• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
המועדון יצטרך לבחור בין יפרח לחג׳ג׳ לדעתי. אנחנו צריכים עוד קיצוני אחד גג והעדיפות צריכה להיות למי שיעדה מחנה טוב יותר באגף ימין.

בלם ברמת הרכב, ייקח זמן עד ישבוא. גם התפשרות של אלונה על חאתם וגם אזרוח של עלי/דניאל ייקחו זמן כנראה.

עם קשר לאמצע שיבוא לספסל אין סיבה להתעכב. המועדון צריך להחליט את מי הוא רוצה ולסגור את זה בהקדם. גם אם פאני צריך להימכר בשביל כנעאן, זה לא אמור להיות קשור לקשר הנוסף שנדרש לעיבוי החוליה.
אני מסכים לגבי הכל, ניתחת את זה יפה מאוד.

ראינו בעונה שעברה למרות שהיינו יותר עמוקים בקישור (כל מי שהיה השנה + רודריגז) היו פעמים שבכלל לא היה לנו ספסל בגלל פציעות של ג'אבר, פאני ונטע שהתרחשו אפילו במקביל.

זה יפה שעל הנייר יש 5-6 קשרים אבל בפועל עונה ארוכה ופציעות מקצרות את הסגל, אפשר להחזיק שחקן נוסף בסגל, אפילו אחד הצעירים שיחווה קצת אימונים של בוגרים ואולי ישתלב מעט בהמשך ובמקרה הגרוע יעזוב בינואר לקבוצה אחרת.

לגבי הבלם אפשר לחכות לאלחמיד או לאזרוח. לגבי חג'ג' ויפרח אני מסכים, יש מקום בסגל לאחד מהם

אם הולכים על שלושה בלמים אני שוב אומר שלדעתי גנטוס מסכנין זה אופציה טובה אם לא מצליחים לסגור עם אלחמיד.

לצערי עכשיו נראה שבמקום להתעסק בהעברות למכבי חיפה בשאר החלון נתעסק בהעברות ממכבי חיפה. מניח שאחרי אולימפיאקוס כל הסיפור עם אבו פאני/חזיזה יתפוס תאוצה.

לגבי הקשר מסכים איתכם לחלוטין. לדעתי גם במצב הנוכחי צריך להגיע עוד קשר ישראלי שיוסיף עומק אבל כנראה לא קשר בכיר. אם אבו פאני עוזב כבר צריך להגיע קשר בכיר.

רונן22 אמר:
לי יפרח יותר מזכיר את רפאלוב. רפאלוב פרץ גיל 24, כשכבר אף אחד לא האמין שהוא יפרוץ.

שבוע טוב .
אני תמיד בעד לשלב צעירים ולתת הזדמנות .
תמיד יש אבל השאלה האם הם מספיק טובים .
לגבי רפאלוב זה שילוב של מזל ,מאמן וכשרון .
קורה הרבה פעמים שמפספסים שחקן כזה או אחר בגלל שלמאמן אין אומץ לשלב צעירים לצערי .
ראה ערך אדריאן סבסטיאן שהיה מושאל לקבוצה פה .
אם אני זוכר הייתה אופציה לרכישה בסוף העונה .

אם סונדגרן או עלי מתאזרחים האופציה הכי טובה באמת תהיה להחזיר את רודריגס כקשר לסגל.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
המועדון יצטרך לבחור בין יפרח לחג׳ג׳ לדעתי. אנחנו צריכים עוד קיצוני אחד גג והעדיפות צריכה להיות למי שיעדה מחנה טוב יותר באגף ימין.

בלם ברמת הרכב, ייקח זמן עד ישבוא. גם התפשרות של אלונה על חאתם וגם אזרוח של עלי/דניאל ייקחו זמן כנראה.

עם קשר לאמצע שיבוא לספסל אין סיבה להתעכב. המועדון צריך להחליט את מי הוא רוצה ולסגור את זה בהקדם. גם אם פאני צריך להימכר בשביל כנעאן, זה לא אמור להיות קשור לקשר הנוסף שנדרש לעיבוי החוליה.

ראינו בעונה שעברה למרות שהיינו יותר עמוקים בקישור (כל מי שהיה השנה + רודריגז) היו פעמים שבכלל לא היה לנו ספסל בגלל פציעות של ג'אבר, פאני ונטע שהתרחשו אפילו במקביל.

זה יפה שעל הנייר יש 5-6 קשרים אבל בפועל עונה ארוכה ופציעות מקצרות את הסגל, אפשר להחזיק שחקן נוסף בסגל, אפילו אחד הצעירים שיחווה קצת אימונים של בוגרים ואולי ישתלב מעט בהמשך ובמקרה הגרוע יעזוב בינואר לקבוצה אחרת.

לגבי הבלם אפשר לחכות לאלחמיד או לאזרוח. לגבי חג'ג' ויפרח אני מסכים, יש מקום בסגל לאחד מהם

מסכים שחייב עוד קשר אמצע.
בעונה שעברה היה גם את אשכנזי לחצי עונה.

Smile אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

מסכים שחייב עוד קשר אמצע.
בעונה שעברה היה גם את אשכנזי לחצי עונה.
אגב אם אני לא טועה מקסים חוזר מהשאלה ויש לו עוד עונה בחוזה, משאירים כגיבוי?
הוא שוחרר כבר בשנה שעברה. חתם עכשיו בהונבד בהונגריה.

כן בדיוק בדקתי בטרנספר, טעות שלי.
הייתי בטוח שהוא מושאל

אגב איזה התרסקות מהירה בקריירה של יובל אשכנזי. כמו שעלה ככה ירד. משחקן הרכב באנקר במכבי חיפה שהפך לשחקן מחליף לעכשיו שחקן שהגיע למכבי נתניה בתור כוכב שאמור לסחוב את הקבוצה והפך לשחקן ספסל שלא ממש נספר ועכשיו מועמד לעבור להפועל. מאז הפציעה בטרום עונה אצל בכר הוא לא אותו שחקן (לא שלא היו לו מגרעות רציניות גם לפני כן)

Ohad אמר:
רונן22 אמר:
לי יפרח יותר מזכיר את רפאלוב. רפאלוב פרץ גיל 24, כשכבר אף אחד לא האמין שהוא יפרוץ.

שבוע טוב .
קורה הרבה פעמים שמפספסים שחקן כזה או אחר בגלל שלמאמן אין אומץ לשלב צעירים לצערי .
אתה מתכוון לאדריאן סילבה?
בוא נגיד זה לא פספוס ראשון ויחיד של אלישע, הוא היה נוטה לא לשים לב לפוטנציאל

בתכלס הנושא יכול להיכנס לקיפאון עד סוף מחנה האימון.

בשבועיים הקרובים אם יהיו עיסוק כלשהו בהעברות זה יהיה על שחקנים שעוזבים או מושאלים.
קודם יתנו לכל סיפור האזרחויות להתבהר לפני שיבצעו החתמןת להעמקת הסגל.

Judokan אמר:
בתכלס הנושא יכול להיכנס לקיפאון עד סוף מחנה האימון.

בשבועיים הקרובים אם יהיו עיסוק כלשהו בהעברות זה יהיה על שחקנים שעוזבים או מושאלים.
קודם יתנו לכל סיפור האזרחויות להתבהר לפני שיבצעו החתמןת להעמקת הסגל.

אמת.

מניח שבשבוע הקרוב נראה מושאל אחד או יותר בבית"ר.

GreenGlory אמר:
Ohad אמר:
רונן22 אמר:

שבוע טוב .
אתה מתכוון לאדריאן סילבה?
בוא נגיד זה לא פספוס ראשון ויחיד של אלישע, הוא היה נוטה לא לשים לב לפוטנציאל

אין צורך לתקן אותי זה שמו המלא אדריאן סבסטיאן פרוצ'ט סילבה .
אתמול זה אלישע ,היום זה בכר כבר ומחר זה מאמן אחר .
אין בארץ שלנו מספיק מאמנים שמאמינים בצעירים ולכן עוד נפספס לא מעט כאלה וחבל .
אם ראית את הישג הנבחרת הצעירה ,זה דור העתיד שלנו .

מי שצפוי להתחיל התרשמות בת שבוע בהפועל חדרה הוא הקשר האחורי באסם זערורה, שמשתייך למכבי חיפה והושאל בעונה האחרונה להפועל עפולה מהליגה הלאומית.

אם הקבוצה של ברק בכר תעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, גנגאן תזכה ב-300 אלף אירו.

העפלה של מכבי חיפה לשלב הבתים של הליגה האירופית תזכה את הצרפתים ב-100 אלף אירו.

רק אני מתוסכל שאין מחליף אמיתי לשרי/אצילי? וראינו שנה שעברה מה קורה שהם גמורים?
סומכים יותר מידי על נטע כקשר אחורי שיפתח לרוב אם פותחים עם הגנה זרה וגם שם צריך חיזוק ישראלי.
חובה לפי דעתי או 2 ישראלים

GKagelmacher אמר:
מי שצפוי להתחיל התרשמות בת שבוע בהפועל חדרה הוא הקשר האחורי באסם זערורה, שמשתייך למכבי חיפה והושאל בעונה האחרונה להפועל עפולה מהליגה הלאומית.

טוב מאוד. שיהיה לו בהצלחה ושירשים. מקצת שראיתי אותו העונה בעפולה הוא עשה עליי רושם מצוין.

amitoima אמר:
רק אני מתוסכל שאין מחליף אמיתי לשרי/אצילי? וראינו שנה שעברה מה קורה שהם גמורים?
סומכים יותר מידי על נטע כקשר אחורי שיפתח לרוב אם פותחים עם הגנה זרה וגם שם צריך חיזוק ישראלי.
חובה לפי דעתי או 2 ישראלים

גם אני, בגלל זה חשוב להביא את כנעאן על העמדה של שרי .
לא רואה את שרי בגיל 35 מצליח לשחק מעל 30 משחקים בעונה .

שבוע טוב חברים
הנאקה החתימה את תומר חמד .
בכנות הוקל לי מאוד .
לא חושב שהוא היה מוסיף ערך לקבוצה .
תם ונשלם .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה