• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם יגיעו עם פלאני'ץ לסיכום על הארכה ושדרוג החוזה, זה נטו כי בכר מתעקש. לבכר אין בעיה ששחקנים שהוא מעריך ירוויחו הרבה יותר ממה שהם שווים באמת. וזה בסדר
בהנהלה לא חושבים שפלאניץ' שווה את הסכומים שהוא דורש.

אתה יותר מדי ממציא עובדות מהאוויר, תרשום לדעתי לא יקרה כלום.
יום אחד אתה דובר ההנהלה ולמחרת אתה הסוכן של אלי דסה.

טוב השופט אפוק. נשבע להעיד את האמת בלבד ואת האמת כולה

אתה חי בסרט רציני. זה פורום כדורגל אבא, לא בית משפט.

מי שרואה את המסיבת עיתונאים עכשיו עם ברק בכר..שאלו אותו אם הסתיים הרכש????

לפי הדברים של בכר נשמע שיש דברים בגו עם פלאניץ ושיש אמת בדיווחים לגבי הצעות עליו

אביב אברהם וקארצב מדהימים. שבכר יסתכל על שלישיית האמצע של נתניה, ככה שולטים, שלישייה באמצע. לא שרי באמצע. תבחר שניים מבין אצילי, שרי ודולב. תעלה עם שלישייה באמצע

בירקי אמר:
אביב אברהם וקארצב מדהימים. שבכר יסתכל על שלישיית האמצע של נתניה, ככה שולטים, שלישייה באמצע. לא שרי באמצע. תבחר שניים מבין אצילי, שרי ודולב. תעלה עם שלישייה באמצע

כמה שחסר לנו שחקן כמו קארצב.
מוחמד ולביא זה פשוט לא 6 קלאסי.

לפי מה שקניאס ובן דור אמרו בפלייאוף לא נשמע שקרובים לסגירה על חוזה חדש עם פלאניץ ושלא מתכוונים לתת לו את השדרוג שהוא מבקש. בעיה רצינית

יש מו"מ, במו"מ לא נותנים את מה שהצד השני דורש. כל אחד מהצדדים מתפשר ומגיעים לאיפשהו באמצע.
מכה הסחבת הזאת.

Apoc אמר:
יש מו"מ, במו"מ לא נותנים את מה שהצד השני דורש. כל אחד מהצדדים מתפשר ומגיעים לאיפשהו באמצע.
מכה הסחבת הזאת.
זהו שאני לא חושב שהם יתנו לו אפילו חצי מהשדרוג שהוא מבקש.

לא מבין את השטות הזאת שהתחילו עם הסעיפי שחרור הנמוכים האלה על שחקני מפתח

אם המחליף של פלאניץ זה מישהו כמו סבטקוביץ אפשר לקפל את העונה

בירקי אמר:

הבעיה שזה לא שניים מבין אצילי שרי וחזיזה, אתה צריך לבחור אחד מבין שרי/אצילי, שניהם יכולים לשחק רק בימין.

Apoc אמר:
מכה הסחבת הזאת.

מאוד מדאיג לשמוע את השופר של יענקלה בתקשורת קניאס אומר שאף שחקן לא יקבל שכר של 600 אלף יורו גם עם יהיה תותח זה אומר שנמשיך כהרגלנו לחיות מהפירורים של גולדהר

הסיפור עם הסעיפי שחרור הנמוכים זה מחדל. 1.8 מיליון יורו זה כלום כסף בכדורגל של היום לשחקן שההגנה בנויה עליו כמו פלאניץ. זה בקושי קונה לך שחקן כמו צ׳יבוטה. גם הסעיף של אצילי מגוחך

חח שו 600. פלאניץ' דורש 600? לא הייתי נותן לו בחיים יותר מ350, לאצילי לא הייתי נותן יותר מ400

בירקי אמר:
גם אינו מצויין.
כבר שנה שעברה היה אפשר לראות שיש להם אמצע מצויין.
אמרתי אז, ואני חושב גם עכשיו, שאחרינו יש להם את האמצע הכי טוב בליגה.

יפה שהם הצליחו לשמור שם על כל השחקנים.

רונן22 אמר:
חח שו 600. פלאניץ' דורש 600? לא הייתי נותן לו בחיים יותר מ350, לאצילי לא הייתי נותן יותר מ400

פלאניץ מרוויח עכשיו יותר מ350

אחלה. אז לא מגיע לו שדרוג משמעותי. אני עם ההנהלה.

אבל אתם יכולים להיות רגועים, בסוף יסתדרו איתו רק בגלל שבכר מתעקש. בכר מקבל כל מה שהוא רוצה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה