Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
מרכז ההגנה שלנו לא טוב ואי אפשר להתעלם מזה, איזה פתרון יש לך? זה שסיימנו את הליגה עם ההגנה שספגה הכי פחות שערים זה לא אומר שההגנה שלנו חזקה .
אנחנו מאוד חדירים ועל אירופה אני בכלל מעדיף לא לדבר .
בנוגע לג׳קי, אם אתה משאיל לו 2 שחקנים אז הכסף שהוא ידרוש על כנעאן יהיה נמוך משמעותית .
דבר עובדות, אל תזרוק סיסמאות.
"מה יהיה באירופה" - תבדוק מה היה מול פראג ופיינורד הגנתית.
"אנחנו מאוד חדירים" - כמה ספגנו כתוצאה מהחדירות הזאת? יש כמה יסודות של עונת כדורגל שאי אפשר לערער עליהם - הקבוצה עם הכי הרבה נקודות היא הכי טובה, עם הכי מעט ספיגות עם ההגנה הכי טובה ועם הכי הרבה כיבושים עם ההתקפה הכי טובה. אנחנו שלושת אלה עונה שעברה.
עובדתית זו ההגנה שספגה הכי מעט למרות שהיו 2 מגנים גרועים מאוד וכולנו בתקווה שהשניים החדשים בתוספת של בלם שלישי נורמלי יקחו את ההגנה הכי טובה בליגה צעד קדימה.
בנוגע לג'קי - לרשום "הוא יקבל כסף" זה מובן מאליו ולא אמרת כלום בזה. תרשום כמה אתה חושב שהוא יקבל. מושאלים מורידים את הסכום, אבל לא עד כדי כך.
שוב, אני לא אומר שפלאניץ לא בלם טוב .
אני כן אומר שהציוות עם גולדברג לא עובד, למרות שהיו כמה משחקים שהצליחו להתעלות מול קבוצות טובות באירופה .
אין בליגה שלנו הרבה קבוצות עם חלוצים שיכולים לעשות בלאגן להגנה שלנו, אבל אלה שכן ההגנה שלנו כרגע לא מספיק טובה בכדי להתמודד איתם .
אני בעיקר זוכר את המשחקים נגד מכבי נתניה ואת המשחקים נגד ת״א שהביכו את פלאניץ פעם אחר פעם ועשו ממנו צחוק .
אגב מולם קבוע הוא מחרבן לא רק בעונה הקודמת גם בזאת שהיתה לפניה.
גם ב 2 המשחקים האחרונים נגד ב״ש היה אפשר לראות כמה שההגנה חלשה .
יכול להיות שהשתדרגנו בעמדת המגנים, אבל כשקבוצות עם התקפה סבירה מתקיפות אותנו מהאמצע פלאניץ וגולדברג נופלים פעם אחר פעם .
אני לא רואה איך אנחנו מגיעים רחוק עם ההגנה הזאת, גם בליגה וגם באירופה .
2 שחקנים שיכולים לשדרג את אשדוד + 800 אלף יורו ולדעתי כנעאן אצלנו .