• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
העיקר כולם ריירו על ניקיטה. שחקן עבר, תראו איך חמד נראה.
אמרתי את זה כשהוא חתם, חמד זה מקצוען וגבר על, אישיות מדהימה, פשוט מבאס שהוא לא מסיים פה. אותו דבר לגבי כיאל וגם ליאור (למרות שכנראה הוא לא רוצה לחזור)

מבחינתי שפלאניץ יעזוב בחינם בקיץ. זה הזייה לוותר עליו במאבק אליפות והופעות באירופה בשביל מיליון וחצי יורו. מה יתן לנו מיליון וחצי יורו? זה בקושי מספיק לקנות את סבטקוביץ במחיר שאשדוד ידרשו עליו. אנחנו לא מועדון שצריך למכור כדי לקנות

SaTla אמר:
בירקי אמר:
כולם יודעים שחמד יהיה על 10+ שערים

מוכן לקחת את ההתערבות שהוא לא מגיע ל10 שערי ליגה. ועוד יותר - שהוא גם יבקיע פחות מניקיטה העונה.

אני חושב שהפציעה של גאבר, והיכולת של לביא תכריח את המועדון להביא שחקן או שניים לקישור למרות שהם לא חשבו ככה.

Judokan אמר:
SaTla אמר:
בירקי אמר:
כולם יודעים שחמד יהיה על 10+ שערים

מוכן לקחת את ההתערבות שהוא לא מגיע ל10 שערי ליגה. ועוד יותר - שהוא גם יבקיע פחות מניקיטה העונה.
אני איתך.
אנשים פה קופצים למסקנות ממשחק אחד.
לא לשכוח ששנה שעברה בן שהר הוא זה שכבש את הגול שהביא לנו את אלוף האלופים.

amitoima אמר:
אני חושב שהפציעה של גאבר, והיכולת של לביא תכריח את המועדון להביא שחקן או שניים לקישור למרות שהם לא חשבו ככה.

אין לך ישראלים ברמה להביא .
מי שיבוא סתם יהיה שחקן סגל בינוני שלא יתרום יותר מידי .

כל האתרים מיישרים קו על פלאניץ. אם לא יחדש חוזה עד אחרי צמד המשחקים מול אולימפיאקוס הוא ימכר גם בפחות מסעיף השחרור שלו.

מאמין שבכר ישים את כל כובד משקלו מול הבורד המהולל על זה

טעות איומה לתת לו לעזוב. חבורה של אימפוטנטים

יש משימות שגם בכר לא יכול להם. נראה שהמועדון להוט למכור לפחות שחקן אחד מוביל ואם זה לא יהיה אגו פאני זה יהיה פלאניץ

בכר לא יכול לבוא בטענות לאף אחד אם ימכרו את פלאניץ
הוא הכשיל את פלאניץ' בשנה האחרונה, ולא חשב הקיץ להביא בלם איכותי שיכול להשלים אותו ואת גולדברג
אם היה ליד פלאניץ' בלם שיכול להשלים אותו, זה היה משדרג משמעותית את היכולת שלו ושל הקבוצה, ובהנהלה היו נלחמים כדי להשאיר אותו

רונן22 אמר:
בכר לא יכול לבוא בטענות לאף אחד אם ימכרו את פלאניץ
הוא הכשיל את פלאניץ' בשנה האחרונה, ולא חשב הקיץ להביא בלם איכותי שיכול להשלים אותו ואת גולדברג
אם היה ליד פלאניץ' בלם שיכול להשלים אותו, זה היה משדרג משמעותית את היכולת שלו ושל הקבוצה, ובהנהלה היו נלחמים כדי להשאיר אותו
אם היה מגיע בלם כזה הם היו משחררים אותו עוד יותר בקלות כי היו טוענים שנסתדר גם בלעדיו

לא חושב. זה היה פותר לנו בעיה מקצועית גדולה. בהנהלה היו חוששים לאבד אותו

ההנהלה רוצה למכור אותו כי היא חמה למכור שחקן נקודה. לא אכפת להם אם זה אבו פאני או בוגדן הם פשוט רוצים למכור משהו. ואם זה יפרק את חוליית ההגנה הבמילא פריכה שלנו? לא אכפת להם

נראה לי שזה יותר נובע מזה שלא רוצים לפתוח לו את החוזה ולשלם לו עוד כסף. אם במקומו יביאו את הבלם של אשדוד זאת בדיחה לא מצחיקה

רוצים למכור אותו בעיקר כי לא חושבים שהוא שווה את הסכומים שהוא דורש. גם אני אם הייתי בעלים לא הייתי משדרג לו את החוזה ומעדיף למכור אותו
בכר גם בטח לא מסביר להם למה הוא נראה רע. בהנהלה רואים שהוא לא עושה הבדל, שההגנה שלנו מסננת גם איתו, למה שישלמו לו את הסכומים שהוא דורש?
הכל על בכר העקשן, משחק עם 2 בלמים שהם על אותו טיקט, 2 בלמים שהם בעצם בלם אחד. הוא הכשיל את פלאניץ והוא יגרום לעזיבה שלו

גם אם נראה לך שהוא פח, אתה תקבל את הבלם הסרבי של אשדוד, מעדיף?

לא אקבל מ2 סיבות
1. זה יהיה עוד ג'סטה לדודו
2. אפשר להביא משהו הרבה יותר טוב מסבטקוביץ

מקצועית אני לא חושב שזה יפגע בנו משמעותית. מרכז ההגנה שלנו זה פארטייה, מהמרים על המהירות של פלאניץ' וגולדברג, אין לנו שום דבר אחר להציע. זה לא צורה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה