• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מישהו יודע לתת קצת פרטים על הפציעה שלו שנה שעברה? כמה זה יכול להשפיע?

יכול להיות שהוא בכלל יושאל חזרה לבית''ר או לקבוצה אחרת.

בכל אופן הייתי נותן צ'אנסים להרבה מושאלים שלנו במחנה והלאה, יש כמה עמדות ששחקנים צעירים יכולים להשלים לנו במידה והם ברמה (כל שחקן אמצע בקישור, מ6 עד 10, שחקן כנף)

לדעתי החתמה טובה אם וכאשר.
אנחנו מאבדים השנה 2 קשרי אמצע (רודרי ואבו פאני) וצריך להביא תחליף.
קארצב שכולם גומרים עליו, לא ריאלי ואני לא בטוח שגם יותר טוב מזרגרי.
ילד בן 19 וחצי שכבר נתן שפשוף בליגת העל, עם הרבה פוטנציאל.
אני חושב שיש לו עתיד והוא יוכל לעזור לנו בעמדה שלו.

יש פה נטיה לקטול בלי סוף.
כדורגל זה לא לפי תחושות של החתמות, זה לפי ביצוע בפועל.
כן, הוא יכול להיות פלופ, אבל הוא גם יכול להיות שיחוק. הפסימיות פה מבאסת.
ד"א בינתיים פורסם רק בחלומות של בן דור. נראה.

Apoc אמר:
אמרתי בעבר שלדעתי מכירה של אבופאני (מהלך בלתי נמנע) צריכה לגרור הבאה של 6 ולא של עוד 8 כמו אבופאני, כי זה הצורך שלנו מבחינת הסגל
זרגרי זה בהחלט 6, העניין הוא שהוא בוסר ולא בטוח כמה הוא יוכל להתקדם בתור שחקן גיבוי אצלנו
וגם אם יתקדם זה יהיה על חשבון נטע? מוזר מאוד בקיצור, אבל לא בלתי מובן

למה של 6 ולא של 8?

Ohad אמר:
Daniel123 אמר:
Ohad אמר:
שחר אוהב את בית"ר ,לא פעם ראשונה שהראשונה זקוקה להכנסה על מנת להחזיק את הראש מעל המים והג'נטלמן מכניס יד וקונה עוד אופיר קריאף .

מה עם לעזור לקבוצה שלו ?
איזה אפס פשוט לא ייאמן .

שחר בשנות ה80 היה ספונסר של המנורה ומעולם לא הסתיר את חיבתו למנורה .
דיבור נגוע של בן אדם מנותק .
שחר תומך בספורטאים אולימפיים .
הכל חוץ מאפס .
הלוואי ואחד המנהלים יעלה אותך פה לvar ויתן לך מסובבת מהפורום .

כן, אני חושב שהמדיניות שלו לאט לאט ממתגת אותנו כהמועדון השני בגודלו בארץ .
אז סליחה שאני אוהד עם שאיפות שמתיימר שהקבוצה שלו תהיה הכי חזקה, הכי טובה עם השחקנים הכי טובים .
מאוד מציקה לי המדיניות הכושלת והחסכנית שלו .
אז אני חושב שהוא אפס ואתה לא תקבע שאני בן אדם מנותק וזו בטח לא סיבה לחסום אותי מהפורום .
בקיצור, לך תשתה מים קרים .

צנצי:
מכבי חיפה סיכמה עקרונית על הצטרפותו של המגן השמאלי של אוביידו, הצרפתי פייר קורנו. מדובר במגן הפותח של קבוצת הליגה השניה מספרד, העסקה אמורה להיסגר בשבוע הבא. בכך האלופה מתחזקת משמעותית בהגנה אחרי שהנחיתה גם את המגן מסגל נבחרת שבדיה, דניאל סונדגרן

KevinDurant אמר:
אגב, פורסם היום שאאק אתונה הציעו 1.3 מיליון יורו על קארצב וסורבו, למי שחושב שאפשר להביא אותו.

איך אתה אוכל את הספינים האלה כל פעם מחדש. סגל ייסרב ל1.3 מיליון יורו על קארצב, ברורררר. סגל סירב ל1.3 מיליון יורו על קארצב כמו שליידנר מבוקש בסרייה א.

silvas אמר:

בוא, קארצב שחקן יותר טוב מזרגרי (למרות שאני חושב שהוא אוברייטד)

אגב, לא בן דור פרסם את זה אלא גיא בן זיו, הכתב של בית''ר

Smurk אמר:
Apoc אמר:
אמרתי בעבר שלדעתי מכירה של אבופאני (מהלך בלתי נמנע) צריכה לגרור הבאה של 6 ולא של עוד 8 כמו אבופאני, כי זה הצורך שלנו מבחינת הסגל
זרגרי זה בהחלט 6, העניין הוא שהוא בוסר ולא בטוח כמה הוא יוכל להתקדם בתור שחקן גיבוי אצלנו

למה של 6 ולא של 8?
מוחמד לא באמת 6, זרגרי שחקן שונה מנטע ומוחמד בסגנון כ6 וגם ג'אבר, גם נטע וגם מוחמד יכולים לשחק את ה8 כביכול, אל תשכח שאנחנו משחקים עם שרי בקישור גם ברוב העונה

Ohad אמר:
Daniel123 אמר:
Ohad אמר:
שחר אוהב את בית"ר ,לא פעם ראשונה שהראשונה זקוקה להכנסה על מנת להחזיק את הראש מעל המים והג'נטלמן מכניס יד וקונה עוד אופיר קריאף .

מה עם לעזור לקבוצה שלו ?
איזה אפס פשוט לא ייאמן .

שחר בשנות ה80 היה ספונסר של המנורה ומעולם לא הסתיר את חיבתו למנורה .
דיבור נגוע של בן אדם מנותק .
שחר תומך בספורטאים אולימפיים .
הכל חוץ מאפס .
הלוואי ואחד המנהלים יעלה אותך פה לvar ויתן לך מסובבת מהפורום .

המנהלים פה באותה דעה על שחר.

KevinDurant אמר:
silvas אמר:

Smurk אמר:
Apoc אמר:

למה של 6 ולא של 8?
מוחמד לא באמת 6, זרגרי שחקן שונה מנטע ומוחמד בסגנון כ6 וגם ג'אבר, גם נטע וגם מוחמד יכולים לשחק את ה8 כביכול, אל תשכח שאנחנו משחקים עם שרי בקישור גם ברוב העונה

אני גם לא חושב שעלי 6, ברק רואה אותו 6 ואם אני זוכר נכון גם אדם האנליסט הצמוד אליו אמר שזו העמדה שהם רוצים אותו בה. אם יש שינוי בחשיבה והוא יתחיל לשחק כ-8 מבורך, אני לא בטוח שזה המקרה.

רונן22 אמר:
KevinDurant אמר:
אגב, פורסם היום שאאק אתונה הציעו 1.3 מיליון יורו על קארצב וסורבו, למי שחושב שאפשר להביא אותו.

איך אתה אוכל את הספינים האלה כל פעם מחדש. סגל ייסרב ל1.3 מיליון יורו על קארצב, ברורררר. סגל סירב ל1.3 מיליון קארצב כמו שליידנר מבוקש בסרייה א.
מה זה 1.3 מיליון יורו? מכר את סבע ב2 מיליון יורו, את מוחמד ב1.3 מיליון יורו, את מלדה ב1.5 מיליון יורו וקארצב סה''כ בן 22

קארצב הרבה יותר פיזי וחזק, זה היתרון הגדול שלו פה על הליגה.
והוא גם יודע לקדם את המשחק.

נטע איבד מאוד לדעתי מהיכולת שלו להחזיק אמצע, איבד מהמהירות וכבר לא חוטף כדורים, יכול לשחק בעיקר 8 כרגע.

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
silvas אמר:

Smurk אמר:
למה של 6 ולא של 8?

אני גם לא חושב שעלי 6, ברק רואה אותו 6 ואם אני זוכר נכון גם אדם האנליסט הצמוד אליו אמר שזו העמדה שהם רוצים אותו בה. אם יש שינוי בחשיבה והוא יתחיל לשחק כ-8 מבורך, אני לא בטוח שזה המקרה.
לא יודע לגבי שינוי בחשיבה, אני יודע שאחרי העזיבה של רודריגז אין באמת 6 קלאסי באמצע, למרות שזרגרי עשה עונה מזעזעת בבית''ר ויש לו בעיות בגב

amitoima אמר:
קארצב הרבה יותר פיזי וחזק, זה היתרון הגדול שלו פה על הליגה.
והוא גם יודע לקדם את המשחק.

נטע איבד מאוד לדעתי מהיכולת שלו להחזיק אמצע, איבד מהמהירות וכבר לא חוטף כדורים, יכול לשחק בעיקר 8 כרגע.
נטע שחקן הרבה יותר טכני ואיכותי עם הכדור מקארצב, הוא הקשר אחורי שמקדם משחק הכי טוב בליגה בפער.

הבעיה של נטע (בטח אחרי הפציעה) היא פיזיות וקצב משחק

Smurk אמר:
Apoc אמר:

למה של 6 ולא של 8?

כי אין לנו 6 אמיתי. לביא ומוחמד יכולים לשחק 6 ו8 אבל בתור 6 הם לא מתאימים ואחראים מספיק.
רציתי את קארצב אבל נראה שלא יקרה בחיים.

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:

למה של 6 ולא של 8?

כי אין לנו 6 אמיתי. לביא ומוחמד יכולים לשחק 6 ו8 אבל בתור 6 הם לא מתאימים ואחראים מספיק.
קארצב יותר אחראי מנטע ועלי?
נו באמת

MHFC4EVER אמר:
Apoc אמר:
Smurk אמר:
למה של 6 ולא של 8?

קארצב יותר אחראי מנטע ועלי?
נו באמת

אחראי בהגנה כן, אחראי בקטע של משמעת ומכות ואלימות ברור שלא, אבל מי דיבר על זה.

KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:
KevinDurant אמר:

איך אתה אוכל את הספינים האלה כל פעם מחדש. סגל ייסרב ל1.3 מיליון יורו על קארצב, ברורררר. סגל סירב ל1.3 מיליון קארצב כמו שליידנר מבוקש בסרייה א.
מה זה 1.3 מיליון יורו? מכר את סבע ב2 מיליון יורו, את מוחמד ב1.3 מיליון יורו, את מלדה ב1.5 מיליון יורו וקארצב סה''כ בן 22

עזוב סכומים. אתה לא יכול להשאיר בנתניה שחקן שמבוקש במועדונים מכובדים מבלגיה ויוון. ספינים בשקל

אני חושב שנטע הרבה יותר טוב כ-6 מאשר כ-8. כן כרגע הוא קציצה שמפסידה כל מאבק פיזי אבל ביכולת סבירה הוא חד משמעית 6 ולא סתם 6, ה-6 הכי טוב בארץ.

לא הייתי מסיק יותר מדי מסקנות מהעונה האחרונה של זרגרי בבית"ר. סיטואציה שאי אפשר להצליח בה.

השאלה היא בסופו של דבר המחיר. אם הוא מגיע בחצי מיליון יורו, זה סביר לשחקן עם פוטנציאל.
הבעיה היא שאני חושב שהסכומים הרבה יותר גבוהים - ואת אלה עדיף היה להשקיע בזרים יותר איכותיים.

גם בעשור הגרוע שלנו - הבעיה מעולם לא הייתה קמצנות, אלא שימוש לא נכון בכסף. גם זרגרי נשמע ככזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה