• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
פלאניץ הבלם הכי טוב בקבוצה.
אם הוא הולך חבל על הזמן שלנו.
שון גולדברג לא קרוב אפילו להיות בלם טוב בלי בלם מוביל לידו, לא קרוב.
מתחיל להזכיר את הקטע עם טישיירה שגם הציעו הצעה ולאט לאט עלו.
לצערי אם הסיפור נכון הוא לא יהיה פה בקרוב. :(

די נו, פלאניץ בלם מעל הליגה.
יתר מחצי עונה (כולל אירופה, כולל גביע, כולל השוקו וכולל אלוף האלופים) הוא היה בלתי עביר ועשה צחוק מכל החלוצים בליגה.
אתם נותנים לסוף העונה לבלבל אתכם ולהעריך שחקנים בחסר. בסוף העונה כבר היינו עם הלשון בחוץ,על אדי דלק האחרונים. הנסיגה ביכולת של שחקנים שכמעט לא זכו לרוטציות דוגמת פלאניץ ומוחמד נבעה כתוצאה מעייפות יתר וזה היה ניכר, ממש לא בגלל ירידה ביכולת.
הכדורגל הישראלי לא עשה את קפיצת המדרגה באירופה וכמעט כל פעם שקבוצה עשתה שלב בתים באירופה היא קרסה בסוף העונה. אנחנו הצלחנו לשמור על התואר ועוד להגיע לגמר גביע ולהפסיד רק בפנדלים.

חרטוטי סוכנים או לא, הגיע הזמן להפסיק לשחק בקקה ולחדש כבר עכשיו חוזים לפלאניץ ואצילי. לשמור על הסגל הקיים זה לא פחות מחיזוק.

אני לא רואה מה שאתם רואים. לדעתי ההגנה שלנו חלשה מאוד בשנתיים האחרונות. לא אומר שזה בגלל פלאניץ' אבל אני לא חושב שבלעדיו זה יכול להיות הרבה יותר גרוע

רונן22 אמר:
אני לא רואה מה שאתם רואים. לדעתי ההגנה שלנו חלשה מאוד בשנתיים האחרונות. לא אומר שזה בגלל פלאניץ' אבל אני לא חושב שבלעדיו זה יכול להיות הרבה יותר גרוע
אנחנו ההגנה הכי טובה בליגה כבר שנתיים. יש בעיות בהגנה והעונה שעברה של פלאניץ הייתה לא יציבה אבל הוא עדיין בלם מצויין לליגה ולא תביא מחליף ברמה שלו.

אגב מגיע למועדון שדבר כזה קורה כי במקום לשבת עם אצילי ופלאניץ על חוזים חדשים ולנעול אותם במועדון עם שדרוג הם התעסקו בלחדש חוזה למאור לוי אחרי ששבועיים לפני הם כבר האריכו לו את החוזה על ידי מימוש אופציה.

לא יודע מה זה הכי טובה. גם אם ההגנה שלנו הכי טובה בליגה, עדיין הוא חלשה מאוד בעיניי. הגנה שלא מסוגלת להתמודד מול התקפות סבירות ומעלה

מה יעזור הכסף אם בחיים לא תביא איתו בלם ברמה הזאת. לא ישחררו לדעתי וגם בוגדאן ישמח להשאר פה גם בקצת כסף פחות. גם ככה אמורים לשדרג אותו כלכלית בחוזה החדש.

Apoc אמר:
מה יעזור הכסף אם בחיים לא תביא איתו בלם ברמה הזאת. לא ישחררו לדעתי וגם בוגדאן ישמח להשאר פה גם בקצת כסף פחות. גם ככה אמורים לשדרג אותו כלכלית בחוזה החדש.
אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זר

מה הייתם מעדיפים, פלאניץ' או אלחמיד ובלם זר נוסף? שוב 2 מיליון יורו + החסכון של המשכורת שלו זה המון כסף, השאלה אם ירצו להשקיע

Jerry אמר:
Apoc אמר:
אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זר
אתה משדרג אותו, נותן לו חוזה לשנתיים עם אופציה ולדעתי הוא יעדיף להישאר. כסף ביוון זה על קרח והוא התאקלם פה טוב.

Kozmo אמר:
די נו, פלאניץ בלם מעל הליגה.
יתר מחצי עונה (כולל אירופה, כולל גביע, כולל השוקו וכולל אלוף האלופים) הוא היה בלתי עביר ועשה צחוק מכל החלוצים בליגה.
אתם נותנים לסוף העונה לבלבל אתכם ולהעריך שחקנים בחסר. בסוף העונה כבר היינו עם הלשון בחוץ,על אדי דלק האחרונים. הנסיגה ביכולת של שחקנים שכמעט לא זכו לרוטציות דוגמת פלאניץ ומוחמד נבעה כתוצאה מעייפות יתר וזה היה ניכר, ממש לא בגלל ירידה ביכולת.
הכדורגל הישראלי לא עשה את קפיצת המדרגה באירופה וכמעט כל פעם שקבוצה עשתה שלב בתים באירופה היא קרסה בסוף העונה. אנחנו הצלחנו לשמור על התואר ועוד להגיע לגמר גביע ולהפסיד רק בפנדלים.

חרטוטי סוכנים או לא, הגיע הזמן להפסיק לשחק בקקה ולחדש כבר עכשיו חוזים לפלאניץ ואצילי. לשמור על הסגל הקיים זה לא פחות מחיזוק.

לא רק לא פחות, זה החיזוק הכי משמעותי שיכול להיות.

Jerry אמר:
מה הייתם מעדיפים, פלאניץ' או אלחמיד ובלם זר נוסף? שוב 2 מיליון יורו + החסכון של המשכורת שלו זה המון כסף, השאלה אם ירצו להשקיע
פלאניץ. לא תביא בלם זר ברמה שלו. זה שהוא הגיע לכאן זה רק בגלל שקבוצות אחרות פחדו לגעת בו בגלל האיום בתביעה אחרת הוא היה בקבוצת צמרת ביוון כבר ממזמן

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:
אתה משדרג אותו, נותן לו חוזה לשנתיים עם אופציה ולדעתי הוא יעדיף להישאר. כסף ביוון זה על קרח והוא התאקלם פה טוב.
אתונה זה מועדון ענק, פי 2 מאיתנו ומגרמניה, תראה איזה שחקנים עברו שמה בשנים האחרונות עזוב זה לא אותו קנה מידה כמו שלנו. פלאניץ' יהיה בן 31 בינואר והוא נפצע הרבה, כמו שאמרתי אם ישקיעו את הכסף הזה בחיזוק רוחבי להגנה זה יהיה בסדר, רק חבל על הטיימינג המסריח הזה שבוע לפני הצ'מפיונס

אריק זה אמר:
אני בדעה הלא פופולרית ש1.8 מיליון יורו עבורו זו עסקה טובה עבורנו.
ומה תעשה עם הכסף הזה בדיוק? אתה לא מביא בלם ברמתו בכסף הזה. אנחנו לא מועדון שצריך למכור כדי להתקיים ולא חסר כסף.

הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שנראה שננעלו על סבטקוביץ' הבינוני הזה, בלם גמלוני עם רגליים עקומות, מזכיר לי את פילאבסקי

הדעה שלי תמיד על זרים זה שאם הן מקבלים דולר אחד יותר במקום אחר הם עוזבים.
אין שום סיבה להישאר.

Jerry אמר:
ב2 מיליון יורו משחרר אין שאלה בכלל

ומי תביא במקומו?
תראה את מכבי תל אביב כמה הם התקשים להנחית בלם ברמה גבוהה, והם מוכנים לשלם יותר מאיתנו.
בשביל להביא שחקן מהליגה הצרפתית השניה בכמעט 2 מיליון עשינו שמיניות באוויר ועדיין הוא עשה עלינו פוזה. ככה זה יהיה עם כל שחקן שנרצה. הם לא לא חולמים להגיע לליגה שלנו, ומחפשים אופציות טובות יותר.

לוותר על פלאניץ זה סוג של אסון מקצועי וסיכון גדול מאוד.

Jerry אמר:
Apoc אמר:

מאיפה הבאת את זה שמציעים לו פי 2 ממה שאנחנו מציעים בשדרוג?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה