• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אז או שהשחקן נחת פה בלי אישור הקבוצה שלו - שזה סימן רע מאוד לגביו; או שאנחנו הנחתנו אותו פה בלי לסגור עם הקבוצה - שזה טמטום מדרגה ראשונה: או שאוביידו משחקים אבי נעלבי כדי להקפיץ דרישות.

לאור העובדה שהיה מו"מ בין הקבוצות, אני מניח שהאופציה השלישית היא הנכונה.
הראשונה והשנייה לא סבירות כי ברור שהיה מו"מ עם אוביידו והשחקן לא הגיע לפה סתם.

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
פה רשום שהתנצלנו והכל בסדר.
https://www.lne.es/real-oviedo/2022/07/01/maccabi-disculpa-oviedo-cornud-podra-67855045.html

יש לך את האופציה לשליח את הטקסט? זה מבקש כסף כדי לקרוא

לא. נראה שהכל בסדר עכשיו גם בן דור מדווח שיחתום לשנתיים והם יקבלו 300 אלף
מהחלק שניתן לקרוא אוביידו טענו שהוא הגיע לכאן לבדיקות בלי אישור ולכן כעסו.

הלוואי שהעסקה עם פייר תתפוצץ .
שיביאו מגן אחר ברמה יותר גבוהה מרגיש כאילו המגן הזה יחזור לשם בינואר .
מה קרה שילמו על פיירו 1.7 אז אפשר להביא זרים בשקל ?
שימשיכו להשקיע ולהביא זרים איכותיים .

Daniel123 אמר:

בתקציב שנשאר לא תביא משהו יותר טוב ממנו.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

לא מסכים. סכום העברה 300 אלף יורו פלוס שכר של 300 אלף יורו, חושב שאפשר למצוא אופציות לא פחות טובות.

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

לא מסכים. סכום העברה 300 אלף יורו פלוס שכר של 300 אלף יורו, חושב שאפשר למצוא אופציות לא פחות טובות.

סבבה אז תמצא ותשלח למועדון. הבעיה שאתם חושבים שכל שחקן שאתם מוצאים ישר אפשר להביא אותו. לא מודעים לעובדה כמה קשה לשכנע שחקן להגיע לפאקינג ישראל.

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:

סבבה אז תמצא ותשלח למועדון. הבעיה שאתם חושבים שכל שחקן שאתם מוצאים ישר אפשר להביא אותו. לא מודעים לעובדה כמה קשה לשכנע שחקן להגיע לפאקינג ישראל.

קודם כל בוא נירגע, אני לא ממחפשי הטרנספרמרקט, לפי ההודעה שלך אפשר לחשוב שהלכו פה על זר ללא עלות, הושקעו בצרפתי סכומים מכובדים. לא קטנים ולא גדולים. זאת למשל עסקה לא פחות זולה מסונדגרן.

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

קודם כל בוא נירגע, אני לא ממחפשי הטרנספרמרקט, לפי ההודעה שלך אפשר לחשוב שהלכו פה על זר ללא עלות, הושקעו בצרפתי סכומים מכובדים. לא קטנים ולא גדולים. זאת למשל עסקה לא פחות זולה מסונדגרן.
קשה להביא שחקנים איכותיים שישדרגו אותך ברגע שאתה מוגבל בתקציב. זה היה ברור שיצטרכו להתפשר בזר אחד לפחות.

Daniel123 אמר:
אתם לא נורמליים
פיירו זה אחלה,לא ירמייף ועדיין חלוץ מעולה חס וחלילה הלוואי שהכל ילך חלק בע״ה

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:

קשה להביא שחקנים איכותיים שישדרגו אותך ברגע שאתה מוגבל בתקציב. זה היה ברור שיצטרכו להתפשר בזר אחד לפחות.

זה מה שאני מנסה להגיד, זה לא בהכרח עניין של תקציב. סונדגרן הגיע עם הכרטיס ביד ושכר של 300K ועל פי הדעה הרווחת מדובר בשדרוג, פייר הגיע באותם הסכומים פחות או יותר והוא נחשב להתפשרות. זה לא עניין של כסף, אלא של בחירה. מעריך שחיפשו שחקן צעיר יותר (25) ולא שחקן בפרופיל של סונדגרן (31)

הצגה כפולה של שחקנים עם פייר בשם היום?
יאללה שישחררו תמונה של המפלץ עם החולצה הירוקה

יאללה כבר שיחתוםםםם איך בא לי וולקאם
והלוואי שישתיק פה אתכם

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

זה מה שאני מנסה להגיד, זה לא בהכרח עניין של תקציב. סונדגרן הגיע עם הכרטיס ביד ושכר של 300K ועל פי הדעה הרווחת מדובר בשדרוג, פייר הגיע באותם הסכומים פחות או יותר והוא נחשב להתפשרות. זה לא עניין של כסף, אלא של בחירה. מעריך שחיפשו שחקן צעיר יותר (25) ולא שחקן בפרופיל של סונדגרן (31)

אתה תלוי בשוק השחקנים הזרים. לא תמיד יהיה לך שחקן חופשי טוב כמו סונדגרן שאפשר להביא. הייתה לפחות עוד אופציה אחת לעמדת המגן השמאלי אבל היא הייתה יקרה מדי. התקציב לא מספיק כדי לאפשר לך להתחזק ב 3 עמדות הזרים.

Apoc אמר:
הצגה כפולה של שחקנים עם פייר בשם היום?
יאללה שישחררו תמונה של המפלץ עם החולצה הירוקה
מהמר על פייר היום ועל פיירו בראשון

2 מיליון על פיירו וקורנו. וזה מבלי לדבר על המשכורת שלהם, לא יודע... נקווה שבכר יודע מה הואעושה

שאלה\דיון קטן, אל תסקלו אותי רק...

מה הסיכוי לדעתכם שחושבים על רפאלוב? נכון, מבוגר..אבל יחסית לגיל נראה שמצב שם בסדר ועדיין יכול לתת קצת. יכול להגיע לעונת פרישה, לעלות מהספסל כמו עטר בזמנו.

אין סיכוי שרפאלוב יבוא כדי לעלות מהספסל בעונת פרישה. הוא שחקן לא פחות טוב משרי, כנראה גם יותר טוב

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה