חזיזוש אמר:שי אליאס שחקן מצוין, הייתי שמח אם היו מביאים אותו לספסל פה
אנחנו צריכים שחקנים להרכב.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חזיזוש אמר:שי אליאס שחקן מצוין, הייתי שמח אם היו מביאים אותו לספסל פה
הוא לא "נע בין ליגה שנייה לשלישית". הוא היה לפני שנתיים בליגה השלישית ומאז נמצא בעלייה ובגרף שיפור ומוגדר כמגן שמאלי טוב מאוד בליגה השנייה.dyarok אמר:לקרוא ולתלוש שערות.MHFC4EVER אמר:למי שביקש את הניתוח של יוכין
https://m.one.co.il/mobile/article/413624.html
איך פרופיל של שחקן כזה בכלל עולה כאפשרי למכבי חיפה?
נע בין ליגה שנייה לשלישית, עונה לא יותר מסבירה בליגה השנייה בספרד.
לא יצא מגבולות האיזור, לא שיחק בקבוצה עם לחץ, לא שיחק דקה בליגה ראשונה כלשהיא...
זה שחקן שמביאים אך ורק אם מאמן/איש צוות מכיר בצורה עמוקה ושולף עם פינצטה כיהלום שטרם התגלה (סטייל קרסטאיץ ויובאנוביץ).
זלא נראה שזה המצב..
באמת הלוואי ואתבדה אבל אלופה שמשחקת בצמפיונס צריכה ויכולה לשאוף לפרופיל הרבה יותר גבוה.
אמר. הרבה שחקנים עשו את המסלול הזה בעבר.MHFC4EVER אמר:אם אני לא טועה אוזן אתמול ברדיו חיפה אמר שהליגה הספרדית השנייה מאוד דומה לליגה שלנו ולכן מחפשים שם שחקנים.
עוד שחקנים שהגיעו מהסגונדה:KevinDurant אמר:אמר. הרבה שחקנים עשו את המסלול הזה בעבר.MHFC4EVER אמר:אם אני לא טועה אוזן אתמול ברדיו חיפה אמר שהליגה הספרדית השנייה מאוד דומה לליגה שלנו ולכן מחפשים שם שחקנים.
ג'ראלדש היה שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בספרד לפני שהגיע לפה ואמאדור היה שחקן הרכב בקבוצת צמרת.
היוצא דופן והבאמת חריג זה סאבוריט שהיה חלק מהסגל של בילבאו וגם קיבל דקות, לא זוכר עוד שחקן זר שהגיע ישירות מהלה ליגה
KevinDurant אמר:אמר. הרבה שחקנים עשו את המסלול הזה בעבר.MHFC4EVER אמר:אם אני לא טועה אוזן אתמול ברדיו חיפה אמר שהליגה הספרדית השנייה מאוד דומה לליגה שלנו ולכן מחפשים שם שחקנים.
ג'ראלדש היה שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בספרד לפני שהגיע לפה ואמאדור היה שחקן הרכב בקבוצת צמרת.
היוצא דופן והבאמת חריג זה סאבוריט שהיה חלק מהסגל של בילבאו וגם קיבל דקות, לא זוכר עוד שחקן זר שהגיע ישירות מהלה ליגה
KevinDurant אמר:אמר. הרבה שחקנים עשו את המסלול הזה בעבר.MHFC4EVER אמר:אם אני לא טועה אוזן אתמול ברדיו חיפה אמר שהליגה הספרדית השנייה מאוד דומה לליגה שלנו ולכן מחפשים שם שחקנים.
Kaka אמר:גם חסוס רואדה שהיה בלם טוב בבית"ר הגיע מהליגה השנייה.
כתבה שחוזרת על עצמה כבר שבוע רצוףSmurk אמר:מכבי חיפה קרובה לרכש הרביעי שלה בקיץ הזה. המגן הצרפתי פייר קורנו, שסיכם את תנאיו במועדון, ינחת בישראל ביממה הקרובה ויחתום על חוזה לשנתיים. קורנו יצטרף לאימונים באופן מיידי וכמובן ייצא עם הקבוצה למחנה האימון בהולנד. הוא יתחרה עם סאן מנחם על עמדת המגן השמאלי. הגעתו של קורנו סוללת את דרכו של טאלב טוואטחה מחוץ לקבוצה, כאשר בני סכנין ומכבי חיפה ינסו להגיע לסיכום בנוגע לחוזהו של המגן השמאלי.
במקביל, הלחץ הכבד על פרטנדזי פיירו נמשך, כשבמכבי חיפה משתמשים במיקאל אלפונס, ששוחח עם החלוץ נגדו שיחק בליגה הצרפתית השנייה והמליץ על המועדון, האוהדים וישראל. הירוקים אופטימיים כי לבסוף פיירו ישתכנע ויאשר את הגעתו וברק בכר רוצה לראות אותו כבר במחנה האימון בהולנד.
גולדשטיין
Kaka אמר:ידוע שהוא סגור ומגיע השבוע לארץ.
David אמר:Kaka אמר:ידוע שהוא סגור ומגיע השבוע לארץ.
מה לגבי פיירו מה נסגר איתו?
Adi81 אמר:חזיזוש אמר:שי אליאס שחקן מצוין, הייתי שמח אם היו מביאים אותו לספסל פה
אנחנו צריכים שחקנים להרכב.
Smurk אמר:מכבי חיפה קרובה לרכש הרביעי שלה בקיץ הזה. המגן הצרפתי פייר קורנו, שסיכם את תנאיו במועדון, ינחת בישראל ביממה הקרובה ויחתום על חוזה לשנתיים. קורנו יצטרף לאימונים באופן מיידי וכמובן ייצא עם הקבוצה למחנה האימון בהולנד. הוא יתחרה עם סאן מנחם על עמדת המגן השמאלי. הגעתו של קורנו סוללת את דרכו של טאלב טוואטחה מחוץ לקבוצה, כאשר בני סכנין ומכבי חיפה ינסו להגיע לסיכום בנוגע לחוזהו של המגן השמאלי.
במקביל, הלחץ הכבד על פרטנדזי פיירו נמשך, כשבמכבי חיפה משתמשים במיקאל אלפונס, ששוחח עם החלוץ נגדו שיחק בליגה הצרפתית השנייה והמליץ על המועדון, האוהדים וישראל. הירוקים אופטימיים כי לבסוף פיירו ישתכנע ויאשר את הגעתו וברק בכר רוצה לראות אותו כבר במחנה האימון בהולנד.
גולדשטיין