• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
silvas אמר:
GKagelmacher אמר:
אם ירמייף בבאר שבע זה יהיה חתיכת ביזיון, כרגע ההצעה שלהם על סך 400 אלף יורו זה על גבול המעליב. לגבי אסטופיניאן לדעתי אוברייטד וחוץ ממשחק ראש אין בו כלום, האופציה היחידה להביא אותו לפה זה חוזה גבוה ולהמתין לסוף החלון כי הוא יעדיף למצות אופציות אחרות.

silvas אמר:
יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהם לא כוכבי על בליגות האלה והם מספיק טובים למכבי חיפה.
בהנחה וצוות הסקאוטינג והאימון שלנו מבינים קצת בכדורגל, אני בטוח שהם מביאים שחקנים שישדרגו אותנו. קשה לי להאמין שינחתו פה סתם שחקנים כי זה מה יש.
מארק ואליינטה למשל, שיחק בליגה 2 מרבית הקריירה, לא יודע עד כמה הוא נחשב כוכב בספרד...
היה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן. רק זה שהוא פציע גמר אותו.
דבאלישווילי היה גולר בפאקינג ריגה בלטביה... לא תגידו ליגה שניה בצרפת ועדיין היה אחד החלוצים הטובים שנחתו פה.

השיפוט המהיר והמוקדם שלכם כאילו אתם כל חייכם עסקתם בסקאוטינג והייתם אנליסטים מיותר לטעמי.

ואליינטה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו שחקן?

כן כן, אחד הטובים.
מסכים איתך גם אני אהבתי את ולייאנטה היה בלם איכותי שפוט הגיע אלינו בטיימניג לא נכון

אם העלויות של ירמייף זה באמת לכיוון המיליון יורו תג מחיר ועוד 400 אלף שכר אז לא מבין למה הם לא הולכים עליו בטח עכשיו כשב״ש הולכת אז זה נראה ריאלי גם לקבוצות ישראליות. במיוחד אם פיירו לא רוצה להגיע.

Kaka אמר:
ירמייף לא התאים מקצועית לדרישות של הצוות.

והקןנגולזי כן. איזה שטויות. חלוץ אש לא יודע איך אפשר לא לחטוף אותו.

Daniel123 אמר:
ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .
אני לא אתפלא אם ב"ש יגישו הצעה גם עליו .
שאלברמן יתעורר כבר, מקסימום יסרב לפחות שינסו .

אח שלי שחרר,
אם קרוז אזול מעוניינת בו - הוא ישחק שם.
החלוץ הבכיר שלהם (ג'ונתן רודריגז מאורוגוואי) מרוויח שם קרוב למיליון אירו בעונה.
אצלינו לא משלמים שככר ברמות האלה.
עכשיו תגיד לי בתור אוסקר - לאן תלך? לליגה בשפת האם שלך, שם כל השחקנים מקסיקנים או דרום אמריקאיים בשכר של סביב מיליון אירו או למדינה מזרח תיכונית בשכר שהוא חצי מזה במקרה הטוב?
ואם עדיין אתה צריך הסבר נוסף - תפריד בין תקציב רכש (קנייה) לשכר שוטף.

GKagelmacher אמר:
Kaka אמר:
ירמייף לא התאים מקצועית לדרישות של הצוות.

והקןנגולזי כן. איזה שטויות. חלוץ אש לא יודע איך אפשר לא לחטוף אותו.

אין לו מהירות.

dyarok אמר:
Daniel123 אמר:
ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .

אח שלי שחרר,
עכשיו תגיד לי בתור אוסקר - לאן תלך? לליגה בשפת האם שלך, שם כל השחקנים מקסיקנים או דרום אמריקאיים בשכר של סביב מיליון אירו או למדינה מזרח תיכונית בשכר שהוא חצי מזה במקרה הטוב?

יש קבוצות במקסיקו שגם משלמת הרבה יותר מזה. הצרפתי הזה פלוראן תובאן (איך שלא רושמים את השם שלו) מרוויח 6 מיליון דולר בעונה.

Smurk אמר:
בספורט 5 אומרים ששחר עשוי לשלוח שחקנים בהשאלה לבית"ר. אין לי בעיה עם זה, לזרוק להם את דהן ונחמני שיהיו שחקני הרכב.

גם כאלב, אה רגע..

מאיפה למקסיקנים יש כל כך הרבה כסף לשפוך על כדורגל?
עסקאות סמים?

הם יכולים להביא את ירמייף, יכולים לנסות את אסטופניאן ויכולים לנסות את הקונגולוזי. אבל הם נעולים על פיירו שבוודאות הוא לא האופציה הזולה. כנראה שיש להם סיבה.

Shocking4U אמר:
הנכדה של (צייצה ומחקה)

https://imgur.com/a/qsiiij7

ברור. כי זה לא עוד 50 שקל. סבא שלה יצא מאוד מאוד ריווחי שנה שעברה. מעניין אם היא רוצה לדבר על עמלת ״ גרין פלוס״. עוד דרך מקסימה לגנוב אוהדים .

בירקי אמר:
Shocking4U אמר:
הנכדה של (צייצה ומחקה)

https://imgur.com/a/qsiiij7

ברור. כי זה לא עוד 50 שקל. סבא שלה יצא מאוד מאוד ריווחי שנה שעברה. מעניין אם היא רוצה לדבר על עמלת ״ גרין פלוס״. עוד דרך מקסימה לגנוב אוהדים .
הקטע הבאמת מתסכל זה שאני מוכן להתערב שאם המועדון היה מתחייב שכל שקל שיכנס ילך ישירות בחזרה כדי לשדרג את הקבוצה ולהביא שחקנים ברמה גבוהה אז אוהדים יהיו מוכנים גם לשלם 300 שקל יותר.

אבל כשהעליית מחירים מתבצעת בגלל ״העלייה במשק״ ואין שום ראייה לכך שהשקעה נוספת מצד האוהדים תוביל לשדרוג ברגש אני יכול להבין כל אוהד שנהיה מתוסכל מעליית המחירים.

dyarok אמר:
Daniel123 אמר:

אח שלי שחרר,

בגלל שהוא צעיר יחסית, יש מצב שהייתי שוקל הצעה מישראל מקבוצה שמתמודדת על תארים ועשויה לשחק במפעל אירופאי .
עם כל הכבוד לכסף במקסיקו, מה כזה אטרקטיבי בלשחק שם ?
הייתי שוקל לבוא לאיזה שנה, שנתיים ואז הולך לעשות את הכסף הגדול .
מה שבטוח, לא הייתי פוסל על הסף .

יענקלך יכול להנות ביהירות ממצבו. קיץ אחד שיחזור לישון ברמת הישראלים שאפשר לחזק את הקבוצה, זה נזק שייקח שנים לתקן

ההודעה של הנכדה מתחילה להזכיר לי למה הייתי תומך גדול במחאת יענקלך כנראה שההתנשאות הזלזול והיוארה עוברים במשפחה

ברור. חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת . אין לי ספק שהמחאה תחזור במוקדם או במאוחר.

מישהו יודע לאמוד את ההכנסות של מכבי חיפה בעונה שעברה ?
אני בטוח שמזה שנים לא היה לשחר כ"כ הרבה הכנסות מהקהל .

דרך אגב אני חדש פה ומהוותיקים של הפורום הישן של קבסה איתן רייטר לחיאני וכמובן חסן הגדול שכמה ילדים פה זלזלו בו כל קריצה של חסן שווה זהב בניגוד לכל הסלבים והציקוים למינהם אין לי ספק ש2 סגורים פה מעריך שהמגן והעמוד הגבוהה

דם ירוק אמר:
דרך אגב אני חדש פה ומהוותיקים של הפורום הישן של קבסה איתן רייטר לחיאני וכמובן חסן הגדול שכמה ילדים פה זלזלו בו כל קריצה של חסן שווה זהב בניגוד לכל הסלבים והציקוים למינהם אין לי ספק ש2 סגורים פה מעריך שהמגן והעמוד הגבוהה

סביר יותר שמדובר בזרגרי מאשר בפיירו כי עדיין יש ספינים לגביו והקריצה הייתה אתמול בערב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה