ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Undertheknife אמר:Kaka אמר:Undertheknife אמר:יש להם מספיק שחקנים שיכולים לשאת בעול של העומס מבלי לפגוע באופן יחסי ברמה של הקבוצה.
בריירו, מרטינס, קלטינס, גורדנה, אליאס, יוספי, ספורי,מדמון.
ברשימה הזאת יש 2 טובים וכמו שאמרתי אחד מהם עדיין בגדר פוטנציאל. אליאס, יוספי, גורדנה(שבכלל לא סופרים אותו) זה שחקנים שמורידים את רמת הקבוצה. ספורי הוא שחקן התקפה.
אתה מדבר איתי על אידיאל אבל אנחנו רחוקים מזה. במצב הנתון של הקבוצה כרגע אני מעדיף שיהיה לי בספסל מישהו כמו אליאס או יוספי מאשר שלא יהיה לי כלום.
ברור שהייתי רוצה את כנעאן אבל זה לא המצב.
Undertheknife אמר:Kaka אמר:Undertheknife אמר:יש להם מספיק שחקנים שיכולים לשאת בעול של העומס מבלי לפגוע באופן יחסי ברמה של הקבוצה.
בריירו, מרטינס, קלטינס, גורדנה, אליאס, יוספי, ספורי,מדמון.
ברשימה הזאת יש 2 טובים וכמו שאמרתי אחד מהם עדיין בגדר פוטנציאל. אליאס, יוספי, גורדנה(שבכלל לא סופרים אותו) זה שחקנים שמורידים את רמת הקבוצה. ספורי הוא שחקן התקפה.
אתה מדבר איתי על אידיאל אבל אנחנו רחוקים מזה. במצב הנתון של הקבוצה כרגע אני מעדיף שיהיה לי בספסל מישהו כמו אליאס או יוספי מאשר שלא יהיה לי כלום.
ברור שהייתי רוצה את כנעאן אבל זה לא המצב.
כובע קש אמר:מצחיק שעשו הכל כדי לסגור את הסגל מוקדם אבל בפועל יש בו עוד המון בעיות ואנחנו רחוקים 3-4 שחקנים מסגל באמת מושלם
Daniel123 אמר:אם החלוץ פיירו הזה יהיה החלוץ שייחלנו לו את מי חמד יעניין בדיוק ?
אם נפלנו איתו זו בעיה של אלברמן, זה לא אומר שהיינו צריכים להביא חלוץ ברמה של חמד ולבנות עליו שיקח אותנו רחוק באירופה .
RakMaccabi31 אמר:Daniel123 אמר:אם החלוץ פיירו הזה יהיה החלוץ שייחלנו לו את מי חמד יעניין בדיוק ?
אם נפלנו איתו זו בעיה של אלברמן, זה לא אומר שהיינו צריכים להביא חלוץ ברמה של חמד ולבנות עליו שיקח אותנו רחוק באירופה .
אתה מפספס, חמד היה צריך לבוא על חשבון רוקאביצה
Shocking4U אמר:מעניין שלא מדברים בכלל על עוד מועמדים לחיזוק. השם היחיד שמוזכר בהקשר שלנו זה רק סבטקוביץ
תודה לאל, התגובות שלו גורמות לעיניים לדמם, שלושת רבעי מהזמן זה לקחו לי שתו לי, נשבר מיזהLiberman אמר:רונן שבוע בחוץ ספונטני בעקבות האירועים האחרונים
Liberman אמר:רונן שבוע בחוץ ספונטני בעקבות האירועים האחרונים