• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
הכתב הצרפתי אומר שהדד ליין של פיירו זה היום.
מעניין אם הקונגולזי הוא האופציה השנייה.

אגב, גם הוא לא יהיה עסקה זולה לטעמי ואני לא אתפלא אם גם המרוקאיים ירצו להשאיר אותו, נתן שם איזה 20 גולים

לפי טרנספרמרקט יש להם אופצית רכישה

רונן22 אמר:
יש למועדון המרוקאי הזה כסף לרכוש אותו?
אף אחד לא יודע מה הסעיף שם והכל אבל הם מועדון גדול (לקחו אליפות, זכו בליגת אלופות של אפריקה) אז אני מניח שכן

ab1729 אמר:
חזיזוש אמר:
רונן22 אמר:
1.1 מיליון יורו על דין דוד + מיליון יורו על צ'יבוטה = 2.1 מיליון יורו. 2.1 מיליון יורו + 1.6 מיליון יורו על פיירו = 3.7 מיליון יורו על שחקני התקפה כאלה בינוניים. תודה אלברמן, תודה בכר.
חכה שתראה בפריימרליג כמה מוציאים שם על חלוצים אתה בכלל תתחרפן אחי אבל סתם שאלה אוף טופיק יוצא לך לפעמים לראות כדורגל או שאתה רק אובססיבי ללדאוג לתזרים בריא של המועדונים

כל אדם הגיוני שדואג למועדון שלו ירצה שתזרים המזומנים יתנהל באחריות, כדי שלא נהיה נתונים לחסדיו של בעלים זה או אחר.
אם שחר מחליט לעזוב, או מאבד את היכולת שלו להזרים כספים - לא קורה לנו כלום.
כשבעלים שמממן חצי תקציב עוזב - יש משבר של כמה שנים במקרה הטוב. יש מספיק דוגמאות בארץ, וגם בחו"ל - מלאגה, דרבי קאונטי וכו'.

די נו די מה אתה עונה לי ברצינות
זה אובייס

קורנו הזה מרגיש לי כמו התרגיל סוכנים הקלאסי של רצינו את פלוריאן מיגל אבל הוא לא ריאלי, אז הנה מישהו עם פרופיל דומה (אבל הרבה פחות טוב)

כרמליסט ירוק אמר:
קורנו הזה מרגיש לי כמו התרגיל סוכנים הקלאסי של רצינו את פלוריאן מיגל אבל הוא לא ריאלי, אז הנה מישהו עם פרופיל דומה (אבל הרבה פחות טוב)

מעבר לקריירה ולשווי שוק, הפרופיל שונה מאד. להבנתי, מיגל שחקן הגנתי שיודע לשחק גם בלם כשקונרו התקפי ומתאים גם לשחק באגף ב-3-5-2. זה בעיני מעלה יותר תהיות בנוגע לסקאוטינג ולטקטיקה שמתוכננת לעונה הבאה.

אני יכול להניח שהבחירה באחד מהם תנבע מהחלוץ שיגיע ומהסבירות להביא לפה עוד בלם.

במועדון קבעו כבר טיסה לפיירו בין רביעי לחמישי והוא סוג של התחרט כי רוצה יותר כסף.

ניר זה נכון שהמעודון הציע לו 550 אלף יורו ל3 שנים והוא לא מתלהב להגיע?

David אמר:
ניר זה נכון שהמעודון הציע לו 550 אלף יורו ל3 שנים והוא לא מתלהב להגיע?

חד משמעית לא , אם זה היה המצב הוא היב נוחת פה.
הוא דורש 600

אפשר להביא שחקן יותר טוב ב600 אלף יורו ו1.5 מיליון על הכרטיס

יכלה שירדו ממנו 600 אלף לעונה הוא לא שווה, אוסטפאניין יעלה משהו 800 ובא חופשי

נראה לך ששחקן כמו אסטופיניאן לא ימרח אותך איזה חודש כי הוא מחכה להצעות טובות יותר מישראל?

שלום לכולם שמח להצטרף אחרי שנים של מעקב אחרי הפורום.
לפי דעתי במועדון כבר מבינים כמה ימים שפיירו לא באמת רלוונטי,הוא מושך אותנו יותר מדי זמן.
במידה מסוימת אולי זה נוח להם שהוא בכותרות (השם כבר בכל מקרה בחוץ) ובמקביל ומנסים לסגור מועמד אחר.
בכל מקרה מקווה מאוד שחלוץ ומגן ינחתו פה לפני היציאה למחנה או ישירות למחנה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה