• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אבל עזבו לא צריכים קשר. אגב הקישור שלנו גם עם פאני ולביא הוא לא מספיק טוב ואוברייטד. שום קשר אתלטי ומהיר, שום קשר עם משחק ראש, וגם אין לנו מספיק עומק.

אם אחרי כל הליקוקים שלו להנהלה ועל הקשר המיוחד שלו איתם הוא יעזוב בחינם ויענקלה לא יראה עליו שקל זה יהיה משעשע מאוד והוא ישרוף את עצמו שם

אני הייתי מנחית 2 קשרים, זר וישראלי. מי שרוצה לעזוב, תפדאל. ואם הם רוצם להישאר, שילחמו על מקומם. צריך לעשות סוף לפארסה הזאת

שיאריך חוזה, אם תגיע הצעה נורמלית בטוח שיתנו לו ללכת. סערה בכוס תה.

משחקי משא ומתן. הכל טוב. תנו לו הצעה יפה ותאריכו חוזה. יאללה נטע.

ממה ההתרגשות? הוא במו״מ כרגע וברור שייצאו מסרים כאלו ואחרים. גם ניקי סגר בהודו וגם אצילי ופלאניץ׳ מקבלים הצעות. בואו נמתין.

בין כה וכה רצוי שיביאו לפה קשר לרוטציה.

אם הוא עוזב את מי מביאים?
למרות שאני חושב שהוא גמר את הקריירה

אתה עם 4 קשרים בלבד בסגל ו 2מתוכם רוצים לעזוב. צריך לפעול, כלומר להחתים בינתיים קשר אחד בכיר לפחות. אתה לא יכול תלוי בשחקנים שרוצים לעזוב

רונן22 אמר:
אתה עם 4 קשרים בלבד בסגל ו 2מתוכם רוצים לעזוב. צריך לפעול, כלומר להחתים בינתיים קשר אחד בכיר לפחות. אתה לא יכול תלוי בשחקנים שרוצים לעזוב
רק להזכיר ששנה שעברה בנוסף לקיים היה לנו גם את רודריגז והיו שלבים בעונה שלא היה לנו קשר על הספסל עם כל הפציעות שהיו, הייתה תקופה שג'אבר, נטע ופאני היו פצועים במקביל

אני גם כרגע לא מרוצה מהקישור שלנו, לא מבחינ איכות ולא מבחינת עימות. קישור אוברייטד לדעתי.

אם דניאל מקבל תושב ארעי, אני מחתים מיידית את רודריגז. על אפם וחוסר רצונם של כמה פה. מקבל יופי של שחקן למלא עמדות.סופר אינטיליגנט

רונן22 אמר:
אני גם כרגע לא מרוצה מהקישור שלנו, לא מבחינ איכות ולא מבחינת עימות. קישור אוברייטד לדעתי.
אני יודע שאתה לא מתלהב מזה, אבל מבורסת השמות הנוכחית (הצעתי את אליאס בעבר כשחקן ששווה לבחון אבל הוא ירד מהפרק), אני הייתי עושה מהלך על שמיר כנראה ובניחוש מושכל לא אתפלא אם זה יקרה.

למכבי ת''א הוא כבר לא יחזור וגם לא לב''ש לדעתי. אם לשחק בארץ זה רק פה.

הוא יכול להוסיף פיזיות ודינמיות לקישור, גובה, משחק ראש והבונוס הכי גדול, שחקן של דודו

בירקי אמר:
אם דניאל מקבל תושב ארעי, אני מחתים מיידית את רודריגז. על אפם וחוסר רצונם של כמה פה. מקבל יופי של שחקן למלא עמדות.סופר אינטיליגנט
חד משמעית.

בכל מקרה נטע צריך לקבל הודעה חד משמעית שהוא לא עוזב השנה ואם הוא רוצה אז שיעזוב בקיץ הבא בחינם. אין לנו עכשיו אפשרות להתמודד עם עזיבה של 2 קשרים מובילים מהקבוצה.

אני מהמר שאבו פאני לא עוזב פה וישאר לפחות עד ינואר .
נטע זה סתם משחקי מו"מ, מי יקח אותו אחרי שבקושי ראה דשא בעונה שעברה ? על סמך מה בדיוק ?
הקישור איכותי יחד עם ג'אבר שלדעתי העונה יהיה בורג מרכזי מאוד .
צריך עוד קשר לעיבוי הסגל, בסוף לא תהיה ברירה ויביאו את שמיר אלא אם כן במועדון יזיזו עניינים ויאזרחו את מוחמד או דניאל ואז יתאפשר להביא זר .

נטע לדעתי רוצה פשוט לצאת לאירופה ומבין שאחרי הפציעות שלו ובגיל שלו אף קבוצה לא תשים עליו את הכסף שידרשו עליו אם הוא יאריך חוזה אז הוא מנסה לצאת עם הכרטיס ביד כשחקן חופשי. בכל מקרה אסור לקבוצה לאבד יותר מגג שחקן אחד (אבו פאני) וגם לו צריך למצוא מחליף ברמה.

אין שום קשר ישראלי שיכול לשדרג אותנו.

תנו לי שם אחד שאפשר להביא

Nirgreen אמר:

נירגרין, מה עם המשא ומתן עם אותו ״ מועמד״ ישראלי?

Nirgreen אמר:

לדעתי מבחינת שמות יש לנו את הקשרים הכי טובים בארץ (הישראלים, למעט גלזר). ישראלי שישדרג אין בנמצא, הקשר הישראלי היחיד שיותר טוב ממה שיש פה זה גלזר ופרץ.

מבחינת מה שאפשר להביא יש את כנעאן, שמיר, גנאים, קארצב, זרגרי, אליאל פרץ, גוני נאור וכיאל

אני חושב שצריך להביא בלי קשר לעזיבות עוד שחקן קישור נוסף. אם פאני/נטע עוזבים צריך להתאבד על קארצב/כנעאן.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה