ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אותו בן דור שעלה לפני שעה לרדיו חיפה ואמר שהסיכויים הם 50 50....David אמר:1.6 מליון יורו ומשכורת של 470 אלף יורו ל4 שנים בן דור מסתמן הכתב שיודע תפרטים הכי טוב נוטה להאמין לו לעומת גולדשטיין שמנפח מספרים
Liberman אמר:בן דור ישן בכפר גלים, היה יושב עם בנדוב במשחקי נוער, אבל לא הוא לא מקורב.Ohad אמר:Liberman אמר:ואנשים לא מאמינים בו. הוא אחד המקורבים.
בן דור לא מקורב ולא כלום .
הכל הדלפות של המועדון מאנשים .
בדיוק כמו שפה .
להיות מקורב או לקבל הדלפות הפך להיות אופנה .
GKagelmacher אמר:נירגרין וקאקא יאשרו אותי.
פיירו סגור.
לא נאיביות. הבן אדם חיי את המועדון 20 שנה.Ohad אמר:Liberman אמר:בן דור ישן בכפר גלים, היה יושב עם בנדוב במשחקי נוער, אבל לא הוא לא מקורב.Ohad אמר:בן דור לא מקורב ולא כלום .
הכל הדלפות של המועדון מאנשים .
בדיוק כמו שפה .
להיות מקורב או לקבל הדלפות הפך להיות אופנה .
כמה נאיביות מצידך .
לחשוב שכל אחד שמִתְחַכֵּךְ בעובד מועדון חושב שהוא מקורב .
תהנה מהספק .
GreenGlory אמר:הדיווח של הכתב הצרפתי בטוויטר האמין:
![]()
![]()
Kaka אמר:זה לא נגמר עד שהוא לא נוחת וחותם.
Kozmo אמר:לפי התקשורת נשמע שזה Done deal. רק לא לצלם אותו עם צעיף בנתב"ג בבקשה![]()
יכול להיות שזה יצליח, יכול להיות שלא, אבל חייבים להחמיא לבכר, אלברמן והעוסקים בדבר שרואים אסטרטגיית חיזוק ובניית קבוצה ברורים מאוד. נראה שדבקו בזה מההתחלה, ניהלו ולא התנהלו, ואכן הצליחו לחזק את הקבוצה בעמדות ובפרופילי השחקנים שרצו.
חיזוק במגינים זרים, גיבוי עם ניקי, פיירו עם פרופיל של שחקן פיזי, גבוה וכזה שמגוון את המשחק שלנו.
כל אלו עוד לפני מחנה האימונים והמון זמן לפני הליגה.
שוב, יכול להיות שזה לא יצליח. אבל אני מאוד מרוצה ממה שאני רואה.
Smurk אמר:אם פיירו יוצא למחנה התנהלות 10/10 של המועדון.
Apoc אמר:GreenGlory אמר:הדיווח של הכתב הצרפתי בטוויטר האמין:
אני מרפרש את העמוד שלו בטוויטר מהציון הראשון שהוא העלה בנושא כל חמש דקות כדי לראות סופסוף את ההודעה הזאת
איזה כיף
Liberman אמר:Apoc אמר:GreenGlory אמר:הדיווח של הכתב הצרפתי בטוויטר האמין:
אני מרפרש את העמוד שלו בטוויטר מהציון הראשון שהוא העלה בנושא כל חמש דקות כדי לראות סופסוף את ההודעה הזאת
איזה כיף
אפוק אני סומך עליך שהוא שחקן, כולם פה אנטי עליו