ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יש דיבור על בירם?Kaka אמר:סבבה אבל אין כוונה מצד אף מועדון לשלם את הסכומים שג׳קי רוצה.
לא ששמעתי על זה. מטריד שלא מדברים על קשר נוסף לאמצע.MHFC4EVER אמר:יש דיבור על בירם?Kaka אמר:סבבה אבל אין כוונה מצד אף מועדון לשלם את הסכומים שג׳קי רוצה.
אם גלוך ימכר זה מחליף מעולה להם בעמדה הזאת. אם הוא נשאר באמת אין להם סיבה להביא אותו חוץ מחזירות נטו.Kaka אמר:למה שמכבי ת״א תלך על כנעאן עם כמות השחקנים שיש להם בקישור?
גולדהאר אומנם מוכן לפזר כספים אבל מי ישקיע סדר גודל של 2 מיליון יורו על שחקן ישראלי שהוא עדיין לא כוכב בליגה הזאת?
Shocking4U אמר:אם גלוך ימכר זה מחליף מעולה להם בעמדה הזאת. אם הוא נשאר באמת אין להם סיבה להביא אותו חוץ מחזירות נטו.Kaka אמר:למה שמכבי ת״א תלך על כנעאן עם כמות השחקנים שיש להם בקישור?
גולדהאר אומנם מוכן לפזר כספים אבל מי ישקיע סדר גודל של 2 מיליון יורו על שחקן ישראלי שהוא עדיין לא כוכב בליגה הזאת?
לדעתי גם כנעאן לא יהיה פה בגלל הסיפור שהיה איתו בנוער. לבוא ולשלם כמעט 2 מיליון יורו על שחקן שהיה כאן בחינם זה משהו שאני לא חושב שהאגו של יענקל’ה יכול לעמוד בו. אני חושב שמכל הישראלים שיש בשוק ורלוונטיים הוא השחקן שהכי הייתי רוצה. לדעתי הוא המחליף המושלם לאבו פאני (יותר מג׳אבר אפילו) ויש לו תקרה מאוד גבוהה.