Apoc
יו״ר הבורד
Jerry אמר:2 מיליון על פיירו וקורנו. וזה מבלי לדבר על המשכורת שלהם, לא יודע... נקווה שבכר יודע מה הואעושה
2 מיליון יורו על שני שחקנים זרים זה לא צריך להיות משהו חריג פה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:2 מיליון על פיירו וקורנו. וזה מבלי לדבר על המשכורת שלהם, לא יודע... נקווה שבכר יודע מה הואעושה
אם אני לא טועה עד לפני שבוע לפני שפיירו סגר אתה אחד מהאנשים שאמר שלמה צריך אותו הוא בלוף ואפשר להביא חלוץ אחר דמות השבדי או האוסטפרון הזה או איך שלא קראו לו.Daniel123 אמר:הלוואי שהעסקה עם פייר תתפוצץ .
שיביאו מגן אחר ברמה יותר גבוהה מרגיש כאילו המגן הזה יחזור לשם בינואר .
מה קרה שילמו על פיירו 1.7 אז אפשר להביא זרים בשקל ?
שימשיכו להשקיע ולהביא זרים איכותיים .
Daholio אמר:שאלה\דיון קטן, אל תסקלו אותי רק...
מה הסיכוי לדעתכם שחושבים על רפאלוב? נכון, מבוגר..אבל יחסית לגיל נראה שמצב שם בסדר ועדיין יכול לתת קצת. יכול להגיע לעונת פרישה, לעלות מהספסל כמו עטר בזמנו.
NOSFERATU ZODD אמר:Daholio אמר:שאלה\דיון קטן, אל תסקלו אותי רק...
מה הסיכוי לדעתכם שחושבים על רפאלוב? נכון, מבוגר..אבל יחסית לגיל נראה שמצב שם בסדר ועדיין יכול לתת קצת. יכול להגיע לעונת פרישה, לעלות מהספסל כמו עטר בזמנו.
הלוואי.
יותר טוב מכל מה שיש לנו בקישור כרגע אז אין סיבה שיעלה מהספסל.(כן גם יותר טוב מאצילי)
ראיתי אותו משחק השנה ולא התבלבלתי.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Daholio אמר:שאלה\דיון קטן, אל תסקלו אותי רק...
הלוואי.
יותר טוב מכל מה שיש לנו בקישור כרגע אז אין סיבה שיעלה מהספסל.(כן גם יותר טוב מאצילי)
התבלבלת כנראה עם רפאלוב מעונה אחרת. העונה הוא כבר לא ברמה להרכב, לא בקבוצת מרכז טבלה בבלגיה ולא במכבי חיפה. גם מבחינת כושר גופני, הוא לא יכול לשחק 20+ משחקים בהרכב.
NOSFERATU ZODD אמר:ראיתי אותו משחק השנה ולא התבלבלתי.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הלוואי.
התבלבלת כנראה עם רפאלוב מעונה אחרת. העונה הוא כבר לא ברמה להרכב, לא בקבוצת מרכז טבלה בבלגיה ולא במכבי חיפה. גם מבחינת כושר גופני, הוא לא יכול לשחק 20+ משחקים בהרכב.
לוקח אותו לפני כל שחקן בקישור שלנו.
בטח במשחקים באירופה שראינו איך שחקנים כמו אצילי נראים שם.
לא מאמין ששמרו עליו לליגה.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:ראיתי אותו משחק השנה ולא התבלבלתי.Apoc אמר:התבלבלת כנראה עם רפאלוב מעונה אחרת. העונה הוא כבר לא ברמה להרכב, לא בקבוצת מרכז טבלה בבלגיה ולא במכבי חיפה. גם מבחינת כושר גופני, הוא לא יכול לשחק 20+ משחקים בהרכב.
אצילי בקושי שיחק באירופה (חוץ מהמוקדמות שם היה טוב) כי בכר שמר עליו לליגה כמו שהודה
רפאלוב כבר שנים לא יכול לשחק באגף בכלל מבחינה פיזית אז איך הגעת לאצילי, הוא על המשבצת של שרי ואין סיכוי שאני מעדיף אותו בהרכב על שרי.
Hatzili22 אמר:מה עם הצרפתי הזה בכלל? משהו מוזר קצת פה
מאז שהתמונה דלפה והקבוצה שלו נעלבה (לא ברור לי למה ומה הם רוצים) זה נראה כאילו משהו תקוע בחתימה שלו
תגובות דומות היו על סטריין ואלפונס, אתם צריכים להפסיק לחשוב שאנשי מקצוע ועוד ישראלים לא מסוגלים לטעות, היום גם האוהד הקטן יכול לבסס דעה על שחקן עוד לפני שהוא ראה אותו משחק בעיניים. אתמול היה לי זמן פנוי וחקרתי קצת על קורנו ולא התרשמתי בלשון המעטהירוק רפואי אמר:וואלה אנשים פה קוטלים שחקנים על בסיס טרנספרמרקט ואיזה סרטון ביוטיוב.
השחקן עוד לא נחת כבר קבעו שהוא פלופ,לא ברמה,חסכו עלינו, ומה לא.
המגן הצרפתי סימן שאלה זה נכון, אבל אולי ניתן לו הזדמנות להוכיח את עצמו לפני שאנחנו שולחים אותו הביתה?
NOSFERATU ZODD אמר:לא מאמין ששמרו עליו לליגה.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:ראיתי אותו משחק השנה ולא התבלבלתי.
אצילי בקושי שיחק באירופה (חוץ מהמוקדמות שם היה טוב) כי בכר שמר עליו לליגה כמו שהודה
רפאלוב כבר שנים לא יכול לשחק באגף בכלל מבחינה פיזית אז איך הגעת לאצילי, הוא על המשבצת של שרי ואין סיכוי שאני מעדיף אותו בהרכב על שרי.
עובדה ששרי שהוא שחקן יותר מבוגר שיחק גם וגם.
פשוט לדעתי בכר לא חשב שהוא מתאים למשחקים כאלה.
לגבי ליאור נסכים שלא להסכים אבל לדעתי הוא שחקן יותר טוב ממה שיש לנו בקישור.
GreenGlory אמר:אם אני לא טועה עד לפני שבוע לפני שפיירו סגר אתה אחד מהאנשים שאמר שלמה צריך אותו הוא בלוף ואפשר להביא חלוץ אחר דמות השבדי או האוסטפרון הזה או איך שלא קראו לו.Daniel123 אמר:הלוואי שהעסקה עם פייר תתפוצץ .
שיביאו מגן אחר ברמה יותר גבוהה מרגיש כאילו המגן הזה יחזור לשם בינואר .
מה קרה שילמו על פיירו 1.7 אז אפשר להביא זרים בשקל ?
שימשיכו להשקיע ולהביא זרים איכותיים .
מה קרה, פתאום הוא זר איכותי והדעה שלך התהפכה ב-180 מעלות?
אם טעיתי ואתה לא אחד מהאנשים האלה אני לוקח את דברי בחזרה, אבל אם כן אז אתה בנאדם של גחמות ושמדבר שטויות לפי מה שנוח לו ומתהפך.
Apoc אמר:Hatzili22 אמר:מה עם הצרפתי הזה בכלל? משהו מוזר קצת פה
מאז שהתמונה דלפה והקבוצה שלו נעלבה (לא ברור לי למה ומה הם רוצים) זה נראה כאילו משהו תקוע בחתימה שלו
הצרפתי נעול פה עם שרשראות ברזל. לא צריך להתרגש מכל ציוץ.
אם לא יציגו היום עד הערב זה לעניות דעתי נטו בגלל שרוצים להציג ביחד עם פיירו.
ירוק לבן אמר:לא זוכר מעולם שהיה וולקאם כפול. אני אעריך מאוד אם הם יתחילו במסורת כזאת.
אגב, אני מקווה שפיירו לא מגיע עם עודף משקל. זה מדאיג אותי בממדים האלה.
Apoc אמר:ירוק לבן אמר:לא זוכר מעולם שהיה וולקאם כפול. אני אעריך מאוד אם הם יתחילו במסורת כזאת.
אגב, אני מקווה שפיירו לא מגיע עם עודף משקל. זה מדאיג אותי בממדים האלה.
ואצק וקהת

Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Daholio אמר:שאלה\דיון קטן, אל תסקלו אותי רק...
הלוואי.