ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לפי הטרנספרמרקט (לא המדד הכי אמין מודה) הוא שווה 1.30. איך הגעת ל3 מיליון יורו?חזיזוש אמר:Undertheknife אמר:פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
מכבי נתניה עם שליש תקציב הביאו את פאקינג טוומאסי ומגן שמאלי 2 רמות מעל היצור הגולם הצרפתי.
תוסיפו לזה את העזיבה של רודריגז ופאני, ממש שגעון של עבודה אלברמן.
חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויות
David אמר:אמן שיפתיעו ויביאו את יראמייף או חלוץ בעל רזומה מרשים אחר לא שאני פוסל תקונגלזי אבל לעונה הזאת ספציפית אנחנו צריכים חלוץ מוכח
Shocking4U אמר:לפי הטרנספרמרקט (לא המדד הכי אמין מודה) הוא שווה 1.30. איך הגעת ל3 מיליון יורו?חזיזוש אמר:Undertheknife אמר:פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
מכבי נתניה עם שליש תקציב הביאו את פאקינג טוומאסי ומגן שמאלי 2 רמות מעל היצור הגולם הצרפתי.
חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויות
Shocking4U אמר:לפי הטרנספרמרקט (לא המדד הכי אמין מודה) הוא שווה 1.30. איך הגעת ל3 מיליון יורו?חזיזוש אמר:Undertheknife אמר:פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
KevinDurant אמר:ממה שאני יודע ומעריך החלוץ זה לא הקונגולזי
KevinDurant אמר:ממה שאני יודע ומעריך החלוץ זה לא הקונגולזי
אתה רשמת שהוא שווה 3 מיליון יורו ואני יורה שטויות חסרות בסיס?חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אני מאלה שלא התלהבו בכלל מפיירו וכן לדעתי הוא עדיף בכמה רמות על אמבנזה. ואני מוכן להתערב איתך באישי שאם הוא מגיע הוא פלופ ברמה של סיידובה סומא אם לא יותר.חזיזוש אמר:מטורף איך כולם פה היו בדיכאון ואמרו שפיירו בלוף וברגע שהוא לא מגיע אומרים פאק איזו אבידה
הקונגולזי לא פלופ ולא נעליים
אני אתערב איתך בכיף על זה. אתה יורה שטויות חסרות בסיס
GKagelmacher אמר:לכל המצקצקים לגבי חסן. תמיד שהוא קורץ יוצאת הודעה. בואו נראה מחר מה יוליד יום.
David אמר:אמן שיפתיעו ויביאו את יראמייף או חלוץ בעל רזומה מרשים אחר לא שאני פוסל תקונגלזי אבל לעונה הזאת ספציפית אנחנו צריכים חלוץ מוכח
חלום
David אמר:KevinDurant אמר:ממה שאני יודע ומעריך החלוץ זה לא הקונגולזי
אני קיבלתי מידע על השוודי אבל מעדיף לא להגיד כי אני מקבל נזיפות על הטרלות אני פה עם אזיקים על הידיים חחח
Smurk אמר:שיקחו את הזמן למצוא חלוץ חדש. לא צריך להיכנס לפאניקה, את אולימפיאקוס לא נעבור גם עם טרזגה בחוד
Undertheknife אמר:מי זה החסן הזה לעזאזל?