• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מי שדורש לשחרר את מוחמד הוא הזוי בעיני, הקשר הכי טוב בארץ, עד מרץ חנק כל קישור בליגה והשחקן הכי חשוב לשיטה שלנו בעזרת הלחץ הגבוה שלו חטיפת כדורים בחצי היריבה.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
עוד לא ישבו בכלל עם פלאניץ וגולדשטיין מפרסם על פערים ...
זה לא בדיוק נכון. מנהלים איתו מו״מ מאמצע העונה שעברה והסוכן שלו היה פה לפני חודשיים וזה לא התקדם לשום מקום.

אמרו לו שישבו איתו על שדרוג החוזה אחרי המו"מ עם אצילי.

יאללה לשחרר את מוחמד ופלאניץ, להביא את דריניציץ ויוריצה בולייט.
אם אפשר גם לשחרר את אחד המגנים ולהביא את אדינולפי בכלל יהיה נפלא.
אנשים כאילו לא חיו כאן ב 10 שנים האחרונות שהם זורקים את שני השחקנים הכי טובים שלנו ובטוחים שיגיעו לכאן שחקנים טובים מהם.

מוחמד הקשר הכי טוב שלנו ואחד משני השחקנים הכי טובים בקבוצה ולכן הוא לא שחקן הרכב

שבועיים עם נטע לביא בהרכב במשחקים רשמיים, ומוחמד יחזור להרכב מהר מאוד. אין לחץ

כן כמו בעונה שעברה. עוד 5 ימים מוקדמות ליגת האלופות והוא לא תורגל בהרכב בשום משחק הכנה. לביא ופאני הם באנקרים מבחינת בכר

אם יתברר שהמועדון שיקר עם ההכחשות שלו לגבי סעיף השחרור של פלאניץ, זה יוריד את האמינות הבמילא נמוכה שלהם לפח.

אני גם חושב שפלאניץ יעזוב. אני גם די בטוח שהם משקרים לגבי זה שאין סעיף שחרור. כל הסיפור עם הסעיפי שחרור כל כך נמוכים בחוזים של שחקני מפתח זה בדיחה

רונן22 אמר:
הימור: פלאניץ יימכר אחרי אולימפיאקוס
סבטקוביץ יגיע במקומו

חשבתי שאין באמת הצעה וזה הגיע מכיוון פלאניץ', וכולנו נאיביים.

פלאניץ' לא יילך לשום מקום. לפחות בזה לבכר יש מילה.

אתה אוהב לסלף אה
אמרתי שאני לא יודע אם יש לו הצעה
לפי התדרוכים של השופר הבכיר היום, זה נראה שמכינים את הקהל למכירה שלו
עשינו הכל כדי לנסות להשאיר אותו אך הוא בחר לעזוב וכו

לא ראיתי הכחשות על סעיף שיחרור אלא שהוא 2 מיליון ולא 1.8.
לא רואה את שחר מוותר על יותר ממיליון יורו על שחקן ששנה הבאה יילך בחינם.
אם הוא לא מאריך חוזה בקרוב הוא יימכר, זה ההימור שלי לצערי.

NOSFERATU ZODD אמר:
לא ראיתי הכחשות על סעיף שיחרור אלא שהוא 2 מיליון ולא 1.8.
לא רואה את שחר מוותר על יותר ממיליון יורו על שחקן ששנה הבאה יילך בחינם.
אם הוא לא מאריך חוזה בקרוב הוא יימכר, זה ההימור שלי לצערי.
אני דווקא חושב שהם לא רוצים למכור ויעדיפו לתת לו ללכת בחינם. פשוט שאם הם יממשו את הסעיף יציאה ופלאניץ ירצה ללכת אז לא יהיה למועדון ממש say בעניין

אני לא אתבאס אם פלאניץ' ימכר ב-1.8 מיליון ויביאו את סבטקוביץ'.
אותו סגנון של בלם, נראה סבבה לגמרי. לא מאמין שההגנה נחלשת בהחלפה כזו. (בהנחה שבאמת סבטקוביץ' ריאלי)
אם לעומת זאת צריך לחפש בלם זר שגם יתאקלם... פחות מתאים.

סבטקוביץ' אם יגיע זה כדי להיות גיבוי או לשחק בלם שלישי במערך שלושה בלמים מדי פעם.
זה לא בלם להרכב של מכבי חיפה, ובטח לא תחליף לאחד הבלמים הגדולים בהיסטוריה של הליגה.

איזה מזל שהאוהדים שלנו לא מחליטים.
לשחרר את עלי ופלאניץ אנשים פה חיים בסרט.
רונן כמו שחר בדעה ששחקנים טובים לא שווים כסף. שחקני כדורגל דורשים סכומים ואם אתה לא יכול לעמוד בסכומים ובשדרוגים אז אל תיהיה בעלים תזוז הצידה.
מחדל ענקי עם פלאניץ ואצילי מקווה מאוד שזה יסגר מוקדם ושבכר ידע בדיוק מה לעשות. אני סומך עליו ומקווה שיתעקש להשאיר את הכוכבים,אין מחיר לסגל שרץ טוב יחד כמה שנים ויציבות עם כמה תוספות,בכר יודע את זה,נקווה שככה יהיה

כי פלאניץ ואצילי משחקים בחינם?
אני לא חושב שהם גדולים כמו שעושים מהם פה. אתה יודע שבגלל שאצילי יכול לשחק רק בכנף ימין אנחנו לא יכולים עם שלישיית קישור אגרסיבית שכולם פה כל כך רוצים לראות? הוא שחקן לא גמיש טקטית. זו גם הסיבה שבכר במשחקים באירופה משתמש בו פחות. וזו גם הסיבה שהוא מקבל פירורים בנבחרת

לא אבכה אם ימכרו את פלאניץ ב1.8 מיליון יורו, אבל שלא יחשבו אפילו להביא את סבטקוביץ כמחליף הוא לא ברמה ובחיים לא יכול להיות פה שחקן הרכב.
צריך להביא זר בסגנון של ויטור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה