• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סקופץ
Shocking4U אמר:
בן דור טוען אצל נחמני ברדיו שלא פוצץ מול פיירו ושעדיין מנסים להביא אותו

מאשר

המגן השמאלי סיכם רשמי
דמי העברה בערך 300אלף
שכר 350 בלי בונוסים

לפי מה שאני מבין מהתדרוכים, פיירו כבר סגור. נשארו אולי פרטים טכניים.

בצלחה לו ובהצלחה לאלברמן. לא מקנא באלברמן אם פיירו לא יספק את הסחורה, הוא יאבד המון קרדיט מההנהלה, והוא עלול לשלם על זה ביוקר.

שלשום אמרתם שפיירו לקראת סגירה ושהוא יגיע בימים הקרובים
אתמול אמרתם שירדו מפיירו והעסקה נפלה
היום פיירו לקראת סגירה
עתידות: מחר ירדו מפיירו

חירפון טוטאלי על שחקן אחד, כדאי לו מאוד להרשים

Apoc אמר:
שלשום אמרתם שפיירו לקראת סגירה ושהוא יגיע בימים הקרובים
אתמול אמרתם שירדו מפיירו והעסקה נפלה
היום פיירו לקראת סגירה
עתידות: מחר ירדו מפיירו
זה הפיירו של שרדינגר

העסקה גם חיה וגם מתה

Kaka אמר:
בנתיים זה הולך לכיוון של סגירה עם פיירו.

זה היה ברור לאחר שזהבי הגיע לארץ לא היה לי ספק שהפיירו הזה יהיה אצלנו

אני דווקא אוהב שהעסקה עם פיירו היא עסקה קשה. שחקן שבאמת מחזיק מעצמו רוצה לנסות למצות את כל האופציות ולבחור באחת הטובה ביותר. וואלה כל אחד מאיתנו אם הוא באמת מחזיק מעצמו היה מעדיף לחכות להצעה מהליגה הצרפתית הראשונה על פני הצעה מישראל, גם אם כלכלית כרגע ישראל קורצת יותר.
שחקנים פחות טובים שלא מאמינים ביכולות שלהם היו קופצים על ההצעה הזו כבר מזמן. ראה ערך אידריסו שלא חיכה שניה לאחר תחילת מועד ההעברות וחתם על חוזה שנשלח אליו לגרמניה בפקס..

טוכמן טוען שיש לנו מספיק אופציות בקישור גם אם פאני יעזוב ולא נביא לו מחליף. גרמני מטומטם. הוא טוען גם ששמיר אופציה במידה ופאני יעזוב ושבכר מאור מעריך את שמיר

רונן22 אמר:
טוכמן טוען שיש לנו מספיק אופציות בקישור גם אם פאני יעזוב ולא נביא לו מחליף. גרמני מטומטם. הוא טוען גם ששמיר אופציה במידה ופאני יעזוב ושבכר מאור מעריך את שמיר

למה שנביא את שמיר אם יש לנו מספיק אופציות בקישור גם בלי פאני?
הטמבל הזה לא שם לב שיש לו כשל לוגי?

הוא פרסם ששמיר מועמד במידה ופאני יעזוב. ואחרי זה הוסיף: ''עם זאת, גם בלעדי הקשר שסיים את דרכו במכבי תל אביב יש למכבי חיפה מספיק אופציות כיסוי ובראשן מוחמד ג'אבר שפרץ בעונה שהסתיימה ואפילו הפך לשחקן הרכב בנבחרת ישראל. גם נטע לביא שסיים מזמן עם הפציעות שעבר, יקבל יותר דקות בעונה הקרובה''

כן ג'אבר, מוחמד ולביא זה מספיק לעונה כזו ארוכה ועמוסה. ברור. כרגע אנחנו אנחנו צריכים לצרף קשר אחד, ואם פאני עוזב נצטרך לצרף אחד נוסף.

Nirgreen אמר:
David אמר:
Kaka אמר:
בנתיים זה הולך לכיוון של סגירה עם פיירו.

זה היה ברור לאחר שזהבי הגיע לארץ לא היה לי ספק שהפיירו הזה יהיה אצלנו

מה קשור חחח

יש לזה השפעה שאתה רוצה שחקן ובסוף הוא לא מגיעה אתה מראה חולשה אין לי ספק שגם באר שבע תביא חלוץ מרשים לגבי פיירו אני מאמין שעם היה מתעקש על 600 בסוף היו נותנים לו גם את הסכום הזה

הניתוח של יוכין לגבי קורנו מדאיג.
אנחנו צריכים מגן שקודם כל יהיה טוב בהגנה.

חזיזוש אמר:
Jerry אמר:
עידו שחר ובר כהן בחיים לא ישחקו בבוגרים שלהם, זה כמו שאנחנו נשחרר את מוזי ואורי דהן, אם כבר מוזי עוד כמה השאלות הילד יעבור עד שיבינו שהוא לא שחקן? הוא אוטוטו בן 22

עידו שחר זה ממש לא כמו מוזי.
שחקן חלש, היה פח במשחקים האחרונים בפתח תקווה, איתן אזולאי יותר טוב ממנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה