• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היחיד מבין שלושתם שיש לו את הסיכוי האמיתי לעזוב זה אבו פאני אבל גם במקרה שלו הוא יצטרך לתת כמה הופעות מרשימות באירופה.

רונן22 אמר:
איזה טמטום זה לא להתאבד על כנעאן. זה השחקן הישראלי היחיד בליגה שיכול לשדרג אותנו ברמה שגלוך עלול לשדרג את הגרמנים

בלי שאף שחקן קישור לא עוזב, אני לא רואה סיבה לעשות עסקה כזאת. להביא את כנעאן זה אומר שג׳אבר/פאני לא יראו הרבה דקות. בסכומים המדוברים, אין שום היגיון בעסקה על כנעאן כרגע לדעתי.
בכל מקרה, אני חושב שכנעאן לעולם לא יהיה פה בגלל הסיפור שהיה איתו ועם דודו דהאן כשהוא היה בנוער שלנו.

Kaka אמר:
היחיד מבין שלושתם שיש לו את הסיכוי האמיתי לעזוב זה אבו פאני אבל גם במקרה שלו הוא יצטרך לתת כמה הופעות מרשימות באירופה.

לא יודע למה יש לי הרגשה שיש לחלקם הצעות ופשוט מחכים לראות מה יקרה מול היוונים.
לדעתי הכל פתוח עם שלושתם.

NOSFERATU ZODD אמר:
Kaka אמר:

לא יודע למה יש לי הרגשה שיש לחלקם הצעות ופשוט מחכים לראות מה יקרה מול היוונים.
לדעתי הכל פתוח עם שלושתם.

לאצילי היו הצעות בגלל אותו סעיף שחרור מביך שצריכים להוריד אותו כשינהלו מו״מ על חוזה חדש אבל הוא דחה אותם. אין לו ולמשפחה שלו שום כוונה לצאת לעוד מסע בחו״ל.
במקרה של חזיזה, אני לא רואה קבוצה רצינית הולכת עליו והוא כבר אמר בעבר שהוא לא ישחק באיזה ליגה בינונית.

MHFC4EVER אמר:
Kaka אמר:
MHFC4EVER אמר:
ישראלי / זר?

זה כבר תלוי אם יצליחו בסוף להביא את אלחמיד.
החלון פה נסגר ב 14 לספטמבר
אם יחכו עד אז לאלחמיד הרבה מאוד חלונות יסגרו בעולם
רק ה2.7

הכל עוד דינמי, צריך לראות איך הדברים מתקדמים

אזרוח זריז של השוודי או עלי ינחית פה בלם זר (יש כבר רשימה אצל המנהל המקצועי)

NOSFERATU ZODD אמר:
Nirgreen אמר:
אזרוח זריז של השוודי או עלי ינחית פה בלם זר (יש כבר רשימה אצל המנהל המקצועי)

לא מבין למה רוצים עוד בלם.

1. כדי לשחק במערך שלושה בלמים בלי שיהיה בלם נחות בשלישייה.
2. כי כבר שנתיים פלאניץ׳ שופך לאגר בסוף העונה ואין לך מחליף ראוי בשבילו (ובאופן כללי, ראינו בשנתיים האחרונות איך הרוטציה פגעה לנו במשחק, בלי קשר למי ימא ומי נכנס להרכב).

ההתנהלות מול אצילי זה מבחן גדול ליענקלה. יראה לנו האם סוף סוף שכשיש השקעה מסיבית בקבוצה אחרת בליגה הוא משחק את המשחק ולא זז הצידה. אצילי רואה מה הכוכבים של הצהבת מקבלים, מכאן הדרך למירמור היא קצרה. יענקל'ה צריך לפתוח לו תחוזה ולמסמר אותו לפה.

אם אבו פאני עוזב יש שחקן אחד בליגה שיכול למלא את המקום שלו מבחינת משמעות, אגרסיביות ובעיקר חוסר פחד וביצים. קוראים לו בירם כיאל. כנעאן זו השקעה חכמה אבל לא בדיוק התחליף לפאני

כי גולדברג אמנם היה באמת מצוין שנה שעברה, אבל הוא עדיין בלם עם לא מעט מגבלות (למשל כמו שהובלט במשחקים מול הצהבת).

אנחנו בהחלט יכולים להיעזר בעוד בלם איכותי ברוטציה (גם בשביל שנוכל לשחק 3 בלמים בתכלס). זה היה בעדיפות נמוכה לעומת עמדות אחרות, אבל עכשיו כשמילאנו אותן נכון להסתכל לכיוון עמדת הבלם.

ואגב, אני לחלוטין לא רואה בעיה בכך שהסגל הנוכחי הוא זה שייצא למחנה האימון בלי תוספות כלשהן, ולתת הזדמנות ליפרח/חג'ג' וזערורה לקחת מקום בסגל.
אם זה לא יצליח, תמיד אפשר לבצע את ההשלמות לסגל בשחקנים מהליגה אחרי המחנה.

כנעאן זה שחקן שאם אתה מביא אותו והוא עושה פה את הפריצה, הוא משדרג את הקבוצה ברמה אחת לפחות. יש לו איכויות שאין לשום שחקן קישור בארץ.

סבבה אבל אין כוונה מצד אף מועדון לשלם את הסכומים שג׳קי רוצה.

רונן22 אמר:
כנעאן זה שחקן שאם אתה מביא אותו והוא עושה פה את הפריצה, הוא משדרג את הקבוצה ברמה אחת לפחות. יש לו איכויות שאין לשום שחקן קישור בארץ.

אבל כל עוד יש לנו את אבו פאני ואת ג'אבר, למה שנשקיע סכומים כל כך גבוהים (סדר גודל של 2 מיליון יורו לפי הדיווחים כרגע) בשחקן שלא יותר טוב מהם? זה לא שיש לנו מחסור בקשרים, אנחנו רק צריכים העמקת רוטציה.

אם אבו פאני יעזוב, אתה צודק וכנעאן חייב להפוך לעדיפות מספר אחת.

הוא וגלוך יחד במכבי תל אביב , ושאלוהים יעזור לנו. רק מחשש שהוא יעבור אליהם הייתי רוכש אותו

רונן חושב שכאנען זה מסי וגלוך זה ניימאר

שניהם כרגע לא ברמה של לפתוח אצלנו בהרכב כל עוד שרי ופאני פה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה