Apoc
יו״ר הבורד
KevinDurant אמר:לא אוהב את הבעיה פחות גדולה שלנו כרגע.Apoc אמר:קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
אם פלאניץ' או גולדברג נפצעים לא עלינו אז עולה לשחק בהרכב עופרי "שכחתי איך משחקים את המשחק הזה" ארד או אורי "אני בלחץ כשיש יותר משני אנשים ביציע" דהן. שלא נדבר על גרשון.
מאמין שפועלים בגזרה הזאת ולא סתם היה דיבור חזק על בלם מתחילת החלון.
כמו שהיה דחוף להביא מגן ימני, היה דחוף גם להביא מגן שמאלי. אז אם דחוף להביא מגן ימני בציון 10, ו9 מגן שמאלי, אז נוותר על השמאלי כרגע? צריך לעבוד במקביל.
נקודה מעניינת מאוד שעלתה לי לראש היא שבמידה ואתה פותח עם סונדגרן, פלאניץ', קורנו, שרי ופיירו, אין לך אופציה לשחק עם מוחמד, כלומר האופציות שלך בקישור במקרה הזה הופכות להיות נטע, ג'אבר ופאני.
נטע סימן שאלה מבחינתי כרגע, ג'אבר שחקן פציע ופאני עוד עשוי לעזוב.
חייב להתחזק בשחקן קישור נוסף, צריך לתת לבכר את האפשרות גם לשחק עם שלישיית קישור אגרסיבית במשחקים מסוימים כשירצה וגם לאפשר רוטציות וחלוקת עומסים בהמשך העונה.
צריך להיות מוכנים גם שם לפציעה, ירידה ברמה, רצון לשחק 3 בלמים.Apoc אמר:זה מרכז ההגנה הכי טוב כרגע בליגה. אני לא מוריד לא את גולדברג ולא את פלאניץ' לספסל, בטח לא כרגע.
אני מסכים עם רונן בעניין הזה, לא יודע אם אני מוריד מישהו מהם לספסל בהכרח אבל השילוב ביניהם לא אידיאלי. כל אחד בפני עצמו בלם טוב אבל הם לא משלימים אחד את השני
הכוונה היא שבלם היא בעיה יותר גדולה בהרבה ועליה צריך לשים זרקור, לא שלא צריך לעבוד במקביל חלילה.
וברור שצריך להביא שחקן לקישור אם פאני עוזב.
אני חושב שגולדברג ופלאניץ' היו טובים עונה שעברה ואם פלאניץ' יחזור ליכולת שלו אז בכלל נהיה במצב מעולה בגזרה הזו של ההרכב. הבעיה היא מה קורה אם אחד הבלמים נפצע.