• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אבל כל הקטע שהצוות המקצועי לא חושב שזה נכון לשלב אותו בקבוצה ומעדיף להשאיל.

בירקי אמר:
המלחמה הכי קשה תהיה של הכתבים… מבן דור עד נחמני…. כולם יילחמו בזרגרי כי זה יבוא על חשבון הבן של חבר שלהם….. אבל ברור שאנו צריכים עוד אופציה בקישור

מכה המאור לוי הזה

מאור לוי וזרגרי לא באותה עמדה, ממש לא "על חשבון"

זה לא משנה, הגעה של זרגרי תתפוס עוד מקום בספסל.

או ביציע. לא צריך יותר מ6 מחליף אחד בספסל. בכל מקרה הספסלים ארוכים יותר אחרי ההגדלה של פיפ"א.

תפתחו נושא לזרגרי במקום לחפור עליו בנושא העברות

לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.

לא אוהב את השובע הזה בקישור וזה שאין אף שחקן נוסף שיכול "לפרוץ" ולהתחרות כמו שג'אבר היה שנה שעברה

היחיד שמדברים עליו פה כשחקן ברמה זה כנעאן
יש מישהו בליגה הזאת שכן שווה להתאמץ להביא?

KevinDurant אמר:
לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.

לא אוהב את השובע הזה בקישור וזה שאין אף שחקן נוסף שיכול "לפרוץ" ולהתחרות כמו שג'אבר היה שנה שעברה

בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפור

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:

בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפור
זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.

נטע סימן שאלה, מוחמד שפך לאגר שנה שעברה ולא נראה טוב וג'אבר שחקן פציע.

צריך להוסיף שחקן קישור נוסף

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
KevinDurant אמר:

זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.

מסכים איתך, או שחקן לקישור או שיביאו מחליף אמיתי לשרי ונעבור ל4231 קבוע, אבל אני מאמין שיהיה רכש רק לקראת סוף החלון כשיראו כמה רחוק נגיע באירופה. אם נעלה לבתים יהיה עוד רכש אין לי ספק

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

מסכים איתך, או שחקן לקישור או שיביאו מחליף אמיתי לשרי ונעבור ל4231 קבוע, אבל אני מאמין שיהיה רכש רק לקראת סוף החלון כשיראו כמה רחוק נגיע באירופה. אם נעלה לבתים יהיה עוד רכש אין לי ספק
לגבי הסיפא, גם בשנה שעברה היינו בטוחים שאם נעפיל לבתים יגיע רכש נוסף (ובדיעבד, לא הגיע)

לא חושב שצריך להביא מחליף אמיתי לשרי (גם לא רואה כזה בנמצא). הייתי רוצה שיביאו שחקן קישור נוסף שיאפשר שלישייה אגרסיבית בעת הצורך וגיבוי לרביעייה הנוכחית (אל תשכח שגם איבדנו את רודריגז)

אפשר לתת גם לחזיזה לשחק את הסוג של ה10 הזה במקום שרי מדי פעם

אין לי ספק שצריך עוד שחקן קישור, אבל למה כולם קבעו שג׳אבר שחקן פציע?
נפצע בשנה שעברה, קורה. השאלה אם היו לו לפני זה הרבה פציעות בהשאלה, בנוער וכו׳? לא עקבתי אחריו אז..

gargy אמר:
נפצע בשנה שעברה, קורה. השאלה אם היו לו לפני זה הרבה פציעות בהשאלה, בנוער וכו׳? לא עקבתי אחריו אז..
נפצע פעמיים שנה שעברה לתקופות ארוכות, לא צריך לקחת שם סיכון

gargy אמר:

עזוב, אלו סתם הגזמות. הוא נפצע פעם אחת. גם פאני ונטע נפצעו בעונה שעברה. זה לא הופך אותו לפציע.
מה שכן, ברור שהם יפצעו גם בעונה הקרובה אם לא יביאו מישהו שייתן להם לנוח ואז יוכלו לספר פה בביטחון גדול יותר שהם פציעים.

מביא את כיאל וכנעאן לקישור, יפתרו לנו הרבה בעיות.
כיאל לא יעלה הרבה , וכנעאן הוצאה מחייבת אבל תתרום לנו למחליף לשרי ולאגף.
להגנה , אני עוד מחכה לראות מה עם 3 הבלמים המחליפים שלנו.

סדר העדיפויות צריך להיות:
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני

לפחות על השניים הראשונים אסור לוותר.

ברק.י אמר:
סדר העדיפויות צריך להיות:
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני

לפחות על השניים הראשונים אסור לוותר.
בלם בספק אם יביאו אבל קריטי יותר זה קשר אמצע