• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
dyarok אמר:
Daniel123 אמר:
ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .
אני לא אתפלא אם ב"ש יגישו הצעה גם עליו .
שאלברמן יתעורר כבר, מקסימום יסרב לפחות שינסו .

אח שלי שחרר,
אם קרוז אזול מעוניינת בו - הוא ישחק שם.
החלוץ הבכיר שלהם (ג'ונתן רודריגז מאורוגוואי) מרוויח שם קרוב למיליון אירו בעונה.
אצלינו לא משלמים שככר ברמות האלה.
עכשיו תגיד לי בתור אוסקר - לאן תלך? לליגה בשפת האם שלך, שם כל השחקנים מקסיקנים או דרום אמריקאיים בשכר של סביב מיליון אירו או למדינה מזרח תיכונית בשכר שהוא חצי מזה במקרה הטוב?
ואם עדיין אתה צריך הסבר נוסף - תפריד בין תקציב רכש (קנייה) לשכר שוטף.

יש קבוצות במקסיקו שגם משלמת הרבה יותר מזה. הצרפתי הזה פלוראן תובאן (איך שלא רושמים את השם שלו) מרוויח 6 מיליון דולר בעונה.
ברור.. הבאתי דוגמא רק של קרוז אזול (משלמת שכר הרביעית בליגה, טיגרס משתוללת שם)

ירוק לבן אמר:
אין פה עניין של קמצנות, יש עניין של התנהלות זהירה מדי לטעמי. אפשר וצריך לקחת את הצעד הבא מבחינת סכומי העברה ומשכורות שחקנים, וכמובן גם באנשי המקצוע, השקעה במחלקת נוער וכל הדברים הנלווים. לדעתי אנחנו במקום שאנחנו יכולים להמר על עוד 30-40 מיליון שח הוצאות בשנה.
במקרה הגרוע ניפול, תמיד אפשר לחזור אחורה ולהפיק לקחים לפעם הבאה. צריכים להבין שיש פה הזדמנות יוצאת דופן.
שחר מוציא מספיק כסף בשנים האחרונות, לדעתי יותר מדי כסף. המנהל המקצועי והמאמן צריכים לדעת לחזק את הקבוצה בכסף שמקציבים להם לרכש
לא מעט מיליונים נשפכו פה בשנה האחרונה על אוויר.

בתקציב שהוא נותן אי אפשר להביא את השחקנים שכולם פה מצפים שיביאו. בגלל זה נוחתים פה לטענתכם שיימן הצרפתי ופקהראט השחור.

עד כה בחלון הנוכחי ההוצאות על דמי העברה ושכר הן במקרה הטוב רבע מהממוצע העונתי של השנים האחרונות.
גם אם יביא את פיירו ב1.6 מיליון יורו ו500 אלף אירו משכורת, ואת המגן השמאלי ב300 אלף אירו דמי העברה ו250 אלף אירו שכר, זה עדיין יהיה משמעותית פחות ממה שמוציאים פה בדר"כ.
ועל הטענה ההזויה שהוא "מוציא יותר מדי כסף" אין מה להרחיב.

למה החלון נסגר? יגיע לפחות ישראלי אחר בסכום גבוה
וכן, מיליון יורו על צ'יבוטה, 700 אלף יורו על דהן, מיליון ש''ח על אבו אלשיך, חצי מיליון דולר על שהר ( חוזה לשנתיים), 1.1 מיליון יורו על דוד, סטריין באיזה 350 אלף יורו. זה לא מעט כסף שהלך על אוויר. דוד אומנם הצליח העונה וכל הכבוד לו, אבל הוא לא נכס, לא מקצועי ולא כלכלי.

זה חלונות שונים מה שאתה מתאר. בסך הכל כשמסתכלים על כמה הוצאנו בחלון קיץ האחרון, ביחס לחלונות קיץ אחרים, זה לא הרבה. ביחס לחלון ממוצע בקבוצה בתקציב רמה אחת מתחתינו כמו ב"ש, זה אפילו מעט.

ובנוגע לחלון הנוכחי כן הוא לא נסגר, אבל אנחנו יודעים מה חסר. מגן שמאלי זר וחלוץ זר. אם יביאו ישראלי בנוסף זה כנראה יהיה אלחמיד או זרגרי או שניהם. זה לא אמור להיות משמעותי כלכלית.

חזיזוש אמר:
ברק.י אמר:
דם ירוק אמר:
דרך אגב אני חדש פה ומהוותיקים של הפורום הישן של קבסה איתן רייטר לחיאני וכמובן חסן הגדול שכמה ילדים פה זלזלו בו כל קריצה של חסן שווה זהב בניגוד לכל הסלבים והציקוים למינהם אין לי ספק ש2 סגורים פה מעריך שהמגן והעמוד הגבוהה

סביר יותר שמדובר בזרגרי מאשר בפיירו כי עדיין יש ספינים לגביו והקריצה הייתה אתמול בערב.

אפשר לדעת איפה קורות הקריצות האלו

?

חזיזוש אמר:
חזיזוש אמר:
ברק.י אמר:
סביר יותר שמדובר בזרגרי מאשר בפיירו כי עדיין יש ספינים לגביו והקריצה הייתה אתמול בערב.

אפשר לדעת איפה קורות הקריצות האלו

?
בקבוצת פייסבוק סגורה שנקראת הפליטים.

Apoc אמר:
זה חלונות שונים מה שאתה מתאר. בסך הכל כשמסתכלים על כמה הוצאנו בחלון קיץ האחרון, ביחס לחלונות קיץ אחרים, זה לא הרבה. ביחס לחלון ממוצע בקבוצה בתקציב רמה אחת מתחתינו כמו ב"ש, זה אפילו מעט.

ובנוגע לחלון הנוכחי כן הוא לא נסגר, אבל אנחנו יודעים מה חסר. מגן שמאלי זר וחלוץ זר. אם יביאו ישראלי בנוסף זה כנראה יהיה אלחמיד או זרגרי או שניהם. זה לא אמור להיות משמעותי כלכלית.
האמת גם אין סיבה להוציא הרבה כי זה סגל שהצליח איפה שצריך לעשות תיקונים הם עושים לפי דעתי בחלון הזה אין תלונות למעודון הם תיקנו איפה שצריך

ראיתי דיווח מהיום שג׳קי הוריד כבר את המחיר על כנעאן ל1.5 מיליון פלוס שחקנים. לדעתי אם אבו פאני עוזב זאת ההעברה שצריך ללכת עלייה בכל הכוח למרות שאני לא רואה את המועדון עושה את זה גם בגלל שיקולי עלויות וגם בגלל האגו שיש להם בלשלם על שחקן שהיה אצלם.

Shocking4U אמר:
ראיתי דיווח מהיום שג׳קי הוריד כבר את המחיר על כנעאן ל1.5 מיליון פלוס שחקנים. לדעתי אם אבו פאני עוזב זאת ההעברה שצריך ללכת עלייה בכל הכוח למרות שאני לא רואה את המועדון עושה את זה גם בגלל שיקולי עלויות וגם בגלל האגו שיש להם בלשלם על שחקן שהיה אצלם.

וגם כי יענקלה לא יכנס למו״מ עם שחקן שקבוצה ישראלית אחרת רוצה.

Shocking4U אמר:

זה מוטי פשיקרתי. אין לו דיווחים אמינים.

מיליון וחצי יורו פלוס שחקני כמו שחר ובר כהן זאת עסקה של 2.5 מיליון יורו בכיף.

עידו שחר ובר כהן בחיים לא ישחקו בבוגרים שלהם, זה כמו שאנחנו נשחרר את מוזי ואורי דהן, אם כבר מוזי עוד כמה השאלות הילד יעבור עד שיבינו שהוא לא שחקן? הוא אוטוטו בן 22

Jerry אמר:
עידו שחר ובר כהן בחיים לא ישחקו בבוגרים שלהם, זה כמו שאנחנו נשחרר את מוזי ואורי דהן, אם כבר מוזי עוד כמה השאלות הילד יעבור עד שיבינו שהוא לא שחקן? הוא אוטוטו בן 22

עידו שחר זה ממש לא כמו מוזי.

בן דור טוען אצל נחמני ברדיו שלא פוצץ מול פיירו ושעדיין מנסים להביא אותו

Shocking4U אמר:
בן דור טוען אצל נחמני ברדיו שלא פוצץ מול פיירו ושעדיין מנסים להביא אותו

ניסיון אחרון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה