• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
מישהו יודע לאמוד את ההכנסות של מכבי חיפה בעונה שעברה ?
אני בטוח שמזה שנים לא היה לשחר כ"כ הרבה הכנסות מהקהל .

אין לדעת מהמרצנדייז והגרין פלוס אלה רווחים שלעולם לא תוכל לדעת אותם במדוייק פעם אחת קניאס עיצבן אותי שאמר שהרווח של חיפה מנייקי זה 10 אחוז וזה בכלל לא נכון כול מי שעובד עם נייקי זה 50 אחוז רווח זה חצי חצי

דם ירוק אמר:
דרך אגב אני חדש פה ומהוותיקים של הפורום הישן של קבסה איתן רייטר לחיאני וכמובן חסן הגדול שכמה ילדים פה זלזלו בו כל קריצה של חסן שווה זהב בניגוד לכל הסלבים והציקוים למינהם אין לי ספק ש2 סגורים פה מעריך שהמגן והעמוד הגבוהה

אנשים אוהבים קודם כל לזלזל בלי לדעת מה עומד מאחורי. עזוב אין מה להתעסק.

חלאס עם השטויות של הרשתות החברתיות ואנשים שלא עובדים במועדון וקורצים למיניהם

למה לאנשים עומד ה….. כול פעם שהחזן הזה קורץ זה מצחיק

אין בעיה שהנכדה תתחייב שכל שקל הולך לחיזוק ובכיף נשלם. הזויה
כל קיץ אותו הדבר,הוא מסרב להשתתף בסכומים ה״הזויים״ על שחקנים
סבאל׳ה תתקדם הכדורגל והשכר השתנה מלפני 20 שנה.

אגב בקשר לפיירו אני לא מבין את האנטי. ממה שראיתי מדובר בחלוץ שפיזית הוא מעל הליגה, אבל נראה גם יחסית טכני וגולר ובגיל של שיא הקריירה. חוץ מהעונה האחרונה שהוא ממש התפוצץ גם בעונות לפני הוא נתן גולים בקבוצה שהיא לא אימפריה בליגה השנייה בצרפת. ברור שיש סיכוי גם ליפול איתו אבל אני אשמח אם יגיע. דווקא המגן נראה כמו פלופ קלאסי

ברק.י אמר:
דם ירוק אמר:
דרך אגב אני חדש פה ומהוותיקים של הפורום הישן של קבסה איתן רייטר לחיאני וכמובן חסן הגדול שכמה ילדים פה זלזלו בו כל קריצה של חסן שווה זהב בניגוד לכל הסלבים והציקוים למינהם אין לי ספק ש2 סגורים פה מעריך שהמגן והעמוד הגבוהה

סביר יותר שמדובר בזרגרי מאשר בפיירו כי עדיין יש ספינים לגביו והקריצה הייתה אתמול בערב.

אפשר לדעת איפה קורות הקריצות האלו

אין עוקב אחרי הקריצות של חסן, כשהוא קורץ זה סגור.
הוא פרסם 2 קריצות, זה אומר שיש 2 החתמות בדרך בוודאות. ב-3,4 שנים האחרונות הוא לא חירטט באף קריצה.

silvas אמר:
אין עוקב אחרי הקריצות של חסן, כשהוא קורץ זה סגור.
הוא פרסם 2 קריצות, זה אומר שיש 2 החתמות בדרך בוודאות. ב-3,4 שנים האחרונות הוא לא חירטט באף קריצה.
אמת, אבל יש לי תחושה שהפעם אולי הוא הימר באחת מהן על פיירו שזה עדיין לא נסגר אבל כנראה אתמול בערב הכיוון היה יותר חיובי.
לא חושב שהוא יקרוץ על זרגרי, לא רוצה להאמין שזרגרי סגור, סתם כי אני לא מחזיק ממנו.

David אמר:
פיירו העלה באינסטגרם משהו עם לב ירוק נראה לי הוא בדרך אלינו

בפעם הבאה זה שבוע בחוץ

Apoc אמר:
חלאס עם השטויות של הרשתות החברתיות ואנשים שלא עובדים במועדון וקורצים למיניהם

שמעתם ?

Daniel123 אמר:

הערכה להכנסות מכבי חיפה מקהל עונת 21/22:
19,000 מנויים רגילים במחיר ממוצע של 1,000 שקל - 19 מיליון
2,000 מנויי VIP במחיר של 4,000 שקל - 8 מיליון
13,000 מנויי קונפרנס במחיר של 500 שקל ממוצע - 6.5 מיליון
מוקדמות אירופה סה"כ 75,000 אוהדים במחיר של 80 שקל ממוצע - 6 מיליון
משחקי גביע - 60,000 אוהדים במחיר ממוצע של 50 שקל - 3 מיליון
כרטיסים לליגה - סדר גודל של עוד 80,000 כרטיסים במחיר ממוצע של 80 שקל - 6.4 מיליון
עוד 1.5 מיליון בערך רק על עמלות למשחקי חוץ וגביע (!!!!!)
גרין פלוס - בערך 10,000 אוהדים עם גרין פלוס - כלומר 1.2 מיליון שקל
כרטיסים בודדים לקונפרנס - בערך עוד 10,000 במחיר ממוצע של 100 שקל - מיליון

סה"כ מעל 50 מיליון שקל נטו ממנויים וכרטיסים. בלי מענקים מאופ"א, מהמנהלת, גביע הטוטו, זכויות שידור, ספונסרים, מרצ'נדייז וכו' וכו'

חסן זה מהמנהלים של הפורום הקודם (שהלוואי שהרמה פה תגיע לחצי ממה שהיה שם) מאור בורג שהיום משמש כסקאוט היה משתמש פעיל שם וחבר טוב של חסן
אז סביר מאוד להניח שהקריצות הם לא לחינם וגם מקרי העבר הוכיחו שהוא אף פעם לא פיספס. דרך אגב היום הוא קורץ בקבוצה סגורה של 200 איש שנקראת הפליטים שמורכבת מאנשים בולטים שהיו בפורום הקודם

דם ירוק אמר:
חסן זה מהמנהלים של הפורום הקודם (שהלוואי שהרמה פה תגיע לחצי ממה שהיה שם) מאור בורג שהיום משמש כסקאוט היה משתמש פעיל שם וחבר טוב של חסן
אז סביר מאוד להניח שהקריצות הם לא לחינם וגם מקרי העבר הוכיחו שהוא אף פעם לא פיספס. דרך אגב היום הוא קורץ בקבוצה סגורה של 200 איש שנקראת הפליטים שמורכבת מאנשים בולטים שהיו בפורום הקודם

יכול להיות שהחסן הזה היה גם האיש גדר של הקופים ? או מתופף בתופים ?

IdoMaccabi אמר:
Daniel123 אמר:

כרטיסים לליגה - סדר גודל של עוד 80,000 כרטיסים במחיר ממוצע של 80 שקל - 6.4 מיליון

סה"כ מעל 50 מיליון שקל נטו ממנויים וכרטיסים. בלי מענקים מאופ"א, מהמנהלת, גביע הטוטו, זכויות שידור, ספונסרים, מרצ'נדייז וכו' וכו'

מטורף .
50 מיליון נטו והוא מתקמצן לנו על הרכש ומביא לנו מגן שמאלי שדישדש בין ליגה שניה לשלישית בספרד .
הזייה .

כרמליסט ירוק אמר:
אגב בקשר לפיירו אני לא מבין את האנטי. ממה שראיתי מדובר בחלוץ שפיזית הוא מעל הליגה, אבל נראה גם יחסית טכני וגולר ובגיל של שיא הקריירה. חוץ מהעונה האחרונה שהוא ממש התפוצץ גם בעונות לפני הוא נתן גולים בקבוצה שהיא לא אימפריה בליגה השנייה בצרפת. ברור שיש סיכוי גם ליפול איתו אבל אני אשמח אם יגיע. דווקא המגן נראה כמו פלופ קלאסי

בדיוק. שחקנים שגם בפיזיות שלהם הם מעל הליגה (והוא לא מעל הליגה הוא הרבה מעל הליגה) והם גם טכניים מספיק זה שחקנים שעושים פה שמות בהגנות.
כל מי שרואה סרטונים שלו וכאלה שוכח שהליגה הצרפתית השנייה היא ליגה הרבה יותר פיזית מהליגה הישראלית (כל האפריקאים המגודלים למיניהם משחקים שם) והיתרון הזה בא שם אפילו פחות לידי ביטוי ממה שהיה בא פה.

Daniel123 אמר:
IdoMaccabi אמר:
Daniel123 אמר:

מטורף .
50 מיליון נטו והוא מתקמצן לנו על הרכש ומביא לנו מגן שמאלי שדישדש בין ליגה שניה לשלישית בספרד .
הזייה .

למועדון יש הכנסות טבעיות של מעל 80 מיליון שקל. שלא יעבדו על אף אחד שהבעלים פה מתרושש כל עונה.

אפשר לדעת על איזה קמצנות מדברים? שחר בשנתיים האחרונות מבזבז יותר מכל בעלים אחר בליגה
גם הקיץ הוא יוציא לא מעט כסף. על שחקן אחד הוא הולך להוציא איזה 13-14 מיליון ש''ח ( רכישה פלוס שכר ל3 שנים)
המאמן מרוויח לא מעט( לדעתי לא פחת מ400 אלף יורו), אנשי הצוות שלו גם מרוויחים טוב,, יש מנהל מקצועי עם משכורת מכובדת, שחקנים עם משכורות מכובדות
איפה הקמצנות?

אין פה עניין של קמצנות, יש עניין של התנהלות זהירה מדי לטעמי. אפשר וצריך לקחת את הצעד הבא מבחינת סכומי העברה ומשכורות שחקנים, וכמובן גם באנשי המקצוע, השקעה במחלקת נוער וכל הדברים הנלווים. לדעתי אנחנו במקום שאנחנו יכולים להמר על עוד 30-40 מיליון שח הוצאות בשנה.
במקרה הגרוע ניפול, תמיד אפשר לחזור אחורה ולהפיק לקחים לפעם הבאה. צריכים להבין שיש פה הזדמנות יוצאת דופן.

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
IdoMaccabi אמר:

מטורף .
הזייה .

למועדון יש הכנסות טבעיות של מעל 80 מיליון שקל. שלא יעבדו על אף אחד שהבעלים פה מתרושש כל עונה.

ואת מה שלכאורה מוציא מהכיס זה הוצאה מהכיס של מס הכנסה ולא הכיס שלו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה