• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
המועדון פירסם אגב שבן שהר חוזר ל״מספר 14 המיתולוגי שלו״ כאילו 1. למישהו אכפת מה בן שהר ילבש 2. מישהו מאמין שבן שהר יראה דקה אצל בכר

Undertheknife אמר:
איזה שמן הבנאדם גלדיאטור

לגמרי. לא מאיפה מאיפה השטות הזו שהוא שמן עולה. הבנאדם מפלץ.

מזכיר לי את הפעם שהריצו שלרובן ראיוס יש כרס ובמשך שבועיים אנשים חפרו על ההנפצה הזו

Shocking4U אמר:
המועדון פירסם אגב שבן שהר חוזר ל״מספר 14 המיתולוגי שלו״ כאילו 1. למישהו אכפת מה בן שהר ילבש 2. מישהו מאמין שבן שהר יראה דקה אצל בכר

נראה שבכר מתכוון לשחק העונה גם עם שני חלוצים.
במקרה כזה, לא רק ששהר יכול לראות דקות, הוא אולי גם יצליח לתרום מעט.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

אין שום סיכוי ששהר יקבל דקות במכבי חיפה. לא יחזיקו 4 חלוצים עם משכורת כזאת בסגל. ינסו בכל הכוח לדחוף אותו החוצה כולל להשלים לו שכר בקבוצה אחרת אבל אם הוא ישאר הוא ישב ביציע. בכר לא רוצה אותו

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

אין שום סיכוי ששהר יקבל דקות במכבי חיפה. לא יחזיקו 4 חלוצים עם משכורת כזאת בסגל. ינסו בכל הכוח לדחוף אותו החוצה כולל להשלים לו שכר בקבוצה אחרת אבל אם הוא ישאר הוא ישב ביציע. בכר לא רוצה אותו

בוא נראה...
אני מהמר על מקרה טווטחה של 21/22.
כמו שאתה אומר, ינסו להיפטר ממנו. על זה אין ספק.
אני רק חושב שכשלא יצליחו, יגידו שהוא מנסה להרשים את בכר ומשקיע באימונים ויתנו לו מקום בקצה הרוטציה במקום להושיב אותו ביציע.
אם זה אכן יקרה, הוא יקבל דקות משחק בשלבים מסוימים בעונה והוא גם יראה יותר טוב (או ליתר דיוק, פחות רע) ממה שאנחנו רגילים (ועדיין, כמו עם טווטחה העונה, לא יציג יכולת ששווה סגל).

לדעתי אם בן שהר יקבל הצעה מהפועל או בית"ר אם תסתדר יהיה מוכן לרדת בשכר כדי לשחק

MHFC4EVER אמר:
לדעתי אם בן שהר יקבל הצעה מהפועל או בית"ר אם תסתדר יהיה מוכן לרדת בשכר כדי לשחק

שהר פרש מכדורגל, הוא ינצל את העונה הזו לסחוט את כל הכסף מהחוזה שלו, הוא לא יסכים לשום ירידה משמעותית בשכר.
חוץ מזה שלא הפועל ת״א ולא בית״ר ולא אף קבוצה תגע בו.

לפי הכתבות שעלו היום אצל כל הכתבים מעבר להילולה וחנופה אין סופית ליענקלה גם מסתבר שסגרנו את החלון ולא יגיע עוד רכש.

לא מאמין שלא יגיע עוד שחקן אחד אפילו.
לדעתי יגיע לכל הפחות בלם. זה יהיה בסוף החלון בטח.
הם פשוט מתכוונים שסגרנו את הסגל מהבחינה שזה הסגל שנצא איתו למשחקים באירופה, ושאנחנו לא מחפשים כרגע לחזק אותו עוד.

אבל כן, בחודשיים הקרובים צריך להתרכז בעיקר בלהאריך ולשדרג לאצילי פלאניץ' גולדברג ג'אבר לביא ושות' את החוזים, ולהפטר מהעודפים בסגל כמו דהן, טאלב, שהר אם אפשר.

אני מאמין שאם יהיה עוד רכש, זה יהיה רק לקראת סוף החלון כשנדע אם נהיה באירופה ואם כן אז באיזה מפעל, אם פאני/אצילי/חזיזה נשארים.

איזה טמטום זה לא להתאבד על כנעאן. זה השחקן הישראלי היחיד בליגה שיכול לשדרג אותנו ברמה שגלוך עלול לשדרג את הגרמנים

עדיין יש לי הרגשה שאצילי חזיזה או אבופאני יעזבו עד סוף החלון.
אם זה מה שיהיה יהיו חייבים להביא תחליף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה