• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
אין למרוקאים (שגנבנו מהם לא מעט לחנים ליציע אגב אז השחקן לפחות ירגיש בבית) אופציית רכישה על הקונגולזי?
לפי טרנספרמרקט יש להם. מדוע לא מממשים?
החלוץ המושאל שלהם בן ה-22 שהבקיע 17 גולים? שאלה טובה. קשה לי להאמין שהם מאוכזבים ממנו
השווי שוק שלו זה 3 מליון יורו להגיד ישירות עליו שהוא פלופ נשמע לי הזייה שהחלוץ מראה מעונה לעונה שהוא במגמת שיפור כלפי מעלה בעיני להביא אותו זה יהיה הרכש הכי מרשים של החלון לא רואה הגנה בארץ שתעצור אותו

קאליבר לפי הנתונים. הרבה זמן לא צחקתי ככה. אתה יודע מה זה קאליבר? קאליבר = מצטיין. על סמך עונה אחת טובה אתה טוען שהוא חלוץ מצטיין? משעשע
למי אכפת איך הוא היה רלוונטי אלינו אם היו לו כמה עונות טובות? עובדתית הוא הבליח עונה אחת, עובדתית מכבי חיפה היא הקבוצה היחידה שמוכנה לשלם עליו כסף
יש לי תחושה שאתה בעדו רק בגלל שהצעת אותו בנושא הסקאוטינג שלך

David אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
אין למרוקאים (שגנבנו מהם לא מעט לחנים ליציע אגב אז השחקן לפחות ירגיש בבית) אופציית רכישה על הקונגולזי?
לפי טרנספרמרקט יש להם. מדוע לא מממשים?
החלוץ המושאל שלהם בן ה-22 שהבקיע 17 גולים? שאלה טובה. קשה לי להאמין שהם מאוכזבים ממנו
השווי שוק שלו זה 3 מליון יורו להגיד ישירות עליו שהוא פלופ נשמע לי הזייה שהחלוץ מראה מעונה לעונה שהוא במגמת שיפור כלפי מעלה בעיני להביא אותו זה יהיה הרכש הכי מרשים של החלון לא רואה הגנה בארץ שתעצור אותו

כן מגמת עלייה מהליגה הטוניסאית לליגת המרוקאית ממש מרשים

רונן22 אמר:
קאליבר לפי הנתונים. הרבה זמן לא צחקתי ככה. אתה יודע מה זה קאליבר? קאליבר = מצטיין. על סמך עונה אחת טובה אתה טוען שהוא חלוץ מצטיין? משעשע
למי אכפת איך הוא היה רלוונטי אלינו אם היו לו כמה עונות טובות? עובדתית הוא הבליח עונה אחת, עובדתית מכבי חיפה היא הקבוצה היחידה שמוכנה לשלם עליו כסף
יש לי תחושה שאתה בעדו רק בגלל שהצעת אותו בנושא הסקאוטינג שלך

שחקן קאליבר זה שחקן ברמה גבוהה לליגה כמו פלאניץ' ושרי. את זה רואים לפי היכולת של השחקן והנתונים שלו, לא לפי מתי פרץ וכמה עונות עברו מהפריצה.

הטיעון שלך של רק אם הוא היה טוב מספר עונות היית רוצה אותו פה הוא טיעון מגוחך עד כאב ומראה על חוסר הבנה של איזה שחקנים יכולים להגיע ואילו לא רלוונטים בכלל.

שים לב שלא זכורה פעם אחת ב7 שנים האחרונות שהיה שחקן שמועמד למכבי והיית בעדו, מלמד המון על כמה התחושות האלה רלוונטיות.

Smurk אמר:
David אמר:
חזיזוש אמר:

כן מגמת עלייה מהליגה הטוניסאית לליגת המרוקאית ממש מרשים

ליגה עם אותם תקציבים בדיוק כמו בליגה הישראלית המפלצתית.
מכל המועמדים עד עכשיו הקונגולזי הזה נראה לי כמו השיחוק הכי גדול עם פוטנציאל מכירה משמעותית יותר גדול.

היינו צריכים לתת פייט לצהבת ולהחתים שחקן כמו אוסקר אסטופיניאן .
היה מתבקש להחתים חלוץ בסדר גודל כזה ולא להתפשר זו היתה הצהרת כוונות משמעותית גם לאירופה .
הייתי מוכן שיתפשרו על עמדת המגן השמאלי העיקר שיביאו חלוץ ברמה גבוהה, אבל שמתפשרים גם על חלוץ וגם על מגן שמאלי זה כבר יותר מידי .
אפוק, מה איתו עדיין ללא קבוצה ?

מי אמר שאם הוא היה נותן כמה עונות טובות הייתי רוצה אותו פה? מה אתה רוצה?

תגיד שאתה מחזיק מהפוטנציאל שלו
תגיד שאתה מאמין בו למרות שהוא משחק קרוב לעשור בליגות חלשות ונתן עונה אחת טובה. אל תספר לנו שהוא ''קאליבר''. אל תטעה אנשים.

Daniel123 אמר:
היה מתבקש להחתים חלוץ בסדר גודל כזה ולא להתפשר זו היתה הצהרת כוונות משמעותית גם לאירופה .
הייתי מוכן שיתפשרו על עמדת המגן השמאלי העיקר שיביאו חלוץ ברמה גבוהה, אבל שמתפשרים גם על חלוץ וגם על מגן שמאלי זה כבר יותר מידי .

מה גורם לך לחשוב שהקונגולי (שחקן הרכב בנבחרת מגיל 21) הוא התפשרות? מעבר לתחושה שלך שהליגה המרוקאית היא שכונה ולהבקיע שם 17 גולים בעונה כל אחד יכול

רונן22 אמר:
מי אמר שאם הוא היה נותן כמה עונות טובות הייתי רוצה אותו פה? מה אתה רוצה?

תגיד שאתה מחזיק מהפוטנציאל שלו
תגיד שאתה מאמין בו למרות שהוא משחק קרוב לעשור בליגות חלשות ונתן עונה אחת טובה. אל תספר לנו שהוא ''קאליבר''. אל תטעה אנשים.

אחלה קאליבר.
ולהגיד שהרזומה שלו מביך כי נתן רק עונה אחת טובה ולא כמה זה מגוחך, הוא לא היה מועמד אם היה נותן כמה.

Daniel123 אמר:

עדיין ללא קבוצה ועדיין לא שומע שמקשרים אותו לקבוצה כלשהי.
כמובן שלדעתי עניין של זמן עד שיקבל הצעה של 2 מיליון יורו מאיזה מועדון באחת ממדינות המפרץ.

חלוץ בן 27 עם עונה אחת טובה. מה מגוחך? זה רזומה מביך לכל הדעות, איך אפשר לטעון אחרת?
אתה יכול לטעון שבליגה שלנו הוא ישפר משמעותית את הרזומה שלו, אבל עובדתית הרזומה שלו עד כה מביך מאוד.

מביך בסטנדרטים של בן אדם שמעולם לא היה בעד אף רכש של הקבוצה שלו, כן.
לא בסטנדרטים אובייקטיבים. זה לא רזומה מדהים, אבל זה בטח לא "מביך" להבקיע 15 שערים בליגה צרפתית שנייה.
לא רואה איך אפשר להשוות את זה לשחקנים שהביאו לפה כמו דוניו ודה חסוס וכל הפמלייה.
יש פה בעיה של ציפיות אם אתה מצפה לשחקנים שיש להם רזומה שהוא לא "מביך" בעיניך, כלומר של כמה עונות טובות בליגה צרפתית שנייה או בלגיה.

אני מדבר עובדות, כמו שאתה אוהב. אתה יכול לטעון שאנחנו לא יכולים להביא שחקנים עם רזומה יותר טוב משלו, אני לא נכנס לזה, אני לא סקאוט שמחפש שחקנים. אני לא ילד מנג'ר מגודל
עובדתית הרזומה של פיירו מביך מאוד. זה הכל

רונן, אם הטענה שלך היא שבסכומים האלה אפשר להביא קאליברים, אז תוכיח. תראה העברות מהשנה בסכומים המדוברים (1.5 מיליון יורו ו500 אלף יורו שכר) שבהן עברו קאליברים.
בהינתן הסכומים והאטרקטיביות של ישראל, זה כנראה הכי טוב שאפשר לקבל. בשביל לקחת את הצעד הבא צריך לתת מיליון יורו משכורת וסכומי העברה של 3 מיליון יורו בדומה למה שהצהבת עושים.

צריך להפסיק לענות לו. כל המטרה שלו זה לעצבן אנשים.

עובדתית הגיעו ויגיעו לפה שחקנים עם רזומה קצת יותר מרשים משל פיירו. אני לא צריך להוכיח כלום, אני לא סקאוט

אגב יש לקונגולזי 15 שערים ב 27 הופעות לא כמו שכתוב ב transfermarkt (כולל 2 ב 2 המשחקים האחרונים מ 22.06 ו 25.06 )

תקציר המשחק מיום רביעי האחרון

[bbvideo]https://www.youtube.com/watch?v=BsxWX-m_l_E[/bbvideo]

תקציר המשחק משבת

[bbvideo]https://www.youtube.com/watch?v=4l7gJCE130I[/bbvideo]

המשחק בשבת היה המשחק האחרון של העונה.

Wydad זכו באליפות שנייה ברציפות.
הקונגלוזי מלך השערים של הליגה.

אני אישית הייתי שמח אם היה בא.

הוא לפחות לא עם האף למעלה כמו פיירו.

מה גם שהוא מגיע בכושר משחק.

רונן22 אמר:
עובדתית הגיעו ויגיעו לפה שחקנים עם רזומה קצת יותר מרשים משל פיירו

תן שמות ואני אסביר לך למה זה לא בדיוק נכון ואיפה ההבדלים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה