ הקונגולזי הזה צריך ללכת למסגר ולהפגין בכל הכוח .
זו תהיה בושה .
חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:אם אשכרה מביאים לפה את החלוץ הקונגולזי הזה צריך ללכת למסגר ולהפגין בכל הכוח .
זו תהיה בושה .
זאת תהיה ההפגנה הכי מפגרת בהיסטוריה
חזיזוש אמר:אני אישית מאוד אשמח לראות את הקונגולזי פה. הוא נראה מפלצתי ובגיל 22 כבר סוג של אגדת מועדון שם, שחקן שלפני שנתיים בגיל 19 עקבו אחריו בברצלונה. זה בטוח לא פלופ בוא נגיד.
אני רק מהמר, תחושת בטן, שנצטער אם לא נביא אותו.
החלוץ המושאל שלהם בן ה-22 שהבקיע 17 גולים? שאלה טובה. קשה לי להאמין שהם מאוכזבים ממנוApoc אמר:אין למרוקאים (שגנבנו מהם לא מעט לחנים ליציע אגב אז השחקן לפחות ירגיש בבית) אופציית רכישה על הקונגולזי?
לפי טרנספרמרקט יש להם. מדוע לא מממשים?
Daniel123 אמר:David אמר:חחחחחח הלוואי שהקונגלזי יבוא במקום פיירו עלאק הפגהDaniel123 אמר:אם אשכרה מביאים לפה את החלוץ הקונגולזי הזה צריך ללכת למסגר ולהפגין בכל הכוח .
זו תהיה בושה .
בריאות גבר