ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:המלחמה הכי קשה תהיה של הכתבים… מבן דור עד נחמני…. כולם יילחמו בזרגרי כי זה יבוא על חשבון הבן של חבר שלהם….. אבל ברור שאנו צריכים עוד אופציה בקישור
David אמר:תפתחו נושא לזרגרי במקום לחפור עליו בנושא העברות
KevinDurant אמר:לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
לא אוהב את השובע הזה בקישור וזה שאין אף שחקן נוסף שיכול "לפרוץ" ולהתחרות כמו שג'אבר היה שנה שעברה
זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.Jerry אמר:KevinDurant אמר:לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
לא אוהב את השובע הזה בקישור וזה שאין אף שחקן נוסף שיכול "לפרוץ" ולהתחרות כמו שג'אבר היה שנה שעברה
בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפור
מסכים איתך, או שחקן לקישור או שיביאו מחליף אמיתי לשרי ונעבור ל4231 קבוע, אבל אני מאמין שיהיה רכש רק לקראת סוף החלון כשיראו כמה רחוק נגיע באירופה. אם נעלה לבתים יהיה עוד רכש אין לי ספקKevinDurant אמר:זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.Jerry אמר:KevinDurant אמר:לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפור
נטע סימן שאלה, מוחמד שפך לאגר שנה שעברה ולא נראה טוב וג'אבר שחקן פציע.
צריך להוסיף שחקן קישור נוסף
לגבי הסיפא, גם בשנה שעברה היינו בטוחים שאם נעפיל לבתים יגיע רכש נוסף (ובדיעבד, לא הגיע)Jerry אמר:מסכים איתך, או שחקן לקישור או שיביאו מחליף אמיתי לשרי ונעבור ל4231 קבוע, אבל אני מאמין שיהיה רכש רק לקראת סוף החלון כשיראו כמה רחוק נגיע באירופה. אם נעלה לבתים יהיה עוד רכש אין לי ספקKevinDurant אמר:זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.Jerry אמר:בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפור
נטע סימן שאלה, מוחמד שפך לאגר שנה שעברה ולא נראה טוב וג'אבר שחקן פציע.
צריך להוסיף שחקן קישור נוסף
נפצע פעמיים שנה שעברה לתקופות ארוכות, לא צריך לקחת שם סיכוןgargy אמר:אין לי ספק שצריך עוד שחקן קישור, אבל למה כולם קבעו שג׳אבר שחקן פציע?
נפצע בשנה שעברה, קורה. השאלה אם היו לו לפני זה הרבה פציעות בהשאלה, בנוער וכו׳? לא עקבתי אחריו אז..
gargy אמר:אין לי ספק שצריך עוד שחקן קישור, אבל למה כולם קבעו שג׳אבר שחקן פציע?
נפצע בשנה שעברה, קורה. השאלה אם היו לו לפני זה הרבה פציעות בהשאלה, בנוער וכו׳? לא עקבתי אחריו אז..
בלם בספק אם יביאו אבל קריטי יותר זה קשר אמצעברק.י אמר:סדר העדיפויות צריך להיות:
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני
לפחות על השניים הראשונים אסור לוותר.