• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אין לי בעיה עם מכירה של פלאניץ בסכומים המדוברים, לדעתי הוא ירד ברמה לעומת הבלם שהגיע והוא לא מצדיק פתיחת חוזה בטח שהוא יגיע לגיל מבוגר וזה עוד לפני שדיברתי על חוסר ההתאמה בינו לבין לגולדברג.
מה שכן אם יחשבו להביא את סבטקוביץ כמחליף זה ביזיון וצריך לבעוט את בכר ואלברמן אופציה עצלנית וגרועה.
סומך עליהם שיביאו בלם טוב אפילו יותר מפלאניץ הנוכחי או אחד שמתאים לנו יותר בסגנון.

זה לא עצלנות, זה עוד ג'סטה של בכר לדודו. אלברמן חייב לעוף מפה על טיל אם הוא מביא את סבטקוביץ'.

רונן22 אמר:
זה לא עצלנות, זה עוד ג'סטה של בכר לדודו. אלברמן חייב לעוף מפה על טיל אם הוא מביא את סבטקוביץ'.

מאז שבכר הצטרף אלינו לא ראיתי יותר מידי גסטות שעשה לדודו בטח לא קרוב בהשוואה למה שהלך בבאר שבע או אצלינו בעונה שלוזן בנה את הסגל.
אם בכר היה עושה גסטות מזמן דודו היה מעמיס אותנו בבינוניים סטייל קני סייף.

השארת גרשון+ הארכת חוזה
אבו אלשיך הדייג במיליון ש''ח
טוואטחה
אורי דהן ב-800 אלף יורו
דין דוד ב1.1
צ'יבוטה גם שלו?

Hulk אמר:
רונן22 אמר:

מאז שבכר הצטרף אלינו לא ראיתי יותר מידי גסטות שעשה לדודו בטח לא קרוב בהשוואה למה שהלך בבאר שבע או אצלינו בעונה שלוזן בנה את הסגל.
אם בכר היה עושה גסטות מזמן דודו היה מעמיס אותנו בבינוניים סטייל קני סייף.

עזוב אין מה להתייחס, כל חלון הוא מנסה לפמפם פה שבכר עושה ג'סטות לדודו, העונה לא חתם עדיין שחקן אחד של דודו, הבן אדם לא יודע איפה לקבור את עצמו

רונן22 אמר:
השארת גרשון+ הארכת חוזה
אבו אלשיך הדייג במיליון ש''ח
טוואטחה
אורי דהן ב-800 אלף יורו
דין דוד ב1.1
צ'יבוטה גם שלו?

אורי דהן,דוד, וטאלב זה לא ג’סטה זה שחקנים חמים שכל קבוצה גדולה בארץ הייתה קונה בזמנו.
כנל לגבי מאוויס.
גרשון מקבל פרוטות בחוזה החדש אז פחות אכפת לי זה לא שהוא תופס מקום של בלם בכיר, אלשיך היה הימור.
שורה תחתונה אין את השכונה שהיה בבש לא קרוב אפילו אי אפשר להגיד על כל שחקן של דודו בפרופיל גבוה להגיד שזה גסטה, אם היו מביאים את ביטון או כנעאן זה גם גסטה? או כל שחקן בכיר אחר של דודו.

לא מסכים. כולם לדעתי זה גסטות לדודו. אולי רק טוואטחה זה לא ג'סטה. תכף תגיד לי שסבטקוביץ במיליון יורו זה גם לא ג'סטה . רק תגיד לי מי חוץ מאיתנו ישלם עליו סכום כזה

רונן22 אמר:
לא מסכים. כולם לדעתי זה גסטות לדודו. אולי רק טוואטחה זה לא ג'סטה. תכף תגיד לי שסבטקוביץ במיליון יורו זה גם לא ג'סטה . רק תגיד לי מי חוץ מאיתנו ישלם עליו סכום כזה

זו בדיוק הנקודה שלי לא רואה אותם מביאים את סבטקוביץ במיליון יורו כמחליף פלאניץ ואם כן זה ביזיון ובכר ואלברמן צריכים לעוף

נחיה ונראה. הקיץ עדיין שילמנו מס דהאן
לא מאמין שנסגור חלון בלי לשלם מס לסוכן העל

בעצם הארכנו לדוגמן הראשלצי שלו חוזה לעונה נוספת ויש דיבורים על תפקיד מקצועי במועדון אחרי הפרישה אבל אני לא חושב שזה מספק אותו

Kaka אמר:
בירקי אמר:
איפה קאקא ונירגרין, שיתנו קצת מידע על פלאניץ

היוונים אמרו שהם מוכנים לשלם סביבות 1.5 מיליון יורו. המועדון בכל מקרה מתכוון לשבת איתו על חוזה חדש אבל אם הוא לא יסכים להצעה לא תיהיה ברירה אלא למכור אותו.
מתי המועדון רוצה לשבת איתו? כשהוא כבר עם חולצה של אתונה?

בירקי אמר:
Kaka אמר:
בירקי אמר:
איפה קאקא ונירגרין, שיתנו קצת מידע על פלאניץ

היוונים אמרו שהם מוכנים לשלם סביבות 1.5 מיליון יורו. המועדון בכל מקרה מתכוון לשבת איתו על חוזה חדש אבל אם הוא לא יסכים להצעה לא תיהיה ברירה אלא למכור אותו.

כשיסגרו עם אצילי.

חלאס עם סבטקוביץ' הזה, בלם גמלוני עם רגליים עקומות, הוא טוב רק בקבוצה שמשחקת נמוך, אין לו מה לחפש פה. פילאבסקי סרבי

Kaka אמר:
בירקי אמר:
Kaka אמר:

כשיסגרו עם אצילי.
אי אפשר במכבי חיפה לעשות 2 דברים בו זמנית

איך פוליץ מסכנין
אוהד סכנין כתב באיזה פורום שפוליץ איכותי יותר פלאניץ . אה הוא בן 34. אין בלם טוב מתוך הליגה שאנחנו יכולים להביא?

GKagelmacher אמר:
נירגרין איפה נעלמת?

הוא לא מגיב על העברות סתם בשביל הטיזינג,רק כשיש משהו קונקרטי אז הוא מפרט את מה שהוא יכול.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה