Judokan אמר:שבועיים עם נטע לביא בהרכב במשחקים רשמיים, ומוחמד יחזור להרכב מהר מאוד. אין לחץ
1+
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:שבועיים עם נטע לביא בהרכב במשחקים רשמיים, ומוחמד יחזור להרכב מהר מאוד. אין לחץ
silvas אמר:אני לא אתבאס אם פלאניץ' ימכר ב-1.8 מיליון ויביאו את סבטקוביץ'.
אותו סגנון של בלם, נראה סבבה לגמרי. לא מאמין שההגנה נחלשת בהחלפה כזו. (בהנחה שבאמת סבטקוביץ' ריאלי)
אם לעומת זאת צריך לחפש בלם זר שגם יתאקלם... פחות מתאים.
רונן22 אמר:silvas אמר:אני לא אתבאס אם פלאניץ' ימכר ב-1.8 מיליון ויביאו את סבטקוביץ'.
אותו סגנון של בלם, נראה סבבה לגמרי. לא מאמין שההגנה נחלשת בהחלפה כזו. (בהנחה שבאמת סבטקוביץ' ריאלי)
אם לעומת זאת צריך לחפש בלם זר שגם יתאקלם... פחות מתאים.
גם אני חושב שההגנה לא תיפגע משמעותית אם סבטקוביץ יגיע במקום פלאניץ', אבל בכסף שנקבל על פלאניץ אפשר יהיה להביא בלם הרבה יותר טוב מסבטקוביץ
אני גם לא בטוח שסבטקוביץ כול להשלים טוב את גולדברג
זה כבר לא ממש תלוי בהם אלא אם הם מאריכים לו חוזה. אם יש לו סעיף ברגע שאתונה ממשים ובמידה ופלאניץ רוצה במהלך אז זה מחוץ לשליטתנוhezildo אמר:לתת לפלאניץ' ללכת עכשיו זה סכין בגב של בכר. קשה לי להאמין שזה יקרה.
The_kinder אמר:https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=1377&docID=408597
מהמרים ומביאים אותו?? (בתור מחליף/מתחרה לגולדברג)
Shocking4U אמר:זה כבר לא ממש תלוי בהם אלא אם הם מאריכים לו חוזה. אם יש לו סעיף ברגע שאתונה ממשים ובמידה ופלאניץ רוצה במהלך אז זה מחוץ לשליטתנוhezildo אמר:לתת לפלאניץ' ללכת עכשיו זה סכין בגב של בכר. קשה לי להאמין שזה יקרה.
ראיתי מאז דיווחים שהם מאשרים שיש סעיף אבל טוענים שהוא 2 מיליון ולא 1.8lemmacantor אמר:במועדון אמרו שאין סעיף.
Shocking4U אמר:ראיתי מאז דיווחים שהם מאשרים שיש סעיף אבל טוענים שהוא 2 מיליון ולא 1.8lemmacantor אמר:במועדון אמרו שאין סעיף.