לדעתי העברה מיותרת. צריך להביא קשר מרכזי משלים או בכיר (במקרה שאבו פאני עוזב) ועוד בלם ישראלי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לינון אליהו יש חוזה לעונה אחת.Daniel123 אמר:אני ממש ממש מקווה שקני סייף וזרגרי לא יהיו פה.
זה המשך לינון אליהו .
נצטרך להיפטר משלושתם בקיץ הבא אם יגיעו לפה .
כולי תקווה שבכר לא יכניס למכבי חיפה זבל שיהיה קשה להיפטר ממנו בסיום העונה ושידע שפה זה לא ב״ש ושלא יחזיר אותנו לתקופות שאופיר קריאף ואופיר מזרחי היו פה שחקני הרכב .
אני גם מתפלא איך יש כאן אוהדים שאשכרה רוצים את השבורים האלה בקבוצה .
גם ככה אני לא שלם עם הזרים שהביאו, אז להוסיף את הישראלים הגמורים האלה בכלל יוציא את הרוח מהמפרשים .
כל שחקן שמכבי חיפה מביאה בקיץ הזה, צריך להיות שחקן שיכול לשדרג אותה ולא להוריד את הרמה של הקבוצה .
Smurk אמר:לינון אליהו יש חוזה לעונה אחת.Daniel123 אמר:אני ממש ממש מקווה שקני סייף וזרגרי לא יהיו פה.
זה המשך לינון אליהו .
כולי תקווה שבכר לא יכניס למכבי חיפה זבל שיהיה קשה להיפטר ממנו בסיום העונה ושידע שפה זה לא ב״ש ושלא יחזיר אותנו לתקופות שאופיר קריאף ואופיר מזרחי היו פה שחקני הרכב .
גם ככה אני לא שלם עם הזרים שהביאו, אז להוסיף את הישראלים הגמורים האלה בכלל יוציא את הרוח מהמפרשים .
כל שחקן שמכבי חיפה מביאה בקיץ הזה, צריך להיות שחקן שיכול לשדרג אותה ולא להוריד את הרמה של הקבוצה .
זה מסביר שאם יהיה טוב ימשיך ואם לא יהיה טוב יעזוב ולא נצטרך להיפטר ממנו כמו שכתבתDaniel123 אמר:Smurk אמר:לינון אליהו יש חוזה לעונה אחת.Daniel123 אמר:אני ממש ממש מקווה שקני סייף וזרגרי לא יהיו פה.
זה המשך לינון אליהו .
זה רק מסביר כמה מחזיקים ממנו , לסתום חור עד שרז מאיר יחזור.
נקווה שלא ישחק יותר מידי .
Smurk אמר:זה מסביר שאם יהיה טוב ימשיך ואם לא יהיה טוב יעזוב ולא נצטרך להיפטר ממנו כמו שכתבתDaniel123 אמר:Smurk אמר:לינון אליהו יש חוזה לעונה אחת.
Daniel123 אמר:Smurk אמר:לינון אליהו יש חוזה לעונה אחת.Daniel123 אמר:אני ממש ממש מקווה שקני סייף וזרגרי לא יהיו פה.
זה המשך לינון אליהו .
ערב טובDavid אמר:600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?
כןOhad אמר:ערב טובDavid אמר:600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?
לא תזדקק ליותר.
קח את עצמך במקום הנאקה .
היית מוכר בכזאת עסקה ?
Daniel123 אמר:Ronz אמר:David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
אולי ניר ביטון? יכול לשחק בלם/קשר אמצע.
שלא יתקרב לפה אחרי הראיון שהוא נתן .
גועל .
אני פחות מאמין שמחיר של שחקן תלוי בהצגות שהוא עושה .ברק.י אמר:המחיר של אלחמיד תלוי נטו בכמה בלאגן אלחמיד עושה לאלונה, כמה היא תרצה להיפטר ממנו.
ברק.י אמר:Daniel123 אמר:Smurk אמר:לינון אליהו יש חוזה לעונה אחת.
מה יש לעשות? רז לא כשיר ואתה צריך מגן עד שיחזור. אז החתימו לעונה אחת בשכר נמוך שחקן שבמקרה הרע יהיה עדיף על כלום ובמקרה הטוב ישתלב פה ויפתיע.
לא אתפלא אם גם סייף יקבל חוזה קצר יחסית, מתוך מחשבה לשלב פה צעירים בהתקפה בעוד עונה-שתיים.
לגבי זרגרי, זו עסקה שתתרחש נטו כי שחר רוצה להוציא מה שהוא יכול מבית״ר, שאין לה איך להחזיר את החוב. אם לא יהיה ברמה אפשר להשאיל אותו ואם יהיה ברמה לקצה הרוטציה, לא תצטרך להביא עוד קשר (כרגע). זו לא עסקה שעולה לנו דבר.
Ohad אמר:אני פחות מאמין שמחיר של שחקן תלוי בהצגות שהוא עושה .ברק.י אמר:המחיר של אלחמיד תלוי נטו בכמה בלאגן אלחמיד עושה לאלונה, כמה היא תרצה להיפטר ממנו.
סתם מסקרנות .
נניח שבוגדן פלאניץ' היה בסיטואציה הנוכחית ,בכמה היית מוכר ?